Съпруги,чийто мъже пътуват 10

• 50 800
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • Varna
КИАРЧЕ-
ИЛИЕВА- ме е допълнила Душата. Така, че питай ако се сетиш още нещо.
Ще ти е тежко. Никоя от нас няма да ти каже, че няма да ти е мъчно и тежко Sad Е винаги ще ти даваме кураж защото си е хубаво да има до тебе хора които знаят как се чувстваш във момента и какво да ти кажат. Поне за секундичка да се почустваш по-добре пак е добре, докато малко се понамърда тая мъка.
Кога евентулано ще тръгва твоето момче?

# 616
 DELTA_DELTA , Илиева  Hug
до края на месеца

# 617
  • Varna
Гледам, че вие във Софията
жЮвеЙти Grinning

# 618
  • Балчик
Здравейте момичета и момче. Много е уютно в тази тема- особено Делта повдига духа на всички. А аз точно сега имам нужда от това. Много съм отчаяна за съдбата на Лудогорец. Все се стремя да мисля положително, но нещо ме нападнаха черни мисли. Нямаме телефонна връзка от снощи и се чувствам много зле.

# 619
Здравейте момичета! Добре дошла при нас нас KIARA - ще ти бъдем подкрепа като замине твоя човек Hug!
Джемма , кураж- ние сме силни момичета и не се предаваме лесно,мисли позитивно - всичко ще се оправи,дано само е по-бързо да не се сасипват момчетата.

# 620
  • Varna
Гутен Сабахлен Русалкитееееее Hug
Русалчото, дали да го поздравявам newsm78че той някъде сЪ пУкри. Да неЙ заминал на рейс Rolling Eyes
ДЖЕММА- Благодаря ти за милите думи   bouquet Незнам колко повдигам духа тука, но искренно се възхищавам на тебе и на ЛИНКАТА, за това което правите. Hug Hug Страхотни сте момичета newsm10
На момичетата бях споменала, че всяка вечер от години като си лягам си имам един ритуал- да се помоля за моят мъж,екипажа му, корабчето но и задължително за всички които са по моретата. А след вашия случай поне знам за кой кораб поименно да се помоля, че е във такава  беда.  Дано да има файда от тези молитви Praynig Хайде нов ден и нов късмет-НАИСТИНА!!!

# 621
Знам, че моряците са корави, силни мъже... професията им ги е направила такива... а като чета тук виждам, че и техните съпруги са от същата порода хора... радвам ви се...

# 622
Здравейте,  bouquet
Аз пак ще ви подосаждам с въпроси Embarassed Някоя от вас има ли представа как стои въпросът с комуникациите във фирма Стамко?
Желая ви лек и усмихнат ден/напук на времето навън/! Hug

# 623
  • Varna
КИАРЧЕ-
нямам информация на Стамко. Мъжът ми беше много, много отдавна там и повече не се върна. Но след време нещата се били оправили към добро. Така, че споко за твоя. Някоя от булките ако има съпруг там ще каже повече. Знам, че са им добри корабите, за другите неща нищо друго незнам.

# 624
  • Балчик
Благодаря на всички за подкрепата, много сте мили.  bouquet Вече връзката е възстановена и се чухме поне. Получих лъч надежда, че можееее би има вероятност да тръгнат от тая пуста Гамбия. Дано!
Делта и аз се моля много. По-странното е,ч е преди да разбера за тоя проблем започнах да се моля така, инстинктивно. След това сънувах много лош сън за кораба, който се надявам да не се сбъдне до край. Явно много е мислил за нас и съм усетила нещо.

# 625
  • Varna
ДЖЕММА- Hug
Писах ти на лични, мила.

# 626
Добро утро момичета!Чаках Делта да поднесе закуската,но нещо закъснява............явно днес или ще закусваме по късно,или ще сме само на кафе.
Джема всичко ще се реши благополучно,не се отчайвай и не си мисли лоши неща.Горе главата и кураж!
Хубав ден и успешна седмица на всички!

# 627
Добро утро и от мене.Влизам само да ви поздравя и да ви пожелая лека и спокойна седмица.Дано новините да  бъдат само положителни .

# 628
  • Варна
Добро утро момичета,

и ние се надяваме на добри новини, дано наистина са такива.
Хайде да ви чарпя аз по кафенце днес, че духовитата ни съфорумка наистина нещо липсва днас  Wink

# 629
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУ Русалчици и Русалчо Hug
ДЕНИЛКА- за разлика от вчера днеска не успях със закуската. Но ще поднеса една лекичка, подходяща за 10 часа сутринта smile3503

ДЖЕММА, ЛИНА- хайде хубави новини от днеска нататъка thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт