Хайде и набор 2001!

• 25 941
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • София/Сливен
Тошко ще си остане в градината да кара предучилищна.

# 271
  • Високо в планината на изобилието
И Слав вече записан на предучилищна в училище,там май свършиха и бройки.

# 272
  • Варна
Да ви се оплача. Sad
Снощи след поредното осведомяване на кой колко зъбчета се клатят или са паднали от групата, решавам аз да проверя дали нейните са си в ред. И какво да видя... от вътрешната страна, до долните млечни зъбки е избил един от постоянните. Уф, така се уплаших, че я разревах и нея. Записахме и час за зъболекар в неделя, не знам какво, предполагам ще трябвада и се извадят предните долни зъбчета. И дали ще се намести този новия ooooh!... , много грозно изглежда, за пръв път виждам такова нещо.
А млечните и са здрави, бели и не помръдват. Thinking

# 273
А къде трябва да запиша дъщеря ми в предучилищна-в детска градина или училище? Сега е в частна детска градина, но нямат лиценз за предучилищна груха.  newsm78

# 274
  • Хасково
Да ви се оплача. Sad
Снощи след поредното осведомяване на кой колко зъбчета се клатят или са паднали от групата, решавам аз да проверя дали нейните са си в ред. И какво да видя... от вътрешната страна, до долните млечни зъбки е избил един от постоянните. Уф, така се уплаших, че я разревах и нея. Записахме и час за зъболекар в неделя, не знам какво, предполагам ще трябвада и се извадят предните долни зъбчета. И дали ще се намести този новия ooooh!... , много грозно изглежда, за пръв път виждам такова нещо.
дано новите зъбчета се наместят и нямате много проблеми

# 275
А къде трябва да запиша дъщеря ми в предучилищна-в детска градина или училище? Сега е в частна детска градина, но нямат лиценз за предучилищна груха.  newsm78
Ако имате училище наблизо най добре е там.За детска незнам дали ще я приемат

# 276
Значи да търся частна детска с предучилищна ли?  newsm78

# 277
Значи да търся частна детска с предучилищна ли?  78
Най добрия вариант е да е нормално училище с предучилищна.А друг е въпросът ако искаш да е в частно училище.Ако е този варианта да продължи с частното попи таи самото училище ако си се ориентирала към такова.В моя случай училището към което съм се ориентирала няма предучилищна паралелка PeaceЗатова продължаваме в детската

# 278
Значи да търся частна детска с предучилищна ли?  newsm78
И аз бих те посъветвала да се насочиш към училище - било то частно или държавно. Там ще може след предучилищната да си продължи с приятелите в 1 клас. Според мен, не си струва да се мести детето в детска градина само за 1 година.
  bouquet

# 279

Според мен трябва да побързаш. В нашата детска градина молби за предучилищна се приемаха до края на април и всички места се заеха от децата, които са си в трета група там.
Миссля, че и в училищата има срок.

# 280
Да ви се оплача. Sad
Спокойно, всичко ще е наред! По-напред в темата и аз бях писала за същия проблем. И аз бях много уплашена. Да не преразказвам написаното по-рано от мен, а да кажа, че сега след около месец по-късно - новото зъбче расте и леко - леко се намества. Така, че спокойно!  Hug

# 281
  • Варна
Спокойно, всичко ще е наред! По-напред в темата и аз бях писала за същия проблем. И аз бях много уплашена. Да не преразказвам написаното по-рано от мен, а да кажа, че сега след около месец по-късно - новото зъбче расте и леко - леко се намества. Така, че спокойно!  Hug
Благодаря ти, пропуснала съм вашия случай, сега прочетох.
Супер е, че е минало леко при зъболекаря и че зъбките се наместват.
Още веднъж, мерси   bouquet

# 282
Ами нащо горното беше  така клатеше се но отдолу беше изникнало друго не искам да те плаша но нащо стана криво.Дано при вас нее така  bouquetот сърце го желая Peace

# 283
  • Варна
 Rolling Eyes Ами ще носят шини ако се налага. Ужасно много искам да има хубави зъби, умирам за хора с хубави зъби.
Е, ще гледаме поне да са здрави, това май е по-важно.

# 284
Rolling Eyes Ами ще носят шини ако се налага. Ужасно много искам да има хубави зъби, умирам за хора с хубави зъби.
Е, ще гледаме поне да са здрави, това май е по-важно.

ооо разбира се аз съм го предупредила.Само да мине малко време и я слага няма да допусна  да остане така. Peace Peace може да е малко но ще е с шина Party

Общи условия

Активация на акаунт