Хайде и набор 2001!

• 25 941
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • Linz
Кой се надява - майка ти ли??
Щерката бре Simple Smile

# 256
Кали все още не е семенил нито едно зъбче. Има ли и други като нас?
Все си ги пипа и се надява някое да се разклати - много иска да види зъбната фея, решил е когато му падне зъбчето да не спи цяла нощ и да я види  Laughing

# 257
  • Sofia

Ааа, добре!

Щото на моята баба на 75 г. и поникнаха два зъба, та затова питам  Laughing

# 258
Кали все още не е семенил нито едно зъбче. Има ли и други като нас?
Все си ги пипа и се надява някое да се разклати - много иска да види зъбната фея, решил е когато му падне зъбчето да не спи цяла нощ и да я види  Laughing
И виктор е все още с всичките си зъби и никой не се клати.
Вчера като го взимах от градината ми носи едно малко бяло нещо и ми казва "Мамо падна ми зъбче!", аз много учудена му поглеждам предните зъби. Всичките са си на мястото  Shocked . Той ми казва "Ама не от пред, а отзааад!"... в първия момент си изкарах акъла  ooooh!, реших че си е счупил някой кътник. Обаче се оказа, че всички 20 зъба са си на мястото и то цели, поразгледах по-добре малкото нещо и се оказа камъче  Grinning. Ами детето като Франклин и то иска нова книжка  hahaha . После разбрах че съшия ден на един от приятелите му му е паднало зъбчето и нашия ... "Видяла жабата, че подковават коня ..."
Та така има време.

# 259
  • София/Сливен
И на моя няма изгледи скоро да му пада зъб

# 260
  • Пловдив
Аз преди месец бях пуснала тема относно смяната на зъбките. И на моята щерка много й се иска да й падне зъбче вече та да получи подарък от феята на зъбките. Преди 10-тина дни забелязах, че вече й се клатят долните две предни зъбки и сега ги чакаме с нетърпение да падат - но не знам колко ли време ще мине?  newsm78

И нещо друго да Ви питам - другата седмица от градината ще ги водят на екскурзия до Карлово и Сопот да разгледат къщата на Васил Левски и Женския манастир. Така ми е притеснено, че ... с тия рейсове... Вие пускали ли сте си децата на подобни екскурзии? Знам, че вече не са малки, трябва да свикват да се оправят, но ....

# 261
  • София/Сливен
Ходиха в началото на годината през септември на някакъв манастир тук наблизо. Бяха цялата група, и той също. Все забравям името на селото, като го взема от градина, ще го питам - той си го помни. Хареса му много.

# 262
От нашата градина досега не са организирали нито екскурзия, нито летуване. Но, честно казано, не ми се вярва да я пусна дори ако има...

# 263
  • No Line On The Horizon
soff, не се притеснявай за екскурзията, хубаво ще си прекарат децата. Цялата група ще ходят. А за зъбчетата и Мия много се вълнува кога ще дойде феята на зъбчетата.

# 264
  • Хасково
зъбчето е паднало през ноща и най-вероятно го е глътнал, много беше нещастен сутринта, че не е разбрал как е паднало...но в калъфката имаше парички от зъбната фея, което поуспокои малко нещата. Laughing

# 265
  • Linz
зъбчето е паднало през ноща и най-вероятно го е глътнал, много беше нещастен сутринта, че не е разбрал как е паднало...но в калъфката имаше парички от зъбната фея, което поуспокои малко нещата. Laughing
Сладур Laughing

# 266
Laughing  Laughing  Laughing
Моята също с нетърпение чака да и се разклати някое зъбче, а пък те всички доста стабилни си седят  Sad
Много е тъжна и дори ведъж взе да реве че на нея никога нямало да и паднат тези зъби и няма да и изкарат хубави бели нови  Confused

А в нашата детска никакви екскурзии не са организирали, бих я пуснала но ще треперя през цялото време, като я знам как обича да захожда на някъде, очите трябва да са ми на 4 с нея  #Crazy

# 267
Сладур Laughing
Почти като при нас.На нас обаче ни падна 1 вия по време на ядене .После намери  парички под възглавницата.Чувала съм че трябва да я желазна монета зада са здрави зъбите.Милиа беше много разочарован че не са били книжни поне 20 тачка и че освен парите няма и подарък Laughing Laughing Laughing Joy Joy.

# 268
  • София/Сливен
А Тошко изобщо не говори за падане на зъбчета, сякаш е много далече от него. Не знам на градината няма ли деца, на които са им паднали зъбчетата. А може би защото на сестра ми на щерката късно започнаха да падат - около 8 години (не съм сигурна точно) и сега говорим за нейните зъби. Тя е по-голяма с 3 години от него, и той може би си мисли, като порасна, тогава и на мен ще ми падат.  Laughing

# 269
  • Хасково
вече се записахме за предучилищна в най-близкото училище. момчето ми не е много ентусиазирано, но май няма избор- ще се става рано, ще се учи и игрите после. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт