Съпруги,чийто мъже пътуват 10

• 50 791
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • Varna
ЛИНКЕЕЕЕЙ
Тука съм бе, до сега ви писах на лични. Ще излезе, че се познавама със мама ви smile3534

# 631
ДобрЮтрУУУУУ Русалчици и Русалчо Hug
ДЕНИЛКА- за разлика от вчера днеска не успях със закуската. Но ще поднеса една лекичка, подходяща за 10 часа сутринта
...

Хайде взимам си от закуската...
...и стискам палци за добри новини от съпрузите ви...

# 632
  • Варна
DELTA_DELTA, да разбрах от сестра ми.

За хубавите новини - днес май наистина има такива. От външно ми казаха, че проблемът най-вероятно ще бъде решен тази седмица и аз искренно се надявам да е така. Стискайте палци момичета и момче  Simple Smile

# 633
  • Варна
Здравейте на всички,Първо да поздравя новодошлите и новодошлият към форума,Най накрая един мъж за късмет Mr. Green,Аз бях няколко дни без компютър ама сте писали че писали не мога да ви изчета от няколко дена,Радвам се че сте добре,Това което става с Лудогорец си е жива гавра,Преди 2 год,мъжът ми беше на него кораб за 6 месечен рейс и знам от него че е пълна скръб,Дори опасен за хората и се чудя с какъв акъл са подписали документи та да отплава изобщо,В тая държава всичко е игри и пари, Praynig се да се приберат живи и здрави при семействата си,Хайде да минете да обядватеДелти нали си душата на форума поздравявам те винаги си готова да помогнеш ,Извинявам се че не споменавам всички поименно но трябва да бягам ученичката ще обядва и ще ходи на училище,Щях да забравяИлиева да са ти живи и здрави дечицата така искрено се посмях на случките които си описала направо ме изпълни, HugЧао засега,

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 12:43 от tutune

# 634
  • Varna
tutun Hug
Заведохте ли се на училище?
ЛИНКЕ-  Grinning
ей, браво бе. Радвам се за хубавите вести thumbsup
Хайде по едно кафе на тайфата че е caffee-time

# 635
  • Варна
Делти тук съм,След обед къщна работа и след малко отивам да прибера малкия от градина,ЕтУ НеЩу СлЯдКу

# 636
Малеее, голяма черпня е била днес тука Laughing- все вкусотии разни!

Ето и от мен нещичко за след вечеря!
Лина, Джемма - чакаме добри новини!
Хубава вечер на всички!

# 637
  • Varna
ХайдИИИИ на каЙветУУУУУУУУУ Русалките и Русалчо newsm47
ДЖЕММА- още веднъж-Късмет и наистина ме зарадва писмото ти Hug
Да си идват вече вашите момчета, ще празнувам със вас thumbsup

# 638
Добри новини да не му е уруки.А дано спокойствие и за вашите душички ,че то това направо не се издържа.Лек и спокоен ден на всички ви.

# 639
Здрасти на всички, чийто мъже пътуват.То си е диагноза от където и да го погледнеш.Като чета и се убеждавам все повече.Не мислете ,че правя изключение обаче.Чувствам се откачена.Говоря си сама, крещя на децата,а зад волана такъв език вадя - срам да те хване.Споделете как е при вас.Мъж ли ми липсва или задълженията ми идват в повече?

# 640
  • Varna
Малииии що така си си шатнала такъв ник бе Круела newsm78
Ако е защото крещиш на децата, верен ник!.
Говори си сама, чувствай се откачена, зад волана вади какъвто си искаш език но само не пред децата и не им викай моля те. Казвам го не ей така на изуст. Имам причина да го казвам.
А иначе Добре дошла wavey
За задълженията ако си моряшка булка знаеш още преди да се омъжиш за моряк, че когато го няма ти си всичко- и мама и тати и баба и дядо ако ги нямаш. И всичко чака на тебе. Но после като се върне съпругът ти си като Принцеса. Другите момичета знаят как и друг път съм казвала, че трябва да си със яка гърбина за да поемеш такава отговорност. Можеш ли ОК, не можеш ли не си за такъв вид семейство.
Не каза дали си моряшка съпруга.
АлЮЮЮЮЮЮЮ Русалкитеееее Hug
пак олабиФте фронта беееееей Sad
mim_d-Благодаря, Душо, шЪ пийна червено винце. След тренировките още повече да ми се вдигне адреналина и да се чувствам безкрайно щастлива Hug Ха наздраве и на тебе
smile3521
Хайде тайфата и на вас наздраве, че без вас не ми е убавичко newsm47

# 641
Kruela, горе главата... виж като си го написала колко е разбираемо... нормално е когато си сама в къщи и всичко лежи на твоите плещи да се случват подобни ситуации...  Hug

# 642
  • Варна
Здравейте Simple Smile Бях писала веднъж преди няколко месеца, но все не остава време и само от време на време ви чета. Моят мъж също пътува. В момента е тук и сме в очакване да замине Sad lina6.3  хубави новини за съпруга ти Hug

# 643
  • Варна
vivi_d, за баща ми става въпрос, но това не е толкова важно. Важното е наистина новините да са хубави. Благодаря ти.

За сега имат храна и вода и гориво също. Очакваме да видим как ще се развият от тук нататък нещата. Надяваме се в най-скоро време да акустират на пристанище Варна. ДАНО!

# 644
Да  моряшка съпруга съм, ама 21 години вече.Писна ми да съм всичко,като гледам хората и им завиждам.Сигурно е мн.гадно да си завислив но така го чувствам.Имам съседка която мъжа и я гледа като писано яйце.Тя повече от дамската си чанта не носи ,а елате ме вижте мен.Като се прибирам имам обикновено към 7 торби, дете и куче.Като си дойде шефа торбите стават 8 ,друго съществено не се променя.Добър ми е мъжа ,но на корабите губят чувство за реалност според мен.Поздрави и чао за сега

Общи условия

Активация на акаунт