МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 19, чуй я, виж я ,наслади й се

• 16 680
  • 435
  •   1
Отговори
# 60
Безкрайно съм учудена, че има хора харесващи Джамил. Преди да започна да ви чета темите, въобще не съм си задавала въпроса кой е добрият и кой е лошият, струваше ми се пределно ясно, но от както почнах, съвсем ми се объркаха представите.
Какво харесвате в Джамил, грубияншината му към жените, подлостта му, лъжите, интригите и безкрайните му номера, с които се опитва да навреди на околните съвсем умишлено? Помислете си колко човека загинаха по негова вина.. Спиъка е дълъг, а и до края има още доста, та може и нови жертви да има!  #Crazy
Да, може би и Кенан вреди и обърква живота на жените около себе си, но поне не го прави умишлено, и се опитва да оправи нещата доколкото може (нищо че обикновено така още повече ги обърква).  Wink

# 61
Момичета,има ли  вече някъде качена днешната серия?Търсих в Зимунда и Вибокса,но още не са.

http://DMCA-removal-from-Google/, те май винаги първи ги качват и са с добро качество

Mерси Мира,но не мога да се регистрирам,а това значи и да изтегля Tired

# 62
Аз първоначално като се включих тук, се числях към Кенанките, но с всяка измината серия се отдалечавам от първичното си привличане, колкото повече опознавам героя му, толкова по-разочарована оставам /като визия ми харесва няма спор, макар че ми въз височък/, но много ме дразни поведението му към жените.Мисля, че той остави след себе си доста опрапасетни животи, като включим и този на Лейла, Ламия, не мисля че и Джавидан е на върха на сладоледа въпреки, че му е съпруга.
В днешната серия направо ми идваше да го оцеля с нещо, горката Ламия как написа "татко ще се погрижи за нас" в дневника си пък после го изтри и написа "за теб", та той за нея не помисли дори, не я докосна не я прегърна.А тя седнала да мисли за него важния, за Джавидан......или наистина е много наивна или има огромно сърце, започвам да се замислям дали такива хора съществуват наистина

# 63
  • София по рождение
Цитат
а не героят, е мой тип мъж. намирам го за красавец
Ох,то има ли жена,за която да не е Heart Eyes
Иначе аз харесвам по външност и двамата:Кенан и Джемил.Особено епизод от вчера с каква секси гледка завърши: двамата на плажа,с разкопчани и размъкнати от вятъра  ризи,с диви погледи Heart Eyes

Да, наистина вчера на плажа и двамата ми харесаха, мъже готови на всичко за любимата жена изглеждат секси

# 64
и аз да се запиша в новата темичка   bouquet . Попринцип не съм на ничия страна, Джамил ми е анти  Sick от самото начало на филма сега отвреме навреме го съжелявам защото за мен той вече е болет на тема "трябва да накарам Ламия да ме обича" и се мъчи да го направи по много долен и грубиянски начин, както днес Сузан му каза 'насила хубост нестава", бб ама с Ламия са си лика прилика,Джамилките могат да ликуват накрая, откакто гледах последния епизод се радвам че Ламия не се събра с Кенан смятам че занего най подходяща си беше Лейла.Също смятам че Ламия заобичва Джамито насила както каза Кенан той е "лепка". За Кенан смятам че също доста греши и си пати от цялата работа но поне не е чак толкова.. ох незнам как да го нарека точно спрямо постъпките на Джамил, абе наранява хората но не е умишлено, а на Джамил това му е цел за да стигне до Ламия.
Това си е лично мое мнение неискам да обидя някой  Wink

# 65
# 66

Мен ако питате има един мъж в този филм-Намък baby_neutral
Вие се бийте за Джамил и Кенан,пък аз и отмъквам намъкчето newsm68

Точно така, Намък е най- големия пич Peace

# 67
щерката ми вика докато гледахме филма: Мамо ще видиш, че пак нещо ще стане, Ламия пак ще е сама....и хоп таткото на Стомана перник умря и Кенан няма да смее да каже, то не че тя не чу де ....

# 68
Цитат
Иначе аз харесвам по външност и двамата:Кенан и Джемил.Особено епизод от вчера с каква секси гледка завърши: двамата на плажа,с разкопчани и размъкнати от вятъра  ризи,с диви погледи Heart Eyes

Да, наистина вчера на плажа и двамата ми харесаха, мъже готови на всичко за любимата жена изглеждат секси
Много бяха готини и двамата.

# 69
Цитат

Много бяха готини и двамата.

ееееее и тя с тия дълги роклета, много ме радваше

# 70
  • Варна
Аз пропуснах предишната тема. Да се запиша поне в тази. Много ме е яд, че така промениха часа на започване. Много ми е неудобен изтървам доста от сериите. Добре че сте вие да пишете.
Ламия май забрави как Макбуле щеше да я трови и ще се съгласи да отиде при нея.

# 71

то и Питбулето май е забравила  Mr. Green Laughing

# 72
Ох, много станаха погребенията в този филм.
Преди две - три серии Макбуле вика татко,татко...
Сега пък Джавидан  Tired

Много мъка стана и аз съм загубила баща си и едва издържам вече.

# 73
Ronita,стари доводи,вече сме ги бистрили-прочети старите теми,да не се повтаряме  Peace Аз пък съм учудена,да не кажа изумена,че има такива ,които харесват Кенан.Интересно,ако ролята не се играеше от такъв мъж дали пак щеше да е така  Thinking Едва ли-май имаше анкета по въпроса  Rolling Eyes

Vess_law моля те поправи си поста с бели букви  Peace

Kitikett
,като цяло много мъка и тегавост има в сериала .

то и Питбулето май е забравила  Mr. Green Laughing
Питбула не посмя,напротив натрови себе си ,та затова май така се получава

# 74
Аз пък съм учудена,да не кажа изумена,че има такива ,които харесват Кенан.Интересно,ако ролята не се играеше от такъв мъж дали пак щеше да е така  Thinking Едва ли-май имаше анкета по въпроса  Rolling Eyes

geradost съмнявам се ,че някой щеше да се впечатли от Кенан ако не беше БУРАК Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт