Да ви питам нещо -как се свързвате с мъжете си/ по skype,по gsm или сателитен тел/?
Предварително благодаря за инфото!
Ама им се радвам като ги гледам как се настаняват на масата със светещи погледи
И ги оставям да пируват
Обикновенно със мобилния. Но когато е наблизо и ми кликне да го набера, защото за мене е по ефтино. Иначе ако може да намери карта когато е далече но той няма много време за слизане. Скайп от кораба няма. Ако са на пристанище и намерят някоя незаклучен станция може да влязът във Скайп може би. Но трябва да имаш време да си играеш и да търсиш. За това трябва да имаш специална антена по мощничка. Да кажат и другите мацуранки как се свързват, при мене е това.
), ама ще му сложа и малко пушени ребърца вътре, че домашните така повече го обичат.
Круела, даи ми твоята рецепта да я имам пък аз ще прочета из книгите тука основните неща и после ще питам за подробностите. За целта имам един гювеч....
А пък ме наричай както искаш аз се кръстих така като се регистрирах, защото тъкмо си бях взела парфюма и още му се радвах
А за депресиите му може би има нещо вярно. То че не е болен за лекуване е ясно, може да са сцени за повече внимание. Ще го имам в предвид 

Аз още сЪ пУмУтавам и не съм тръгнала за бишкоти, ама дЪл шЪ намерЯ
я. Исках да почерпя и със Тирамису, браточката и снахата. Все ще измисля нЯщу друго ако не намеря.
и съм най-щастлива жена на света
с еиииииииии такава усмивка.
, но какво да се прави предпочитам да платя повечко и да знам че е добре отколкот да стискам парите и да ми побелява косата от притеснение.
на всички и спорен и щастлив ден
и сега седим и чакаме майсторът да дойде да го види.
за целта златото няма да тръгва за тази вечер Бургас, ами чак сутринта... на всичкото изнервено положение и ТОВА сега

Майстор има ли който да ви го оправи днеска?