Хайде и набор 2001!

• 26 337
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Аха, е, ние сме до Билла Simple Smile. Но явно сме съседки все пак Simple Smile.

# 241
Аз не смея да я пускам, голямо шубе съм. В неделя я пуснах на разходка с един татко и 3-те му деца- сам предложи да я вземе с тях... ей, след час и половина тръгнах да ги търся Crazy

и аз моята сама не я пускам

# 242
  • София/Сливен
Здравейте на всички от мен! Не знаех, че има такава тема!
Мислех, че са само отчетните за по-малките деца. Посещавам си редовно ЮНИ 2004... Но то имало и за баткото темаааа.
Разглеждах профила на една съгражданка моя и видях, че е писала в Родени 2002  Bulb опааа, значи трябва да има и за 2001. И досега рових, търсих... тя останала много назад темата.
Ще я прочета другата седмица, че сега е време да го вземам от градина, малката ще се събужда ли, няма ли... и да излизаме.

Весели почивни дни. При нас те са за семейството и не влизам във форума. До понеделник...

# 243
ей здравейте,и аз съм в лагера само че сме в 80 одз---май,май сме играли заедно Wink

# 244
И аз да се обадя за пускането сам навън, което на е на стр. 12 май. Аз считам, че е опасно и то не защото ме е страх детето да не направи някоя щуротия, а по- скоро някой да не я уплаши. В това число включвам и кучетата по улиците, независимо дали са домашни или бездомни. Освен това на мене са ми се случвали неприятни неща, поради предоверяване, и то на доста по-голяма от 5-годишна възраст, т.е. доста съм попатила, че да не се опитам поне, докато мога, да я предпазвам. София стана твърде голям и неконтрилируем град.

# 245
ей здравейте,и аз съм в лагера само че сме в 80 одз---май,май сме играли заедно Wink
А ако не сме - може децата ни да си играят Simple Smile.

# 246
  • Sofia
Лори ходи миналата година на летен лагер и тази също ще я пусна, ако се организират.
Навсякъде я пускам - да свиква да е самостоятелна, децата са много по-оправни и издържливи, отколкото сме свикнали да мислим за тях!

Предучилищната ще я кара в градината, за мен така е по-удобно.
Училище още не съм избрала - и как въобще ще го направя, не ми е ясно...

# 247
  • Sofia
Моя Слав роден на 6февруари.

ооооо, имаме си астрален близнак Hug

# 248
  • София/Сливен
Аз писах малко по-нагоре, но сега да се представим.
Аз съм Миглена. Тошко е роден на 26.05.2001. Не обича да му казват Тодор, казва, че като стане дядо, тогава може. Според мен е свикнал да чува само Тошко от малък и затова. Има си сестричка на почти 3 години, много се карат и се побийват.
Четох по-нагоре, че много от децата пишат цифрите огледално. И Тошко е така, макар че 2 и 3 вече ги оправи, 5 и 6 редовно са огледални. Пише с дясната ръка, но понякога се храни с лявата. Може да брои до 1202 (така казва той) - разбира се не съм го чувала да брои от 1 до 1000, но е схванал принципа. Понякога ми надува главата като ми брои от 1 до 100 едно по едно - ужас. Иначе може да брои по десетици до 100. по стотици до 1000, може да ги пише числата доста разкривено, познава ги като ги види написани (напр. по магистралата ограниченията 120, 100, 80....). Познава всички букви, пише повечето, но много зле (накъдрени). Не може да чете и не проявява желание. Обича да смята, но не е много напреднал. Не може да казва "р" - но ми казват че е в границите на нормалното. Напоследък произнася някакъв звук, не го прескача както преди, но не е съвсем "р", ама все пак има напредък.
В момента непрекъснато говори за правилата за движение, светофари, пътни знаци. Това му са и рисунките. Последното от което се интересува е кой път е с предимство и защо.

Предучилищната ще я кара в градината - 64 ЦДГ
За училището ме е страх да мисля. Последната наредба от преди няколко дни е че при класирането ще имат предимство децата живеещи в района, след това тези които имат по-големи братя или сестри в същото училище и тогава другите.
Аз не искам да го записвам в училището дето ни е района 131 СОУ "Тимирязев" в Младост4. Искам или "Виктор Юго" или "Народни будители", но те са в Младост3, макар че са ни близо. Незнам какво ще стане. Ако знаете дали приемат молби от предната година (т.е. от тази година примерно наесен - за догодина) - казвайте, да си пазим някакъв ред.

Малко длъжко стана, ама като иска човек да каже много неща наведнъж....

# 249
  • София/Сливен
О, и категорично отказа да ходи на английски в градината. Когато в началото на 2 група се преместихме в Младост4 и съответно в тази градина, го пуснахме пробно, но отиде само един път и отказа. Явно госпожата не му хареса, защото сега знае много английски думички, сигурно от другите деца ( и от компютъра - играе Мemory, на което привсяко обръщане на картите, комп. произнася наименованието на предмета), че е научил и малката на най-елементарните. Та желание има.
Затова пък ходи на футбол и много му харесва и е много запален. Никога не съм допускала. Той от малък е много срамежлив, затворен, не искаше да играе с други деца, седеше си кротко, не бягаше и не лудуваше. Беше много издържлив на ходене - обикаляли сме с количката и бебето с часове, а беше на 3 г. и нещо.
С футбола стана случайно. В началото на учебната година погрешка го пратили на "Шарканици" (приложни изкуства), харесало му и искаше да го запишем. Аз отказах, не ми се дават пари за това - аз съм много запалена по такива неща и в къщи непрекъснато се прави нещо такова. Той рева доста тогава. Исках ако не е английски, поне да е нещо, където ще се движи (поради причините дето по-горе ви ги казах). Имат танци и футбол. На танците каза не категорично. Съгласи се да пробва един път на футбол. И взе че му хареса.
Айде пак стана дълго, а исках само да кажа, че ходи на футбол, макат че не го виждам футболист, но поне се движи.

# 250
А ако не сме - може децата ни да си играят Simple Smile.

Joy Joy Joy

# 251
  • Хасково
днес на баткото започна да му се клати едно зъбче, за първи път му е , кажете какво направихте като падна първото зъбче.

# 252
днес на баткото започна да му се клати едно зъбче, за първи път му е , кажете какво направихте като падна първото зъбче.
Ами - щяхме да се катерим на покрива за да го хвърлим, но се отказах от идеята; прибрах го в една кутийка. Друг вариант е вечерта като падне да го сложите под възглавницата, та през нощта "зъбната фея" да го замени с паричка, но на мен този вариант нещо не ми допадна... На Йоана се клати вече 3-ти зъб - тя доста отрано взе да ги сменя.

# 253
  • Linz
Александра има два сменени зъба. Ми аз нищо не съм правила... майка ми и направи подаръчета (че покрай тая зъбна фея и тя се надява).

# 254
  • Sofia
Кой се надява - майка ти ли??

Общи условия

Активация на акаунт