Съпруги,чийто мъже пътуват 10

• 51 077
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Делти,недей така.Чета най редовно какво пишете,но не винаги имам какво да кажа.Обзела ме е сега мисълта да наема "Рейнбол" и да почистя в къщи.Научих че за 50 лв. наем на ден мога да почистя с нея.Сега разчиствам и скоро ще се вихря с това чудо.За срещата другата неделя как ще се разберем? Можем да се срешнем в МОЛ-ът на баклавички които ни обеща Делти. Аз ще си ги търся като наследство.Делти кога ще ги ядем?Нямам терпение вече.Марина мерси за закуската,много е вкусна.На другите момичета-лек ден и хубави моменти със семействата.

# 121
Здрасти и от мен Laughing
Днес половинката има самостоятелен ангажимент- оформя медицинско - рано-рано изхвърча от дома, а аз си поспах до късно/снощи пак заспах в малките часове/. Да се похваля - на 27,08, ако черна котка не ни мине път, ще пътуване за Румъния - четиридневна екскурзия - този вариант ни го препоръча познат и решихме да пробваме.....стискайте палци всичко да е ОК Wink Дечурлигата ще ги обгрижва моята майка -с постоянните си караници това постигнаха - няма да ги вземем Twisted Evil - не искам и там да ми опъват нервите и да ми развалят удоволствието....
Нищо не казвате за Гъсеницата ми - толкова ли е ужасна Sad
Лек и успешен ден от мен!/Марка, добре си го намислила с Рейнбоуто - можеш да запереш меката мебел, килими, мокети и след това да "изсмучеш" почти до сухо Laughing/

# 122
  • Varna
Марка, до другата неделя има много време бе Душата.
И аз чета винаги ама като гледам как едвам пишем все нещо слагам  във темата. Да се вижда, че мърдам Laughing
Да ми кажеш за Ренбоу, че и аз искам да очистя малко тапицерии и матраци. Незнаех, че има такава услуга със тази прахосмукачка.
ЛЕНОЧКЕ- много хубаво сте го решили това -със без дечурлигата Wink Както се казва и Асан човек. Ми така де. Стига майка ти да няма нещо против и да ги погледа малко. Дано да не и правят проблеми. Пожелавам ви страхотно  изкарване във Румънско. Аз съм ходила до Констанца на 2 пъти да си видя мъжо. Та това ми е ходенето до там. Не ми се е ходило, честно да ти кажа. То и навремето правеха едни екскурзии да си правиш пазар а аз не обичам. Обичам да зяпам пък ако все пак има нещо хубаво що да не купя но да ходя за пазар неее.

# 123
Момичета, думи нямам Shocked В 11 и нещо преведох сумата към туроператора с пощ. запис, тук, в нашия клон, в 12,20 половинката звъни ни жива, ни умряла - в събота трябва да тръгва - качват го трети механик на Хемус Shocked  В понеделник беше при инспектора си и му обясниха, че по-рано от края на септември няма да го качат...... Та една лудница като започна - тичам пак до пощата, звъним със служителката да началника й - 400лв са това все пак - добре, че имало вариант да ми върната парите като "оттегляне на запис" и се оттървах само със сумата за превода 7-8 лв. След това отказвай резервация при туроператор, в хотела в Русе, където щяхме да преспим в нощта преди потеглянето, добре поне, че не бяхме успели да обменим левове за евро и да купим двупосочни билети за Русе Laughing Забелязала съм - похваля ли се с нещо - все едно рогатият седи зад мен и проваля плановете ми Twisted Evil....ама всяко зло за добро - корабът е нов, дано и с хората да си допадне!

# 124
Лени "Хемус" е в Индия(както успявам да разчета) до 22.08.Да не стане-вие се отказвате от екскурзията и отменят смяната.А и нали знаеш-направи си планове и дявола ще ти ги развали.Не се коси ще има друг път.

# 125
Привет моряшки мацки!
На бързо ни изкритикува Делта, ама няма да се сърдим - тя е нашия страж в форума Simple Smile
Лени, добре че са се подредили нещата , а като се върне половинката е направите екскурзията. Ама е кофти като се настроиш....
И аз ще чакам отзиви за почистването , Марка.

# 126
Чува се за тръгване утре вечер или в събота, ама можело и да се поотложат нещата...иди разбери Shocked...то нашето се не губи, аз съм доволна, че му харесва кораба - иначе районът на плаване май пак включва проклетия залив Twisted Evil

# 127
  • Varna
Да се включи и гадната Делта дето все кори Wink
ЛЕНОЧКЕ- Душа да не ти пука. Като се върне ще те води на по Убаво място не сЪ коси. Всяко зло за добро.
Я си налей едно бяло студено вино Душа и наздраве. Аз сега като се прибрах след тренировките така направих. Да не мислиш, че на мене ми е много кеф. Ми не ми е ама не може да имаме всичко бе муци. Чакай да си налея още малко-не мога да се позная аз дето немога да изпия една чаша вино, сипвам още поливин чаша. Хади Леночке и другите наздравичка. Ама как нямам една от вас за комшийка бееее.  Пъ к Хемус е нов кораб. Аз помна стария. Божееее, колко млада бях там. Мойто мъж беше там втори помощтник. А детенце ме питаше-. Мамо не може ли да идем и да помолим инспектора да даде на тати чист кораб. Товареха и кюмюр, ужаааааааст.
Та Леночке, Душо, мойто мъж ще минава заливо няколко пъти. Шъ стоим на тръни и ща сЪ молим. Друго нема.
МАРКА- гледам, че си на кльона ама нещо мълчиш кЪт същи комунист!!! Кажи нещо дееееее

# 128
Добро йййййййййутро поспаланки.Нещо от мен-това,това и това.Да ви е приятен и хубав денят  bouquet.

# 129
Марка, мерси за кафенцето и закуската LaughingНие трескаво приготвяме багаж, правим списък на нещата, които трябва да се купят за път, малка лудница Wink В 10,30 имат спявка, та да видим за тръгването - имам предчувствие, че ще ги позабавят.....Аз снощи, за да е пълна картинката, сритах с десния крак ъгълчето на перваза в кухнята - сега кутрето и ходилото до него са отекли и моравосини, едва куцам - даже си поплаках Cry .....абе, Марко Тотев Hug

# 130
  • Варна
 Hug Hug Hug
Здравейте,момичета!
Марка,благодарско за кафето!
Чакам я с нетърпение тази смяна на Хемус,че вече няколко пъти я отлагат!Лени,ако имаш новини,пиши ми моля те!Може и на skype - silvy.yana   bouquet

# 131
  • Varna
Марка- Hug
Страхотна почерпка  bouquet
ЛЕНОЧКЕ- сетили се да сложиш студено на удареното място. То затова е отекло и посиняло. Мале, мале как болииииииии Sad Ама и ти си един карък. Споко сестро по съдба не си сама. И аз съм във тоя отбор. Всичко става със много напъни ама много и винаги има рани. Дано смяната да стане по бързо, че така мъка и за тебе и за мъжо-сама знаеш какво е напрежението преди тръгване. Мамка му неможах да свикна със това 29 години вече #Cussing out

# 132
Делте, боли та се не трае #Crazy - гълтам нурофените и мажа с Репарил гел за кръвонасядането - ама наистина съм карък Wink Силванче, няма с какво да те зарадвам - ще ги сменят в Сингапур, а корабът още не е донатоварил в Китай.... някаква стока щели да вземат допълнително....казали са, че най-вероятно ще се тръгва на 1-2 септември - по груби сметки би трябвало твоята душица да я очакваш на 5-6 септември Sad - стискам палци по-леко да минат тези дни, че накрая е най-гадно Twisted Evil

# 133
хайде и аз тук.съпруга не, но приятелка на моряк - да. Никога не съм търсила, ама на! Съдба Simple Smile

# 134
  • Varna
Very Irresistible wavey
Хубаво е когато има нови попълнения. А пък дано връзката ви е яка и да и се наслаждавате със удоволствие.
Хайде да шатна една закуска за ДобрЮутрУ аз smile3503

ЛЕНОЧКЕ- как си бе Душата. Как е кракът ти? А какво стана със смяната на мъжо?

Общи условия

Активация на акаунт