Хайде и набор 2001!

• 26 337
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Я кажете за реда във Вашата детска градина! По-точно как влизате в нея - събувате си обувките и обувате чехли, събувате си обувките и боси, с обувките или детето влиза само. В нашата градина ред няма един влиза с обувки, друг без та кажете си при Вас как е.

# 61
  • Sofia
Я кажете за реда във Вашата детска градина! По-точно как влизате в нея - събувате си обувките и обувате чехли, събувате си обувките и боси, с обувките или детето влиза само. В нашата градина ред няма един влиза с обувки, друг без та кажете си при Вас как е.
При нас незнам дали има ред, но има едно малко коридорче, което е на мозайка и там са шкафчетата на децата за обувките. Като влезе детето си отива с обувките до шкафа, взима си пантофките, сяда си на пейката и си ги обува, подрежда си ботушките и се качва по стълбите които вече са с килим. Родителите имат право да ходят само до килима, без да стъпват на него.

# 62
  • Варна
Не се събуваме, от стълбищния коридор се влиза в стаята с гардеробчетата а от нея преходно се влиза вече в помещенията на групата. Та при гардеробчетата пода е с балатум, почиства се лесно и досега кал всъщност не съм видяла, там децата се събличат/преобуват и влизат вътре. Това е ...
Поздрави на всички наборчета! Grinning

# 63
При нас незнам дали има ред, но има едно малко коридорче, което е на мозайка и там са шкафчетата на децата за обувките. Като влезе детето си отива с обувките до шкафа, взима си пантофките, сяда си на пейката и си ги обува, подрежда си ботушките и се качва по стълбите които вече са с килим. Родителите имат право да ходят само до килима, без да стъпват на него.
При нас също е така - но със сигурност си е такъв реда. След помещението с шкафчетата има едно коридорче и следва стаята за игра - доколкото знам допускат родителите само до коридорчето, не по-навътре.

# 64
  • Sofia
А, не съм се изразила правилно май. Имах предвид, че в градината на дъщеря ми шкафчетата за обувките са извън групата, там си имат други в които си слагат якенцата и раничките. До самата група имат достъп само децата и персонала.

# 65
Още една питанка. WinkИдва 8 март. Подаръци за госпожите ще има ли? Simple Smile

# 66
Здравейте! Как съм пропуснала наборите да се отчета и аз! Embarassed
Щерката е висока 115см. 21кг.(роди се 4.300), расте само на височина. Много късно проговори (след 3 г.) и сега наваксваме. До скоро беше ме много трудно да я накарам да учи песни и стихчета и още е трудно, за писане да не говорим, но започваме да учим по малко. Но е цар на компютърните игри за мой ужас. Не ходим на градина , а на занималня до обяд, където учат танци, английски, математика, бълг.ез., приложни изкуства и др. Инат страшен - скорпионче ooooh!, не иска да яде сама супи и манджи. Луди сме на тема принцеси и розово (всичко е розово в нейната стая ). Вече започва да помага - простира прането и, бърше прах и бърка яденето на котлона. Много обича да танцува. Режима за ядене и спане е строг от раждането и се спазва без въэражения (ляга в 20ч. става в 08ч. на обяд от 13-15ч.сън)  Peace

Последна редакция: пн, 27 фев 2006, 21:59 от Leo

# 67
  • Sofia
Още една питанка. WinkИдва 8 март. Подаръци за госпожите ще има ли? Simple Smile

Ей това се питам и аз  newsm78

Хич не обичам да подарявам цветя, пък и по 8 март цените скачат до небето... Предпочитам да направя подаръче. До каква сума е удачно според вас? А на лелките? Аз дори не ги познавам да си призная...

# 68

Ей това се питам и аз  newsm78

Хич не обичам да подарявам цветя, пък и по 8 март цените скачат до небето... Предпочитам да направя подаръче. До каква сума е удачно според вас? А на лелките? Аз дори не ги познавам да си призная...

Хубаво си пуснала нова тема да видим какво става по света, че и някоя идея да си краднем.  Simple Smile Ние събираме парички ама не сме решили какво ще се купува. Макар, че като гледам в другата тема само цветя се подаряват.

# 69
  • No Line On The Horizon

В нашата градина хич не е дообмислено - хем сградата е строена за целта. Посрещат децата в едно малко коридорче, където се събуват, хващат си обувките в ръчичка и боси отиват до групата /в случая групата на Мия е на втория етаж/. На последната родителска среща попитах дали неможе на първия етаж да има шкафчета за обувки, за да се държат там пантофите, но ми казаха, че няма къде да ги сложат, пък и толкова много деца...

# 70
в нашата градина шкафчетата с обувките са до вратата, а шкафчетата малко по навътре и ако не са измили- аз влизам да й оставя нещата, ако са мили - тя се оправя сама- нали е голяма- тя казва че е на цели 4 годинки Grinning а подаръци за 8 марта не мисля да давам на учителките. ще им подарим обаче по една мартеничка за 1-ви март. аз самата чакам 8 ми марта- за  да видя какво ми е подготвила моята малка принцеса- винаги ми прави разни нещица, някоя рисунка Simple Smile тя ми е най-големия подарък. винаги плача на 8-ми март и не мога да се овладея- е гледам да не е пред нея иначе си мисли,че нещо е станало. мисля че всички мами на 8 март отронват по някоя сълзица, понеже виждаме как растат нашите иначе малки буболечки smile3533

# 71
  • На черешата
Миналата година само цветя подарихме,не се организирахме всички родители да съберем пари и с татито решихме поне цветя от нас да вземем,все пак тези жени се грижат за нашето буболече.
 Прочетох по-нагоре,че някои вече могат да четат. newsm78Как го постигате това нещо???Дарина много обича да и четем,след това преразказва,ама това с ученето на буквите никак не и се отдава.Пък и аз се замислям има ли смисъл да я натоварвам от толкова рано,не и ли е времето сега да играе?А иначе пред комп=търа сме редовни,сяда,слага слушалките не главата пуска си приказки,оцветява,играе игри.Да кажа ако някой не го знае,има един много хубав детски сайт любим на Дарина с много занимавки за малчовци
www.dechica.com

# 72
Отдавна не сме писали в темата.
Наложи се да спра баткото от детска градина, тъй като откриха няколко случая на варицела в неговата група. И сега се чудя какво да го правя цяло лято.
С какво ще се занимават вашите деца през лятото, когато детските градини няма да работят?

# 73
Наложи се да спра баткото от детска градина, тъй като откриха няколко случая на варицела в неговата група. И сега се чудя какво да го правя цяло лято.
не, че е моя работа, но защо го спря? Не е ли по-добре да си изкара варицелата сега, вместо на 15, примерно.

# 74
  • Ланкър, планините Овнерог
Отдавна не сме писали в темата.
С какво ще се занимават вашите деца през лятото, когато детските градини няма да работят?

Ще правиме "гимнастика" с бабите, сестра ми, аз, баща й... Тази година тъкмо се зарадвах, че нашата градина е дежурна и ми сепнаха ентусиазма- едновременно ще е дежурна и основен ремонт+това, че градината е малка и ще трябва да се справи с двойно повече деца, отколкото може да поеме.

Общи условия

Активация на акаунт