Съпруги,чийто мъже пътуват 10

• 51 056
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Ей ще ме убедите!  Wink Вие знаете ли, че аз му пратих писмо по един негов колега преди седмица някъде. И сега се чудя дали вече го е получил! Confused Защото в деня когато бяха на пристанището (Сингапур), от където трябваше да се качи колегата му си говорихме, ама той още нищо не подозираше, а аз го пазя в тайна, за да се изненада.  Hug  Попитах го дали са влезли в пристанището, а той ми каза, че вече даже отплават и скоро ще му се изгуби обхвата и сега на 21ви чак. Така и неразбрах реакциата му, ще чакам.  Hug Той човека докато се е ориентирал в обстановката, нормално няма да хукне да го търси, като че ли е жизненоважно. Grinning  А причината да го направя е, че на 29ти ще има рожден ден!
Благодаря, ще знам какво е качка. Той като беше тук много не говореше за работа, само ме пита миличкия " Ще ме чакаш ли?" а пък как да не го чакам, като мноооооого го обичам и нямам търпение още 2 седмици, ако пак не го удължат. Хайде стига съм дрънкала  Joy Joy

# 91
  • Varna
Дрънкай си Маринчееее,
ние нали за това сме тука да си се слушаме smile3503 да си даваме кураж и съвети. А щом се налага и помощ!!!

# 92
Ей, бясна съм Twisted Evil - надвечер синко се обади да сляза до гарата с колата и да го прибера - паднал с колелото и си раздрал панталона....Казвам на половинката да свърши той тази работа, че нещо не ми се сяда зад волана, ама не....Включвам се в движението на Аспарухов мост и почти веднага минавам в лява лента - притеснявам се за детето, почвам да ускорявам и виждам как от дясната лента колата, която ми е по диагонал, дава ляв мигач и започва маневра - реших, че ще се откаже - няма такива филми - колежката зад волана си гука с аверката до нея, отзад строени 2-3 дечица и упорито ми заема пътя - беше като във филм на абсурдите - казваш си "това не може да бъде".....не мога да сигнализирам - клаксонът отказа - добре, че спирачките ми държат и се наврях почти в мантинелата между двете ленти......Идиотката даже не се усети какво е сътворила - явно за нея огледалото за задно виждане е за опресняване на грима Twisted Evil Само като си помисля, какво можеше да се случи на дечицата и ми настръхва косата Shocked - то бива кретенизъм, ама това е върхът...

# 93
  • Varna
Леночке
Чак аз се ядосах.  #Cussing out
Какъв такъв мъж имаш ти бе newsm78

# 94
Леночке
Чак аз се ядосах.  #Cussing out
Какъв такъв мъж имаш ти бе newsm78

Joy Joy Делта мислех, че си се ядосала на тази от автомибила, за която разказва Леночка.
А Леночка, то детето от Аспаруховия мост чак до Гарата ли кара колело?  Rolling Eyes Не го ли е страх, пък и толкова много въртене.  Simple Smile

# 95
  • Varna
И на оная кукумявка от колата се ядосах и на мъжо на Леночка се ядосах!!!!
Моя никога не ми е отказвал ако го помоля нещо, още повече за детенце.
Толкова за малко са  тука ако и когато са тука не са до нас то кога.......
Леночке, дано не ме намразиш, че така говоря за мъжо ти  но как така ще откаже детето си да прибере newsm78
Да не се е излегнал със наргилето, сърба кайвето и върти броеницата като старите чорбаджии??????

# 96
Момичета, вижте каква песен намерих  Sad   http://www.vbox7.com/play:bad6c189

# 97
Да, песента е хубава - бащата на Цветелина също е бил моряк, даже по-възрастните колеги на мъжа ми го познават Wink
Делта, яд ме е на мъжа ми, че не вярва на предчувствията ми - животът много пъти му доказа, че съм изключително интуитивен човек, има даже моменти, в които се стряскам от някой мои попадения Shocked Той също беше зает, но не беше фатално, ако малко поотложеше  тази своя работа - добре, че някаква сила ме пази и, най-вече, че опази дечицата на задната седалка в другия автомобил....Странното в цялата история е, че когато подхождах към моста ме заболя страхотно гръдният кош - такава болка не бях изпитвала досега - беше за секунди, но имах чувството, че голяма тежест е легнала на гърдите ми....чак като се върнах с детето и се поуспокоих, ме споходи мисълта, че бях без колан - ако не бях избегнала сблъсъка щях да си ударя гърдите в кормилото с голяма сила.... Shocked

# 98
А, пропуснах да обясня за заниманията на синко - практикува екстремни спускания по пресечен терен - преди катереха по баирите към Виница, ама сега са се влюбили в баирчетата над Кауфланд. До града пътува с автобуса и от центъра нататък - с колелото - Господ да го пази!
Помоли ме да го прибера с колата, защото си беше разпрал панталона. В къщи като видях как му е охлузено бедрото, щях да припадна Cry - ама мъж, бе Laughing - не дава да го съжалявам и търпи в името на спорта....Наистина е рисково това му занимание, но поне се събира със свестни деца, не пушат, не пият, няма дрога....така, че стискам зъби Hug

# 99
Ехооо здравейтеее-върнах се аз Hug
Беше мнооого хубаво,чак не ми се връщаше и сега така ме метнаха на работа,че ми е още по-гадно Twisted Evil
Маринчеее познах тееее.Аз като съм говорила с моето момче,доколкото знам като се качват жени май фирмата поема и ги води като част от екипажа.А скоро и доведената ми сестра слезе от рейс,мъжа и също е във фирмата на нашите момчета-доколкото знам не е плащала.За басейна знам,че го пълнят само събота и неделя,но ако има желаещи или жени и по начесто.И аз мнооого искам да се кача,ама се притеснявам от това клатене Mr. GreenЧе на последния му рейс каква буря ги хвана в Япония не е истина SickСамо да сваля снимките ще пробвам да ви се покажа GrinningОфф и утре пак нощна направо ще откача,я да пробвам малко да поспя,че ме очаква изпращане на 15 стаи след час два Mr. GreenЛека нощ

# 100
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮ ДобрЮтрУУУУУУУУУ Grinning
ЛЕНОЧКЕ- Господ до ти пази момченцето!!! Хубаво е, че се е събрало със добри дечица, че средата е страшно важно нещо. И ти си като мене-интуитивна искам да кажа но пък моя съпруг винаги ме пита какво усещам и когата не слушам подсъзнанието си винаги ми се кара.
Как е рананта на момчето ти? Разбирам го мъжът ти, че не иска да лигави момчето но при такава рана за каквато ти говориш не говорим за лигавене а за обработка на раната за да не стане някоя инфекция.
АНИТОО- ха'ди добре дошла и нали знаеш, че като се връща някой от почивка се очаква той да почне работата със нови сили. Няма как. Радвай се, че имаш работа, че сега си направо късметлийка със работата си. А фирмата на твоя явно много богата.  Сещам се аз коя е и ще питам един комшия за рейсовети. Той е Капитан във тая фирма и като се прибира винаги го привикват да бачка във офиса на фирмата.
Във БМФ също по едно време водеха жените като част от екипажа и при, че тази фирма е една от най-печелившите никога не е било безплатно.
Виж за басейните като има жени винаги бяха пълни. Ама пък малко жени се цамбуркаха, поне когато аз съм ходила.
Пък вземи си хапчета бе, и всичко ще ти е наред-няма да ти пречи клатенето. Laughing Шегувам се, не на всеки му понася, дори и на свикналите моряци им е гадно и не само от вълнението при буря но и като има мъртвак. Това аз го споменах и вчера. Но момчетата като имат работа се абстрахират и си бачкат. Просто няма лабаво. Иначе не плаваш.

Хайде кафето друг да го направи smile3503

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 15:01 от DELTA_DELTA

# 101
Добре днес кафето е от менза всички русалки с пожелание за лек и хубав ден.

# 102
Ха, здрасти и от мен Laughing
Синко е добре - охлузванията са повърхностни, обработих ги с Неомациниум спрей/имаме и предишен опит с лекуване на рани Wink/ - сега се разхожда по слипчета, за да загори раната/високо на хълбока е/....Иначе днес смятаме да пазаруваме и да ходим до кръстниците, за да им занесем две щайги домати - тази година Господ дал продукция! - в мазата вече е пълно с консерви.....След това може да излезем да пийнем някъде биричка....абе, с една дума - кеф - нищо не е спешно, не гониш минутката - сега оценявам предимстовото да си неработеща съпруга и майка - много по-спокойно е....То едно време бях луднала - кое по-напред - къща ли, деца ли, работа ли Shocked
Лек и спорен ден, милички Hug

# 103
  • Varna
Ейййй, Леночкеееее Hug
Браво бе Душатааааа. Така ми харесватеее- на биричкааааа. Така е за неработещите мами. може да не се препуска постоянно, въпреки, че аз все за някъде бързам и гледам да свърша възможно повече неща. Ама пусто зодията такава. Липсва ми това пиене на биричка. И ние си имахме едно такова пиене на биричка. Бате бяга да свърши някое задължение навънка и да напазарува а аз мятам къщата и гозбичката. И който по бързо свърши звъни на мобилния и казва, чакам те на нашето бирено място.  newsm47  Добре, че нашето наблизо до вкъщи Grinning

# 104
Ей браво на вас, аз пък ходих по общини, да се занимавам със заявления, планове, глупости така се ядосах.  Twisted Evil На всичко отгоре сутринта ме бяха запушили, ядосвах се 20 мин. и си викам няма как такси ще викам. В момента, в който таксито се задава на нашата улица, поспаливия съсед се задава да си мести колата  Twisted Evil. Ама знам, че не е лош човек и не се карах.  Hug Иначе, днес се събудих от СМС от МИТКОООО Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Беше ми получил писмото и мнооооого се е изненадал.  Последно на 30-31 ще си идва   loveuuu  loveuuu newsm76  love001  love001  love001 newsm44 newsm44
Хайде, след малко ако се наканя отивам да потренирам (стягам се за посрещането вече, няма как)  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт