Съпруги,чийто мъже пътуват 10

• 51 061
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
ДУбро ииииииииутро,мили русалки.Хайде на закускаи кафенце ,чайче някой иска ли ?Лек ден на всички русалки.

# 106
  • Varna
marka Hug
Благодаря за кафенце, за чайче, за закускиииии  bouquet

# 107
Къде сте момичетааааа!
Не чухте ли, че имам смс-ииииии  Grinning Grinning Grinning Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
Как да не сме чули Laughing - да са ти честити! Как върви ремонтът и тичането по инстанции?

# 109
Днесна никъде не съм ходила, смятам да ми е ден за плаж  Sunglasses

# 110
http://dushica.snimka.bg/arts/bijuta.412003    - а това, момичета, е едно мое творение, определено от домашните като "кич" Mr. Green.... Аз, лично, си го харесвам - подходящо е за вечерно излизане с подходящо облекло, разбира се....Изплетох го за 4-5 часа от чехско мънисто Яблонекс и капронови конци - нарекох го "Отровната гъсеница" Wink Това са първите, що-годе прилични снимки на бижу, моля, не ме замервайте с развалено домати Heart Eyes

# 111
Леночка, ти от такива плетеници ли се интересуваш - изглежда ми голяма играчка - явно си търпелив човек  Simple Smile Браво! Плажа пробадна.

# 112

Здравейте морячки!!!
Закуска и кафенце от мен тази сутрин! Имам си мъж и съм мноого доволна! За сега е тук и чака трансфер за друг кораб. Фирмата изглежда много лоялна, а и изказванията на колегите му са такива, така че се надяваме да няма проблеми.
Добито, благодаря за пожеланието, не съм ви забравила момичета, но нямак време а и желание да седна на компютъра Wink! Марина, добре дошла Hug
От днес съм 5 дни в отпуск и ще се размотаваме у дома и ще ходим на плаж и на разходки вече цялото семейство.
Хубав ден на всички!!!

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 08:24 от mim_d

# 113
  • Varna
Хайде на закуската,
че на mim_d, закуската липсва. Мисля, че съпругът и е изял и нашата закуска. Ми гладен човека беееее newsm47
мим-д- п ак веселити очони newsm10
ААААр гледам, човека ни сервирал даже отще по богата закуска. Извинявам се, че се оплаках, че е омаал закуската smile3503

# 114
 Joy Той си похапва от мене Wink
А аз нещо съм изгубила тренинга, ама бързо влязох в час!

# 115
  • Варна
 Hug ]Hug HugДобро юутро на русалките!
mim_d, радвам се за теб!!!  1datingИ аз съм в очакване,но нещо им се забави смяната.Четирите месеца ще станат пет.
Успешен ден! и повече усмивки! newsm10

# 116
  • Varna
Да ти е жив и здрав мим-
аз много му се радвам на моя като го гледам как лапа, защото той не е от много ящтните. Глези си го сега, много си го глези ама и той да не забравя да го прави.  newsm10 Радвайте се един на друг, че толкова рядко са си със нас.......
Мама Силвиана- и при нас същата работа миналия рейс- даже пет месеца и половина стана а стоя 3 месеца и няколко дена. Не могат да се спазват понякой път тези 4 по 4

# 117
Здравейте и от мен  Grinning
Днес си говорихме по телефона  txtloves txtloves Heart Eyes  Kissing Heart txtloves Heart Eyes

# 118
Добро утро, хайде цял слетобяд ви нямаше!

# 119
  • Varna
Споко, ще пишеш отначало така активно но после като видиш, че едвам едвам ти се отговаря и ти ще спреш да си така активна smile3521
Нали и аз им казвах, че нещо много ги мързи и, че аз където и да съм и на почивка и във чужбина винаги се обаждам. Но някои булки отговориха, че почиват сега, така, че успокой топката мойто момиче smile3503
За закуската благодарско  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт