Жената ЛЪВ - IV част / Рожденната ни тема /

• 15 779
  • 455
  •   1
Отговори
# 300
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЯНЧЕТО, SIMMA И MAlACHIKA! ЗДРАВЕ ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ВИ ПОЖЕЛАВАМ! БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЧЕРПКИТЕ Hug!

ВЕНИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА /КОЛКО? Laughing/! ОЩЕ ДЪЛГИ, ДЪЛГИ ГОДИНИ БЪДЕТЕ ЗАЕДНО И ВЛЮБЕНИ!

# 301
  • Пловдив
Нямам никакво време, така че набързо минавам да честитя на всички празнуващи! Много любов, късмет и усмивки, момичета!

Пп: снимките на didiana и Гергина са супер  Peace

# 302
 Моля за извинение....  Embarassed Ама забравих и нека злото да ви забрави всички дето пропуснах да честитя рождения ден, както и на днешните рожденнички - Янче-то, Simma  и malachika. На всички ви желая много, много здраве, щастие, късмет и любов. (Lord of the Dark  Hug- специални любовни трепети ти желая  Heart Eyes )

Честита годишнина и на Вени***. Много години любов и разбирателство.....

# 303
Честит ден рожден на Янчето, Simma и Malachika! Бъдете здрави, красиви и щастливи! Hug
Вени, честита  годишнина! Бъдете винаги влюбени и всяка следваща годишнина да  ви носи много радост, любов и разбирателство!  bouquet

# 304
  • София
Благодаря, за пожеланията момичета, да ви се връщат! Официално навъртяхме 9 г. брачен живот! (а преди да се оженим официално, се влачихме още 6-7 г.  ) ooooh!

Гери, много сладко семейство сте, малкия е най-готин от трима ви  Wink, а ти си еднакво лъчезарна и на снимка и на форум-лафче Hug. Чак ми се допи бира, като те гледам на снимките  beer

# 305
Мили момичета, от ядове нямам време да мина да ви поздравя.

Честит Празник на всички, които съм пропуснала!
Желая ви най- вече здраве, и да ви се случват само хубави неща!!!

bouquet  bouquet  bouquet

Hug  Hug  Hug

# 306
  • София
Честит празник на празнуващите лъвици!

Джуличка, току-що прочетох за ядовете ти в другата тема и ми се изправи косата. Кураж, мила!

# 307
Джули, мернах, че нещо анонсираха по БТВ, но така и не можах да гледам. Хубаво е, че се даде гласност и дано има полза от цялата работа. Жалко, че отново сте подложени на адски стрес, и искрено се надявам много скоро да забравите Hug! Когато нещо подобно се случи с детето ти, предполагам, че боли ужасно. Иска ти се да го защитиш по всякакъв начин, а всъщност не можеш Sad. Стискам палци да открият изверга.

Много хубави снимки видях по-горе Peace. Биричка, родата, плажче, ммм...
Моля ходилите на море, и плажували по брега в хотели с All... да споделят къде и колко. Интересува ме предимно морето на север от Слънчев бряг, че ми е по-близо. Не е сигурно въобще заминаването ни /стискайте палци за понеделник/, но ми се ще да имам нещо осигурено ако тръгнем все пак. Тенкю!

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 07:11 от polin_a

# 308
  • София, Борово
Добро утро на всички  bouquet
аз рядко чета темата, но искам да се извиня и да пожелая много здраве и радости на всички лъвици

# 309
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА KAMENCE, ГЕРГИНА, BARABINA, .:CHOCHA И LITTLE MISS:.! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, МНОГО, ВЛЮБЕНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ, МОМИЧЕТА! КЪСМЕТ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО НАЧИНАНИЕ!

# 310
Добро утро момичета  Hug
Отдавна не съм минавала, ама мъжа ми е в отпуск и не остава хич време за форума  Laughing
Почеркпата днес от мен

Честито и на моите астрални близначки ГЕРГИНА, BARABINA, CHOCHA И LITTLE MISS много усмивки по лицата Ви  newsm51
Джули, стискам палци всичко да е наред  Hug
Полина fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за понеделник

# 311
Kamence, страхотна почерпка, а пък питката е един път Peace. Пожелавам ти приятно изкарване на празника!
Мерси за  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Laughing Hug!

# 312
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА KAMENCE, ГЕРГИНА, BARABINA, .:CHOCHA И LITTLE MISS:.! бЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ.  newsm51 newsm59 nbirthday  bigdance2

# 313
  • София
KAMENCE, ГЕРГИНА, BARABINA, CHOCHA И LITTLE MISS - Честит рожден ден, мили момичета! Искам да ви пожелая от всички хубави неща на света, да ви се случат най-хубавите! Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани  Hug

polin_a, стискам палци, дано успеете да избягате от ежедневието и да получите доза лятна почивка  Hug

# 314
Здравейте момичета.
От натрупана работа не ми остава време да драсна някой ред.
Първо, честит рожден ден на патеричка на всички, които съм пропуснала   bouquet
Пожелавам много щастие, любов, здраве, целувки, приятни емоции на Каменце, Гергина, Барабина, Чоча и Литъл Мис !!!!!   bouquet Да сте живи и здрави  Hug
Джуличка, направо се просълзих като прочетох какво е станало - кураж мила!!!
С малко закъснение и от мен честита годишнина на Вени   bouquet Много да те слуша мъжО  Wink

Общи условия

Активация на акаунт