Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ ,да поговорим - 21

• 38 115
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, нямам думи да ви опиша колко съм щастлива, че ви има   love001 Нямате си на представа, акаква подкрепа и каква опора сте ми, наистина ! Просто, всяка написана дума, всеки прочетен ред...всякаш винаги сте били част от живота ми  Grinning Grinning.
От цялтоти си сърце и душа ви благодаря за куража и подкрепата и дано всички ние скоро имаме щастието да бъдем мами  Hug Hug

# 721
Котенце   action032

# 722
  • София
Момичета,вижте тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.495
Нека се помолим и помогнем на тази жена всички заедно. Praynig

Пинко,нали затова сме се събрали,да си споделяме и подкрепяме в трудните моменти. Hug
Котенце Hug

# 723
  • и тук, и там...
Момичета много, много, много силно ви прегръщам.  Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви от сърце за подкрепата.
Днес определено се чувствам по-добре и използвах да посвърша задачите си, преди да ме е хванало отново главоболието. Само където половин - един час след инжекцията започват да ме заливат едни горещи вълни... Мъжът ми се смее, че съм подготвена за критическата ми, а аз му го връщам - " и ти, и ти..." - да си знае какво го чака с мен.  Laughing
Снощи след поредния аулин главата ме поотпусна и се вмъкнах тук. Беше обаче един и половина и ме досрамя да пиша по това време.  Grinning
Маринексче, искрено се смях с айранчето ти. За другата седмица май се заформя още едно...
Целувки,  Heart Eyes

# 724
Пинко,хайде мила стегни се Hug.Не остана ей на събота наближава.И никакви страхове Naughty   Няма зна4ение от бройката,а от ка4еството.Едно да е,ама бия4 да е.Да му хареса в твоето корем4е,най-добре около девет месеца Peace
Котанке Hug

Моми4ета,които пиете Пегулон-кървите ли newsm78?Аз си имам лелка от 15 хап4е ве4е съм към края на опаковката Confused.Звъних на док.,каза ми 4е, било нормално при прием на първата опаковка.Като приклю4а с тази опаковка,да съм 4акала да се засили лелката до 3-4 дни и да по4вам втората опаковка.Правилно ли съм разбрала?

# 725
Еееееее ама чета и не вярвам,Pinko ще дърпам уши.Сега трябва да си много спокойна и весела,я само положителни мисли.Какви са тия,яйчицата малко били ,страхове разни,обезверена защо бе мило ами ние къде сме нали сме тук с теб дай го малко по ведро.Хайде малко ти остана,пръстите ми изтръпнаха от стискане,ще стане къде ще ходи. Hug
Ally това с главоболието е гадна работа,рядко ме боли ама като започне.Но досега при процедура не ме е боляла.Ама чакай да чукна на дърво,че каквато съм си може и да се сдобия с тази екстра./карък демек/. Peace
На всички сладурки много хубава вечер и щастлив утрешен ден.Обичам ви. Hug
ПП.А за успелите ни бременилки ,хубаво е че ни навестявате,не ни забравяйте. Hug

# 726
  • София
viviqn, и при мен беше така първия път като го пих Регулона. А ти защо ще го пиеш 2 месеца?
Али, радвам се, че днес си по-добре.  Hug
котенце десси-г, ти как си?
Пинко, спокойно, мила, нищо няма да усетиш, а при толкова много стиснати палци няма как да не излязат хубави яйчица. Късмет!  Flowers Four Leaf Clover

# 727
Zazolinka,ще го пия, може би и три месеца.Имам кисти  Shockedи неможем да запо4нем  ин витро.Дано бързо из4езнат,да се вклю4а  и аз към септемврийската късметлийска група Hug

# 728
Здравейте момичета, благодаря на всички за милите думи и подкрепата... Hug Вярвам че всички ще постигнем целта си, просто още не е дошло времето.... Надявам се септември или октомври да направим втори опит - имаме 4 замразени ембриона, така или иначе нямаме друг избор - мислехме си че сме с неясна причина, но се оказа мъжки фактор, т.е. въпреки че сперматозоидите са сравнително нормални като брой и морфология, нямат оплодителна способност - яйцеклетката, която оставихме ин-витро не се оплоди, останалите 7 бяха ИКСИ - всички се оплодиха и се деляха добре, без фрагментации... Не знам, останах с впечатление като говорихме с док, че може би ще правим още изследвания по отношение на имплантазията ooooh!? Какви ли може да са те - правила съм имунологични, генетични, за тромбофилия и прочие - може би ендометриална биопсия, не знам.... Успех на всички в процедура, целувки  bouquet

# 729
  • София
Bubbi, ще ми бъде интересно да споделиш какви са тези изследвания. Ти при кой лекар си? Пожелавам ти успех със сладоледчетата!

# 730
... останах с впечатление като говорихме с док, че може би ще правим още изследвания по отношение на имплантазията ...

Bubbi, ще ми бъде интересно да споделиш какви са тези изследвания. Ти при кой лекар си? Пожелавам ти успех със сладоледчетата!

И аз се интересувам какви са тези изследвания.  Peace Bubbi, пиши, моля те.

# 731
  • The QC to be!!!
Margaritka да не забравиш да разкажеш като се видите другата седмица  Praynig
mucanka стискам палци и ще се  Praynig всичко да е наред Praynig Обикновенно след 5-6 г.с. горе долу... в 7-8 със сигурност  Praynig Пожелавам ти това което се случи на НВИ, и да не се притесняваш за нищо, ако са ти в повече 4-ри свиркай, аз ще дойда да взема поне две  Wink
ioli 78  Hug дай си време, толкова колкото трябва, опитай се да не мислиш за това бебе, а за другото/те които ще имате  Praynig Щом е станало пак ще стане, но този път няма къде другаде да има да се вре освен в самият център на матката и така та до края на 9-те месеца Praynig
Zumbul  Praynig Praynig  Praynig
котенце десси-г как пък не можа да ме опровергаш значи  Sad, дано скоро да чуеш от фонда, и следващият път да е успешен  Praynig добре, че тези болки са отминали  Hug
Pinko_01 няма страшно, синините ще минат, трябва време за това, но минават, а и като почне да ти расте коремчето, съвсем ще забравиш за тези синини  Praynig Изследванията които си написала, са нормални да се правят по това време  Peace Стискам ти палци и се  Praynig да ни се похвалиш Praynig
Леле, леле, НВИ, ей го на мина времето, ами то като гледам не остана много време  Hug Вие име измислихте ли?
Чоко, marinex, Choosy, hristy_09, Ninkata80, Дживотинче, Кюбит, miss_iv, ben4i, krisi1812   Hug
Zazolinka какви са тези постове за лошо настроение  ooooh! да не ги чувам такива, горе главата мила, живота е голяма гадория понякога  Naughty но забели зъбките и се усмихни и така по леко се приемат горчилките от ежедневието Hug Ally new и за теб се отнася това, това са хормончетата мила, не си ти  Hug  Praynig
Lora33 мила  Hug само така, каквото станало, било, сега ще чакаме да ни зарадваш съвсем скоро. Кога ще размразявате сладоледчетата  newsm78 Като гледам таз тунизийка е решила да има футболен отбор на веднъж, че и едно в резерва  ooooh! Е това не го разбирам, ако тез жени не знаят къде са лекарите дето е трябвало да им кажат, че вероятността децата им да има сериозни проблеми са много високи ooooh! Във всички случай ще са недоносени... ooooh! malinkap тя таз ще е освен супер мама тя ще е детегледачка, мед. сестра и т.н. 24/7 без заплащане златенцето   и аз искам да имам дете/ца, ама пък 12 на веднъж  ooooh! ами то това ще е наказание и за родителите и за децата...
geripetrowa   Praynig аз със закъснение... как мина пункцията?
Еееееее sandito_1234 , ще ни зарадваш като гледам  Praynig
Elsinor   welcome но дано да не се задържаш тук, уфффффффф каква голяма компания сме станали в таз темичка  ooooh! ей време е да намалеем  Praynig
lori1234  Praynig
Bubbi как да не те помним, ама аз си помислих, че ти си ни забравила  Peace и аз ще чакам като Зази и Кюбит да кажеш какви други изследвания ще правите Blush
viviqn кървенето от перугон се получава, обикновенно означава че е по силен за твоят организъм, доки може да го смени с друго лекарство със същото предназначение, особенно ако кървенето зачести или е много обилно. Питай го да видиш какво ще каже...

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 02:12 от Baby*

# 732
Baby*,благодаря за съвета.Когато отида другия месец на преглед,ще попитам дали нещо ще може да променим.А кървенето си продължава.....
Предния опит го запо4нах с мaрвелон,беше разли4но.Не 4увствах нищо.А сега един световъртеж,едни нерви около мен Twisted Evil..

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 15:27 от viviqn

# 733
Здравейте,момичета!Мина и моя втори опит и чудото се получи.Засега всичко е ок ,но като знам какво се случи предния път съм постоянно на тръни.Моля се всичко този път да е наред.На всички момичета желая късмет и дано скоро всички гушнем своята мечта newsm30

# 734
swoboda , честито мила  Hug зарадва ме рано с хубава новина. Laughing Не мисли лошото , а ние ще се молим всичко да върви нормално  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт