Съпруги,чийто мъже пътуват 10

• 50 782
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Здравеейте Русалки и Русалчо/както казва Делта/!
Круела, добре дошла при нас.За нещата които говориш са ми до болка познати.Навремето бях мъжкарана, но сега се превърнах в абсолютен мъж/въпреки че съм 100% жена/ от както преди три години направих сама един огромен ремонт на апартамента си и от както мъжа ми пътува.Вярно всичко на нашите плещи ,отговорността пак наша ,а относно псуването и викането в колата аз съм същата ,но като че ли от вътре ми идва.Има такива дето викат и псуват и без да имат нашите проблеми тъй ,че горе главата и само напред.Живота е предизвикателство ,ако беше слаба съдбата нямаше да те подложи на тия изпитания.
Продължавам да работя .Приятен ден на всички .Лина дано добрите новини дойдат по бързо.

# 646
  • Brokenpromiseland
За задълженията ако си моряшка булка знаеш още преди да се омъжиш за моряк, че когато го няма ти си всичко- и мама и тати и баба и дядо ако ги нямаш. И всичко чака на тебе. Но после като се върне съпругът ти си като Принцеса.

Е, да ама често представите се разминават с реалността.  Laughing Знаеш, че ще си сам, самотен...и делници и празници..знаеш, че сам трябва да оправяш сметки и дом,задължения...обаче като дойде детето, после 2-3, като се сблъскаш малко повече с живота...всички представи стават на пух и прах. Joy
Вярвам, че няма жена която знае какво точно е да си едновременно цяла фамилия  Laughing Mr. Green
А моя като се върне - по скоро се чувствам като пепеляшка  Whistling
Почват задълженията от които няма измъкване - сега сме само 2 човечета.
Ама мъжа голям човек..иска всеки ден топла манджа (която бързо се изяжда), чисти и изгладени дрехи...и т.н.

Писна ми да съм всичко,като гледам хората и им завиждам............Добър ми е мъжа ,но на корабите губят чувство за реалност според мен.

И аз на моменти се чувствам така, но да си призная научих се да си облекчавам ежедневието. В крайна сметка, ако аз не се грижа за себе си, кой ще го стори...на мен, като че най ми тежи липсата на ласки, на нежни думи.Е, казваме си го всеки път в СМС-ите, ама не е същото.  Crazy Друго си е някой да те прегърне, целуне и т.н...женска суета. Blush
А за второто си съвършенно права...Вече направо съм се отказала да споря по някой въпроси...да не кажа по всички..Живеят с техните си представи за нещата, и не приемат че живота се променя.
Вероятно не всички са така, ама тези който аз познавам напълно отговарят на тази картинка. Peace

# 647
От друга страна представяте ли си един лешпер непрекъснато тук,егати системата.Всеки ден едно и също.Така от друга страна като ти писне той заминава и след2 месеца вече го идеализираш в представите си,той пак си е същия но вече ти липсва и си казваш сега като дойде друго ще е.Е друго няма да е, ама надеждата е хубаво нещо.Освен това ние сме по поддържани жени от останалите(без мутресите разбира се)защото като наближи връщане то са процедури,диети и т.н.Какво мислите?А и да питам кога обновяват това сведение мамка им

# 648
  • Varna
Даааааммм,
всеки гледа от собствената си камбанирия, момичета. Една прави сама ремонт, когато е сама, друга носи повече торби когато съпружието и се прибира и други екстри може да изброите, и още някоя от нас така де си сподели, че то ви боли виждам то си е и за болка.
Незнам защо някои от съпружията не проявяват разбирания. Незнам какъв съвет да ви дам мили момичета.
Правила съм ремонт когато аз си поискам, когато ми е правило удоволствие, но големите неща ги правим винаги двамата. Аз правя нещо което не търпи отлагане. За пазаруването какво да кажа. Сметките, пазаруването когато той е тука аз забравям за тях. За мене остава да сготвя а и дори да не сготва казва давай да си направим по един сандвич, че ми писнаха манджите. Е няма как трябва обаче да се готви за синковеца. Май повечето грижи са за него. Чакам някоя мома да го Ареса и да си го прибере Laughing
Аз имам помощ всякаква, болно ми е когато ви чета, че при вас е различно.
АНГЕЛСКИ КРИЛЦА- не е женска суета мила това което искаш. То си е във реда на нещата. То добре е СМС-и да получаваш със хубави думи, но колко е по добре да ги чуваш. И за погалването и за гушкането си е истина. Не е суета мила. И после, жените обичаме със ушите а мъжете със очите. Както ние се стараем да се поддържаме и да сме хубави и те трябва да се постараят за нашите - уши Wink
КРУЕЛКА-
Ти толкова си набрала, че явно причината не е малка щом толкова много си ядосана. Казваш, че си на 21 -толкова си младааа. От кога си омъжена? Мисля, че все още имаш време по някакъв начин да му въздействаш на твоя поне торбите да носи. Или вече е късно?
Сега, чета, че твоя лешпер-работата дебела става. Абе по писаното от тебе оставам със впечатлението, че не си някоя на която ще и стъпят на врата. Как така се е отпуснал, морския???

# 649
  • Варна
vivi_d, за баща ми става въпрос, но това не е толкова важно. Важното е наистина новините да са хубави. Благодаря ти.

За сега имат храна и вода и гориво също. Очакваме да видим как ще се развият от тук нататък нещата. Надяваме се в най-скоро време да акустират на пристанище Варна. ДАНО!

Извинявам се , не съм разбрала. Баща, съпруг все близки хора.

# 650
Хей, здравейте, момичета!
Аз доста се поузорих тия дни и чакам с нетърпение смяната на часа, че нещо не ни стига съня, не само на мен, ами и на децата.
Снощният порой ми беше за капак и както се бях пременила,че бях на спявка в Инсп по труда, така отидох за детето в училище и като люсна онзи ми ти дъжд. Отидоха ми новите обувки!   Cry Едното дете на врата, другото за ръка и цапаме през реките, какво да правим!
Нощес пък получих СМС, че пак отлагат влизането в този пусти Сантос. Аман вече!И аз се чудя като Круела какво става със сведението, днес се успаха много в БМФ. Макар, че знам какво ще пише!  #Cussing out
Делта, и аз съм като теб с половинката, без него нищо голямо не се прави. Като дойде, той пазарува, готви в повечето случаи, къпе децата. Злато! Много съжалявам, че повечето мъже не са такива.
Аз сега да почерпя, че съм щастлива леля на едногодишно Радостче :

Слънчев ден на всички!

# 651
  • Варна
Стреч, да ти е живо и здраво племенничето! Весели игри и много щастливи детски усмивки!

И моят като е тук, аз не се занимавам с тези неща като пазарене, готвене, плащане на сметки. Неща свързани с ремонти, само заедно. Децата- пране, гладене, учене са мой ангажимент.
Като замине всичко поемам аз.
Ние нещо се разпоболяхме. Предната вечер малките бяха с Т и почнахме антибиотик, сироп за кашлица и витамини. На сутринта бяха пушка и си ходиха на у-ще. Вчера след обяд мен събори и тази сутрин нямах хал да стана. Само ги приготвих и ги пуснах сами да отиват и като легнах, чак до обяд. Сега пишем със Стефан, а Иван замина с баща си на логопед. Кака се шматка още.

Лек и слънчев следобед на вас!

# 652
Момичета,не се нервирайте..........живота е кратък.Знам  всички вие на теория ги разбирате много добре нещата,но опитайте се да ги приложете и на практика.Не се сърдете  и не упреквайте никой за тежкия си живот.........човек се държи с другия така,както му позволите.Или го приемате такъв какъвто е,или променете себе си.Всяко правило си има и изключения.И ако при мен нещата не са такива каквито ги описвате,не значи,че не съм била в същото положение в началото.С много себе уважение,компромиси,спокойствие и с показване на чувствата си,при мен се решиха нещата.И сега когато е тук съм като принцеса и трепери върху мен.Човек трябва да цени себе си,за да го ценят другите!
Да на нас ни е трудно,но и на тях не им е лесно.Особенно в тези години на несигурност,на промени,на пиратство и   подигравка с моряшкия труд.
Повече кураж и много усмивки.......това ще ни спаси.Молете се да са ни живи и здрави.........а това да ни уважават и ценят зависи само от НАС.
Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 653
Илиева,скорошно оздравяване,но и аз съм в това положение от 1 седмица и още не мога да се оправя.Страшна кашлица ме мъчи,хрема,температура и се чувствам много отпаднала.Пия какви ли не илачи и още никакъв ефект............но както е дошло ,така и ще си отиде.Кажи на Сашо да те изпоти  Grinning,и утре ще си като чисто нова.......използвай го,че още малко и........пак сама.Не си заслужава за една разтривка да му търсим заместник  Laughing.
Хубав ден и целувки ! Hug Hug Hug

# 654
Илиева ,Денила това не е на добре.Какви са тия истинки ?Нормално при това променливо време.
Да ви споделя един илач ,който преди две години открих по препоръката  на една приятелка.Казва се "Кармолис"и съдържа много етерични масла.Общо взето у нас го използваме като панацея.Препоръчва се при настинка ,при болки в стомаха ,за грипозни ситуации ,за разтривки за масаж при простуда .Струва около 6,00 лв.Страхотно е препоръчвам ви го .

# 655
  • Варна
Е момичета, да ви информирам, че предположенията ми в един от предните постове се оказаха разбира се верни. Надеждите ни вече са пратени в другата седмица.  Кораб няма никакви намерения да тръгва нито днес, нито утре, естествено на дали ще се случи и другата седмица.

Това е положението - ние си питаме, те ни послъгват, керванът си върви....

# 656
А, новините са кофти.Аз имам чувството, че ви лъжат за да се отърват от неудобни въпроси.Просто замазват положението.Лина според мен не трябва да спирате да търсите начини и да звъните до Външно министерство.Добре де само вие ли се обаждате ?.Другите роднини на моряците на кораба къде са в ситуацията?Моля за извинение ако съм прекалено любопитна, но наистина има неща които не мога да си обесня? И всичко опира до човешка гледна точка.Ама какво се учудвам ?Сигурно ако беше в някоя друга нормална държава до сега сто пъти баща ти щеше да си бъде у дома.
Ако може с нещо да се помогне пиши.Не мога да остана безучастна в тази ситуация ,защото сме от един отбор дето се вика и никоя от нас  не е застрахована от това.
Ако може в този момент това да стопли душата ти, знай че сме с теб и те подкрепяме .Може да е морално, но все пак е нещо.
Е ,лека вечер и дано утре стане чудо - новините да са положителни и окончателни.Дай боже!

# 657
  • Варна
darito_71, благодаря ти много за подкрепата  Hug С другите роднини или по точно с част от тях поддържам аз връзка, но незнам дали те също са звъняли във външно. Не съм се обръщала към международната фидирация на транспортните работници и така като гледам май ще стигнем и до там. Мислех, че по кротко и тихо ще се оправят нещата ама явно не би. Защо никой тне иска да разбере, че става въпрос за ХОРА бе, направо незнам. Всеки се скатава, измива си ръцете с другия и това е.

# 658
lina6.3, съжалявам да чуя, че от външно министерство само разтъкават нещата, но може би дават някакъв краен срок на корабособственикът сам да оправи нещата и да се прибере екипажът. Все пак си мисля, че ако се обърнете към международната фидерация на транспортните работници има по-голям шанс външно министерство да действа по-бързо и ефективно!

# 659
  • London, baby
lina6.3, отдавна следя това, което се случва около вас и като последна възможност се сещам за Господари на ефира. Прочетох, че си писала на всички медии, но никой не ти е обърнал внимание. Пробва ли при тях? Силно се надявам проблема да се реши по-скоро!!!

Общи условия

Активация на акаунт