Съпруги,чийто мъже пътуват 10

• 50 801
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Varna
Нали Мъжете Не Плачат-
абе Душата наще мъжове са like a stone, кЪк тъй шЪ ходят пУ каки Wink
Ама хубаво го каза ти де, да сЪ успУкУят младите булки!!! НиЙ дето сме със стаж знаем за какво иде реч. Но е хубаво, че го чуха от тебе, защото си мъж newsm10  притесняват се милите когато има някой нахален дразнител и все за това ги закача.
Дано не си се разсърдил като тази сутрин те поздравих със Русалчо но нали си вече във отбора няма как. Имало и Русалчовци щом има Русалки  bouquet

# 601
Дано не си се разсърдил като тази сутрин те поздравих със Русалчо но нали си вече във отбора няма как. Имало и Русалчовци щом има Русалки  bouquet

Ти пък... няма такова нещо... нека да има от всичко...  Joy Hug

# 602
  • Варна
Момичета, връщаме се на нулата. Развитие никакво. Делото било отложено, кораба е зареден с гориво и излиза на рейда. Докога не е ясно. Външното ни министерство щяло да чака още една седмица /това за пред нас разбира се, другата ще кажат че ще чакат още една.../, предполагам с надеждата, че фирмата ще си плати, което трябва да им е ясно, че няма да се случи.

# 603
  • Varna
ЛИНЧЕ-
Поне храна и вода имат ли момчетата за тази седмица за която ги гласят да чакат отново?

# 604
  • Варна
Да, мила, за сега имат за 5 дни. Обаче се чудя кой ще им зареди като са рейда, те на пристанещето не им носеха а пък сега..

# 605
  • Varna
Лоша новина отново, много съжалявам да го науча Sad
А и на рейда да зарежда по скъпо, знаете, че се заплаща рейдовата лодка newsm78

# 606
  • Варна
Знаем, че всичко се плаща на този свят, ама също така знаем че фирмата няма пари нито за Гамбия, нито за нашите моряци. от което никак не ни е леко.

# 607
Е това вече не е добре,но след всяко зло идва и добро.Кураж и търпение му е майката.Нека да сме настроени положително и да имаме надежда,че всичко ще се реши набързо.
Делта,извинявам се за днеска,но ни спряха тока........при нас тук в Оринч каунти е постоянно така........сладури са тези от ЕОН!Прекрасни стихотворения прочетох и не мога да не Ви благодаря.А за последните теми от форума мисля,че не заслужават да им се обръща такова внимание!Ние си познаваме много добре морските чеда,хубаво ни е с тях,обичат ни,чувстваме се като принцеси когато са при нас,е всичко друго поне за мен няма никакво значение.Знам една приказка от баба ми.........който каквото ми мисли да го стигне.
И по този повод си позволявам да пожелая на всички мили дами и господа,да изпитат този трепед,топлина и нежност,която ние получаваме,защото ми се струва,че само човек които не е обичан и уважаван може да злобее толкова много!Бъдете живи и здрави!

На всички от форума желая спокойна нощ и нека утре да се събудим с по добри новини и с повече положителен заряд в душите!  love001  love001  love001

# 608
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮ Компаниятаааааааааааа Hug
Имаше тука една булка на която съпругът и е на кораб Бургас. Мъжът ми вчера е говорил със тях-смяна на Канала- това означава Суец и там е и смяната на флага.
ДЕНИЛКА- вчера от балкона гледам към Оринж Каунти една мъгла ама тъмнаааа-ужасТ.  Колко време бяхте безтокови? Надявам се, че бързо са се оправили еонските момчета.
Хайде да плясна по еднУ каЙве, че влизам във банята-досега стоях със маска на косите си. Наплясках я със масла разни.
Хайде по едно Мокачино newsm47

# 609
Момичета, всеки ден ви чета , но все не остава време да пиша. Моят мъж се кани да заминава, но не може да намери място за рулеви. Аз от една страна се радвам, но без пари не става работата, да си броим стотинките всеки ден. Знаете ли някъде да търсят рулеви?

# 610
Здравейте прекрасни дами, аз скоро не съм писала, но покрай малката време не ми остава пък и съм студентка тази година та ходих в пловдив кватрира да си търся.
Delta благодаря мила за инфото ама май няма да им стане смяната там, или поне аз не вярвам защото всяко решение на тъпото БМФ е предпоследно. Твоят съпруг на кой кораб е?
От 5 месеца ве4е ми е свита душичката е все се държа да не се разплача, да съм силна, но като чета за Лудогорец и се разтройвам, а капака вече бяха прекрасните стихотворения, ревела съм като бебе сигурно 2 4аса, ама пък така хубажо ми стана. Simple Smile
 Hug на всички силни жени и на най-смелия мъж усмелил се да пише в женски форум.

# 611
Здравейте,  bouquet
Скоро и аз ще бъда една от вас, така че надявам  да приемате нови попълнения! Hug
Моят мъж ще се качва като кадет и честно да си кажа не знам какво да му сложа в багажа Embarassed Така че бихте ли споделили вие какво слагате/какви дрехи,лекарства,какви консумативи/?
lina6.3, не губи надежда! Praynig

# 612
  • Varna
KIARA wavey
Моят съпруг винаги сам си приготвя куфара от съвсем, съвсем във началото. Те знаят най добре какво им е необходимо на кораба. Аз само съм като асистънт докато си приготвя багажа. И притичвам насам натам за да не се разкарва той от бянята във хола и спалнята където са му нещата. Той ми казва какво до му донеса докато той нарежда куфар
Бельо ще му трябва- той трябва да знае колко ще му е необходимо.  Вярвам, че няма до ходи без бельо на кораба smile3503Дрехи които да си носи на кораба и които няма да го боли да изхвърли защото винаги се цапат със ръжда. Даже и във водата попада ръжда. Дрехи такива със каквито си излиза и тука. Пак той трябва да знае колко броя панталони -дънки или панталони, джинси- вече зависи и кой ройон на плаване. Защото ще му трябват и летни дрехи за излизане и за кораба. Таолетни принадлежности- чехли но със чехли на кораба не трябва да се ходи- за баня трябват. Опасно е на кораба със чехли, той знае защо.
Ризки или блузки, незнам какво носи.-3-4 броя най много, същото и за фланелите. Но трябва да е максимално малко, колкото е необходимо защото той знае, че има ограничение за багажа по летищата. Обивки за работа или за самия кораб по леки да пляска със тях когато е дежурен. Мъжът ми си купува едни на дупки-плетени, такива бяха по 6-7 лева. Но при положение че е навигатор, ако е махеник за дежурства други обувки. Абе питай ме допълнително и ще ти кажа каквото се сетиш, че сега така разпръснато ти пиша Laughing Ако му трябва нещо допълнително той ще си го купи от пристанище.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 17:55 от DELTA_DELTA

# 613
DELTA_DELTA , ние сме сложили почти всичко това, но мисълта ми е там дават ли им работни дрехи и обувки? Да, вероятно след 2-3 дни ще е наясно със всичко което ще му трябва, но аз искам по-рано да му приготвим багажа, защото после когато дойде момента за това ще ми е ужасно тежко и съм сигурна, че ще забравим нещо, а и чувстото че ще замине за толкова дълго някак ми действа зле. Другото важно нещо е за лекарства-носят ли си и какви?

# 614
  • Варна
Здравей, Киара, добра дошла сред нас!

И моят мъж сам си приготвя багажа, аз само асистирам и напомням нещо да не забрави. Делта вече ти е споменала за повечето неща. Лекарства по принцип има на кораба, но ако твоя пие нещо по специално да си вземе. Слагам основните, аналгин, парацетамол, упсарин за настинка, лепенки. Разни други дреболии като игла, конец, ножичка, нокторезачка, клечки за уши, шампоан. Всички тези неща са в несесери. Доста боксерки, чорапи и по-стари фланелки. Хавлии там има. За излизане, един кат зимно и един-лятно. Раница/чанта/ на гърба с всички лични документи и един кат бельо за резерва, всичко останало в куфара.
Относно работното облекло, зависи в коя фирма е и какъв е на кораба. Мъжът ми механик в БМФ и още тук му дават гащеризони и обувки.
Това се сещам за сега, ако се сетя нещо друго ще пиша.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 18:15 от Илиева

Общи условия

Активация на акаунт