Хайде и набор 2001!

• 25 911
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
   Евангелия родена 12.04.2001г. Тя сама говори за себе си. Друго друг път. Heart Eyes

даааа ще я взимам аз нея толкова е красивааааа.Ще земете ли Софиянец Mr. Green Heart Eyes hahaha Joy  bouquet  bouquet
Еееееми, ще чака на опашката... newsm68 newsm62 newsm44 така де трябва да я заслужи...

# 181
   Евангелия родена 12.04.2001г. Тя сама говори за себе си. Друго друг път. Heart Eyes

даааа ще я взимам аз нея толкова е красивааааа.Ще земете ли Софиянец Mr. Green Heart Eyes hahaha Joy  bouquet  bouquet
Еееееми, ще чака на опашката... newsm68 newsm62 newsm44 така де трябва да я заслужи...
става щом се налага Sad

# 182
Моята Криси е девичка. Родена е на 19,09,2001г. Не съм я мерила скоро колко е висока и колко тежи. Не стърчи над връстниците си, но е доста слабичка и грацилна. Треньорката й по художествена гимнастика в градината казва, че е с дълъг бедър, тънки глезени и дребна костна система. Много е спокойна и разумна, упорита и съвестна. Тактична в най-подходящите моменти. Нямам особени спомени да се е лигавила или да ми се е тръшкала за нещо, но много обича да се гали и да се гушка. Момиченце... Heart Eyes В същото време обаче нямам особени спомени да си е играла кой знае колко с момИчешки играчки. Има си меч, паркинг за коли на два етажа + цял автопарк, воден пистолет и т.н. всякакви момчешки аксесоари. Не желае да облича рокли и поли и рядко й надвивам за мое лично удоволствие. Сравнително рядко има момичешки прояви и претенции. Ако я пусна навън по пижама не съм сигурна, че ще й направи особено впечатление. hahahaИма си любими приятелки, но предпочита да играе с момчета. Дере се като римски пехотинец понякога, което е в пълно противоречие с нежния й вид. Rolling Eyes Учи английски в градината. И тя ходи на логопед и има задоволителни успехи. Много е мудна, разсеяна и направо си е отнесена от вихъра. На моменти това ме изнервя доста. По пет часа се облича. Децата в градината вече са закусили, а тя е втория чорап. ooooh! Когато й поръчам нещо да направи или донесе, често забравя накъде и защо е тръгнала.Разхвърляна е, вечно си губи нещата или не знае къде са. Може сама да се занимава с часове. Рисува страхотно! Основно занимание. Водя я всяка събота в едно студио на групови занимания. Много й харесва. Пише почти всички букви, повечето имена на близки, смята успешно до 10. Справила се е доста добре на петдневното ски-училище от градината. През пролетта ще подновя воденето й на плуване. Яде колкото да се каже, че е яла. Tired Но ако я оставя на плодове и зеленчуци така ще си прекара живота. Има страхотен състезателен хъс за нещата, които й харесват и се стреми във всичко да е най-добрата. Рядко оставя нещо недовършено. Може би само когато не е доволна от себе си. Когато й дойде музата се захваща отново и го докарва на шест. Леко й се клати само едното предно зъбче. Вече е уведомена как се раждат бебетата. bowuu  Общителна е, приказлива, открита, гледа спокойно хората в очите. Проявява успешно чувство за хумор, ръси бисери на килограм. Обича много да си резглежда очите /синьо-зелени на цвят/, защото се променят според дрехата й. Мисля, че нямам почти никакви проблеми с нея, да не кажа никакви. Силно е привързана към мен. Обичам я безумно.Млъквам...

Моята малка дъщеря

Пак тя

Тоже

# 183
Много е мудна, разсеяна и направо си е отнесена от вихъра. На моменти това ме изнервя доста. По пет часа се облича. Децата в градината вече са закусили, а тя е втория чорап. ooooh! Когато й поръчам нещо да направи или донесе, често забравя накъде и защо е тръгнала.Разхвърляна е, вечно си губи нещата или не знае къде са.Яде колкото да се каже, че е яла. Tired

Това все едно аз съм го писала за Калоян.Роден е на 30.12.2001.Рисуването не му е силната страна,но много бързо помни стихотворения,цифри,букви и др. Peace

# 184
нинка, извинявай ако сам много любопитна,,но с набора ли ще го пращате на училище?Моата Габи е на 18.12 и според госпожите по-добре било да я задържа newsm78то,има времеде,обаче тя знае че е най-малката в групата и винаги се възползва от това--- Simple Smileкара другите да и помагат за всяко нещо

# 185
нинка, извинявай ако сам много любопитна,,но с набора ли ще го пращате на училище?

Същото ни посъветваха и нас , понеже е края на годината да я задържим една година-голяма дилема ми е ooooh! , макар че съм сигурна, че за детето ще е по-добре Wink

# 186
  • Варна
Моя син е роден на 29.12. Пуснах го на училище с набора си, няколкото месеца разлика са съществени само докато са малки децата, после това няма значение. А и в 1ви клас си беше с доста приятелчета от градината, с някои са заедно и досега и се радвам, че не ги разделих.

# 187
Ох ето пак болната ми тема за нас се пада да е ученик на 7г и 7 месеца #Crazy #Crazyкоето на мен ми се вижда #2gunfire #Cussing out.Доста спорехме с учутелите докато ме убедиха наи накрая да го оставя с набора  си. newsm78 #CrazyНо да ви кажа честно имам чувството че направих грешка Shocked

# 188
Ох ето пак болната ми тема за нас се пада да е ученик на 7г и 7 месеца #Crazy #Crazyкоето на мен ми се вижда #2gunfire #Cussing out.Доста спорехме с учутелите докато ме убедиха наи накрая да го оставя с набора  си. newsm78 #CrazyНо да ви кажа честно имам чувството че направих грешка Shocked
   Не не си, и ще ти кажа защо. Аз самата съм родена декември и помня, че ми е било много трудно в училище. В класа на големия ми син има дете от предишния набор родено декември и се чуства добре даже  ще кандидатства архитектура. При тая безработица е по-добре човек да учи по-дълго. В твоя случай детето ще си бъде с набора може и да се случи с другарчетата си от детската градина. Така ще се чуства много по-добре. Peace

# 189
Да,по-добре да си е с набора,,но пък ако не се справя в училище..?Защото  май в детската изостава в момента- другите деца са по-напред --пишат ,познават буквите--а като знам в училището колко е натоварено.....Направо -голяма дилема Sad Иначе и училището сме избрали,даже с нейната приятелка заедно ще ги записваме..............................добре че има още 1 година да решим Simple Smile

# 190
Просто на моята Габи си и личи че е родена по-рано---доста избърза милата да се роди Simple Smileдатата и беше 10.01 а и по размери е малка--111 см и 15 кг---чета тук някои деца са 20 кг--неината приятелка е поне 5 см по-висока от нея,,,

# 191
нинка, извинявай ако сам много любопитна,,но с набора ли ще го пращате на училище?Моата Габи е на 18.12 и според госпожите по-добре било да я задържа newsm78то,има времеде,обаче тя знае че е най-малката в групата и винаги се възползва от това--- Simple Smileкара другите да и помагат за всяко нещо
Смятам да го пусна с набора си,защото той и без друго е свикнал с тях.Там като пишат,оцветяват и т.н. се справя както и другите.Даже вече може да си пише името.Може и да брои до 40 без грешка.Надявам се,че съм взела правилното решение като го пусна малко по-рано на училище. ThinkingСамо понякога ме дразни с неговата разсеяност(ако гледа ТВ,може да се облича или да закусва 5 часа Crossing Arms)

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 14:11 от ninka

# 192
даааааа,когато гледат тв.май всички са така Laughingнашия батко е на 12год. и когато гледа тв все едно го няма Peace

# 193
Моята Симона е родена на 18.03.2001 досега ходи в предучилищната в детската градина, бях решила да я пращам в 1-ви клас догодина, но се отказах вместо това ще изкара още една предучилищна но в училище. Така ще си тръгне с набора. Иначе се справя много добре - срича, смята дори с числа над 10 даже умножава с числа до 10 и учудващото е че се справя много добре с писането -вярно  bowuu. Въпреки това все още няма постоянство, навик да си пише домашните, липсва и съсредоточеност и реших да я оставя още една година с надежда да си изгради някакво усещане за отговорност и постоянство. Пък и сметнах че няма да е добре да догонва по-големите от нея деца това може да и създаде комплекс и ниско самочувствие в бъдеще, поне аз така мисля.
Аз и без това я обърках доста първо я преместих в детската от нейната група при предучилищниците, сега ще ходи в предучилищна в едно близко училище (в което има занималня за тях), а от 1-ви клас сигурно ще бъде в друго училище. Добре че тя е контактна и лесно се сприятелява с деца, дано да не съм я объркала много горката  Rolling Eyes

# 194
браво на Симона!!!добре се справя детето---не се притеснявай,ще се справи детето с местенията  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт