- по едно време много притъмня и така гърмеше - даже се чудех дали изобщо да простирам дрехите навън 
Митко каза, че някой път ще ме вземе, ама трябвало да сме женени 

Приятна и незабравима почивка да си изкарате!
, приятна и спокойна вечер -
. А БМФ винаги е носило печелби-винаги-това го запомнете момичета добре.
А не когато са тука и кораба евентуално товари или разтоварва нещо на пристанището. Сега си прави вилата и не се коси. Направете сватбата пък той ще те вземе на рейс ако преди това не реши да слезе при ветрогенераторите
. Но незнам каква е ситуацията със разрешаването на придружаващите лица, защото фирмата вече е частна.
И кученце имахме, сега сме със котарачко който много ни се гушкаше докато беше бебе но вече не дава да го пипаме. И да ти кажа по лесно се гледа коте но кученцето е друга работа. То обича от сърце и обича вас а не къщата като нашето коте и въобще като котките. Котките обичат къщата.
Ти колко време беше на кораба и той какъв беше? Товарен? И какво е там? Как си прекарват, на мен това ми е интересно освен смените по 4 часа през 8 часа имат фитнес, басеинче и много ми е чудно как издържат само на това?
И вярно ли е, че жена на кораба носи нещастие? 

После душа, те сега откакто им намалиха на минимум екипажите нямат време във таолетната да идат ти за фитнеси и басейни говориш. А те имат наистина нужда поне от малко почивка защото там не се разхождат като пасажери а бачката якоооо. Сватбеният ми рейс беше малък-така се случи-3 месеца беше. И още един рейс имам 10 месеца-той пък много голям. И пак ти повтарям- на търговски кораб защото Параходството няма пасажери. Питаш какво е там. Ми там си е бачкане, един непрекъснат цикъл. Твоето момче не ти ли е разправяло? И да има поверие, че на кораба жената носи нещастие защото кораба ревнувал. Ship-във английския език е във женски род. Та от там и това за жената и кораба. Ако попаднеш на кораб със басейн най-много ти да си ползваш банския. За фитнес уреди забрави. Защото не съм сигурна какво имат на нашите кораби. На корабите на които аз съм била нямаше фитнес уреди а мрежа за волейбол, маса за тенис на маса и една дъска за коремни преси. Иначе залата беше добра. И басейн имаше. Хубави кораби бяха но остаряха и отдавна ги дадоха за скраб. Сега като го казвам това ми става жал за тези кораби като за живи същества
Та така де, там не е купон а е вахта, вахта до припадък и освен това работата между вахтите не свършва.
Митко само че не е в БМФ, и не е на пасажер, защо така си помислихте?
Той е на каркариер, пристанищата, които обикалят са Сингапур, в Япония, Судан, С.Арабия.. Кораба тази пролет е станал на 1 година и може би затова си имат повече неща, даже и сауна имали ама не им давали да я ползват много. Иначе басейна го пълнеха те, и не му се радват всеки ден - май е предимно празен, ама си имат такива неща. Той ми разказва и за фитнеса им там- има пътечка за бягане и други уреди и компютри в помещението (защото и компютарни игри играели като се съберат няколко човека). Иначе 10 месеца
Как си издържала? Пристанищата сигурно са били на често. Митко има преходи по 2 седмици и тогава няма обхват, за саип и дума да не става. От април месец имаше само на 30 юни за 2 часа, като беше в Япония
. Само сателитния телефон и смс като има обхат.

По-добре за тази сума си направете една готина екскурзия, аз поне така мисля
- ама че съм наивна. Е то ако е така и снимка на кораба ме устройва. Той да ходи там да работи, че и да им е длъжен да плаща,
. Ама като се замисля, вие сте били! Искам и ааааааз.