Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ ,да поговорим - 21

• 38 108
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Здравей, Буби!

Аз така да се каже съм "нова" тук, в смисъл, че от мнооооооого време ви четях, но се включих едва в средата на миналия месец, когато започнах стимулацията. За мое щастие всичко при мен протече успешно и другата седмица във вторник очаквам първата среща с нашето детенце!

Не ти позволявам да се чувстваш зле!  Hug Мисли, че вече си поела уверено по пътя и по-рано или по-късно ще стигнеш до целта, трябва да си убедена в това!
Пиши тук, всички ще бъдат с теб! Кога ще започваш следващия опит?  Hug

# 706
Благодаря ви за посрещането момичета  Hug Hug Hug Не съм се и съмнявала,но сега вече съм сигурна че няма да съм сама.
Дано тази есен ни донесе на всички по две чертички  Praynig Praynig Praynig

# 707
  • София
Здравей Bubbi  Hug,аз отскоро се включвам в темичката, защото се готвя за септемврийската "атака" след няколко неуспешни инсета, но ви чета отдавна и ми е било  мъчно за всяка от вас, която трябва да преживее поредното разочарование. Щом си минала "цял един неуспешен опит ин-витро", което пък си е "само" един цикъл  Naughty /ако погледнем от по-оптимистичната страна/ си съвсем близо до финала и не трябва да се чувстваш зле и да се подтискаш  Peace. Само е въпрос на мъничко време кога точно ще бъде нашият опит, пък дотогава в живота има и други хубави неща, които не трябва да пропускаме, докато мислим за миналия неуспех. Пожелавам си в най-скоро време постинтингите на всички момичета в процедури и предстоящи такива, да бъдат от темата на Отчетните, а тук все повече да се изпразва темичката  Praynig

# 708
Lori1234, късмет в събота на трансфера  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover. Как ти мина пункцията ? Болезнено ли е ? Бързо ли се въстановяваш след това ?
Момичета аз вече всеки ден съм клиниката, от вчера съм на Меногон и Оргалутран, и аз вече незнам защо...толкова съм объркана и обезверена, а знам, че не трябва.....Днес си пуснах сумати видове хормони, ПКК, за сифилис, спин...и незна си още какво. Източиха ми кръвта вече, ужас Shocked
По-късно ще звънна да видя как продължаваме. Може би ще се стигне до пункция, събота или неделя.
 Hug Hug Hug ви всички

# 709
  • София
momi4eta dnes mi be6e punkciqta,transfera 6te e v sabota,4akam s netarpenie da mi postavqt na6ite embrion4eta.
Лори,всички сме с теб и ще ти стискаме палчета,мисли положително и вярвай в успеха. Praynig Hug

Буби,спокойно,всички тук те разбираме много добре,какво ти е,затова пиши по-честичко,споделяй всичко,така по-лесно се преодоляват трудностите,като човек споделя с някой,който разбира за какво става въпрос и те подкрепя и ти пожелава успех истински. Hug

Пинко,само така,давай още малко,ще се стигне и до пункция и до трансфер и до положителен тест после,всичко се изтърпява в името на крайната цел,още мъничко остава. Praynig Hug

# 710
  • София
Пинко, спокойно мила, нормално е всеки ден да си в клиниката, нормални са и всички изследвания , които ти правят. Оргалутрана е за да не се покачи ЛХ и да не овулираш предварително. Не трябва да си обезверена, аз така сама обрекох предишния си опит. Вярвай , това е половината от успеха. Относно пункцията не се притеснявай, не е болезнена под упойка си, после ще полежиш 2 часа и си отиваш, ще усещаш най- вероятно тежест и дискомфорт , но не е болка за умиране, при мен имаше и подуване на корема сериозно, но трабва да се пият много течности.  Hug Бъди силна, не се предавай, приеми всяка трудност по пътя като нещо необходимо за постигане на целта.

# 711
Пинко,спокойно,нищо няма да усетиш от пункцията Peace На мен ми остана само страха.
Аз след пункцията се 4увствах много добре,нищо ми нямаше,нямах болки.
Отидохме хапнахме ,пихме кафенце и се прибрахме Simple Smile
Успех Peace

# 712
  • София
Pinko_01 ,страхотно!  newsm44 няма да стопирате опита-значи нищо не е загубено,  недей да губиш вяра -дали са 15 или 5 яйчица накрая,знаеш,че  е достатъчно и само едничко,което да те хареса  Peace Мисли позитивно и не се предавай и виж, не остана вече Hug

# 713
Не се предавайте,всички можем само вяра . Hug HugВижте товаhttp://www.teenproblem.net/news/s/14634.html

# 714
# 715
Момичета аз вече всеки ден съм клиниката, от вчера съм на Меногон и Оргалутран, и аз вече незнам защо...толкова съм объркана и обезверена, а знам, че не трябва.....Днес си пуснах сумати видове хормони, ПКК, за сифилис, спин...и незна си още какво. Източиха ми кръвта вече, ужас Shocked

Вчера стягах Али, днес ще стягам тебе, Пинко! Но щом се налага, така да е - аз ще съм "даскалицата"!
ПКК и всички останали кръвни изследвания са необходими за пункцията ти. Така че щом лекарят ти ги е пуснал - значи тенденцията е пункция след няколко дни! Виждаш ли сега каква хубава новина е това, че са ти източили кръвта?  Grinning  

Можеш ли сега да обясниш защо си объркана и обезверена? Не, нали? Хайде, лепвай усмивката   love001, слагай крилата  smile3535и напред   animal037 към твоето детенце!

# 716
Пинко , и аз ще се включа в стягането на редиците с риск да стана досадна , като дърта свекърва  Laughing Успокой се мило. Няма страшно - пункцията минава много леко все пак си с упойка. Може да усетиш само като те боцват да ти сложат абокат.След 15- до 20 минутки се събуждаш и всичко е минало. Ще си полежиш час , час и половина и си тръгваш. Няма да се вкисваш искамете с голяма усмивка и добро настроение.Това е твоя опит и е важно да имаш огромна положителна нагласа.Всички , които сме успяли ще ти го кажем. Зад гърба си имам 3 опита и половина.Сам този път бях различна - спокойна , ведра и много усмихната.Казвала съм го - ходех из къщи рошава сънлива и широко ухилена / типично поведение на луда/  hahaha
Късмет мила  Praynig Praynig Praynig

# 717
Пинко, няма да се притесняваш. Аз бях с много силни болки след пункцията, но предполагам, че голямо влияние е оказал и страха, който изпитвах преди това. Трябва да си абсолютно спокойна и да не се притесняваш за нищо. А и дори да те понаболи малко, ще ти дадат болкоуспокояващо. При мен предишните два пъти изобщо не усетих болка след пункцията, затова ти казвам, че явно болката е била от самия страх. Горе главата и да не съм чула повече никакви негативни мисли!!!      Naughty Naughty  Naughty

Али, дарлинг, ти как си? Надявам се да си оправила лошото настроение, да не идвам да го провям аз!!!  Crossing Arms

# 718
  • София
Момичета, Sandito 1234, Pinko, Ally new,стягайте се  Naughty, за голямата септемврийска блъсканица трябва да ни стартирате новите къметлийски темички, че тази върви към препълване newsm78 Hug

# 719
Забравих да кажа, че снощи прокървих и то доста обилно. И най-интересното е, че бях със страшни болки и нито нош па нито спазмалгон, даже и коняче пийнах 50гр и нищо не помогна. Към 3-4 часа ме отпусна и заспах и днес съм гроги...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт