Малко МАЙче тука гука, няма и минута скука! Тема №11

• 10 803
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добра нощ, момичета!
Аз не спя и чета за кравешката алергия... Ходихме с Бобчо в Консултативния кабинет по кърмене и след като д-р Попиванова го прегледа се оказа, че това е възможна причина за разстройството му.  Виждам, че и при няколко от вас има такива съмнения - много неприятно! Аз вече съм на безкравешка диета - дано това помогне. Успокоих се, че е наддал доста въпреки акането. Аз пък без сладолед и шоколад може да позаслабна малко.
acko, мойто бебе така си ака - пенесто и после течното попива в пелената, другото остава на повърхността (извинете за подробностите  Embarassed )
Мигла, от това което прочетох пълно оправяне при алергии няма, а по-скоро периоди на затишие е обостряне - гадна работа. Ще трябва да внимаваме много с храненето им...
idar, покрай мен познатите и приятелките до двегодишна възраст си дават АМ на дечурлигите, ако не ги кърмят. Според мен е раничко доста за смяна и наистина, ако не е проблем го отложете, поне докато основната храна на бебето не спре да бъде млякото.  newsm78

# 211
  • гр.Стара Загора
Добро утро днес кфето и закуската от мен
idar аз също не мисля да сменям АМ-то с кисело мляко  Peace
krem4e въпреки лошото време вие сте супер  Hug
Platina много съжалявам за случилото се ,дано бързо да се оправите с малката буболечка  Hug Hug Hug
Приятен и усмихнат ден ви желая и много разходки

# 212
Добро утро!!
rosita,рано си станала,4е и хляб си замесила-благодаря Wink
И ние ве4е сме на крак,малкия нахранен...м/у другото нека го похваля малко-в4ера цял ден си спинка в кошарата,без да иска на ръце или кош Party
Дано ве4е е така,а не инцидентно Praynig
Тати и кака,заминават на плаж,а аз и Крис ....ще мерим улиците Crazy
krem4e,много сте свежи на снимките,а бебоците са... Hug Hug Hug
Nijntje , забелязах ,4е на линка нещо му стана  Crazy Вси4ки снимки са  в албум4ето в подписа ми  Peace
Приятен и спокоен ден!!!

# 213
Добро утро, мами и бебешоци! Не знам технически как се постига това с тортите и коктейлите, които слагате тук при повод, но да приемем, че черпя всяка с каквото си пожелае, защото днес остарявам с още една година до висотата и съвършенството /хахахаха/ на 26-те години.
И веднага се омитам на разходка с малкия - денят започна идеално!

# 214
  • София
ЧРДен Мийка! newsm59 ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! ЩАСТЛИВА МАЙКА!
Платина, мила....ужасно съжалявам за тревогите. Защо така се е случило, разбра ли се? Стискам палци да сте се оправили.
Хубава седмица на всички!

# 215
Добро утро  Hug
rosita__  мерси за кафето и закуската  Heart Eyes
miika
Мигла   аз снощи говорих с Платина и тя каза,че засега Яна се чувства добре.Но това което е преживяла в Инфекциозна е било гадно.Нали се сещаш че там случеите не са леки и си представи как се е страхувала да не прихване нещо малката  Praynig Дано на никой да не се налага да ходи на такова място  Praynig
Е хайде аз след малко тръгвам за срещата в Борисовата.
Лек,спокоен и изпълнен с много детски усмивки ден на всички  Heart Eyes

# 216
  • гр.Стара Загора

Честит Рожден Ден miika!!!
Желая ти много здраве, много много семейно щастие и щастливо бебче

# 217
Благодаря за закуската!

Мийка ! Да си щастлива жена, добра майка и любимия много да те обича и да ти помага винаги когато имаш нужда от това!  

Платина и малката у дома ли са вече?

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 11:58 от MINOLTICHKA

# 218
Мийка  newsm59 - много здрава, усмихната и щастлива мама и жена!
Кремче много готини снимки smile3501

# 219

Честит рожден ден Мйка, пожелавам ти много задраве, щастие и любов!

# 220
Честит Рожден Ден Мийка !  newsm59 Да си жива и здрава и много щастлива, а малкия принц да ти донесе още повече радост и усмивки   bouquet

# 221
Честит рожден ден Мийка. Да си жива и здрава и безкрайно щастлива

# 222
Честит рожден ден Мийка. бъди жива, здрава и винаги усмихната  Grinning
дебелата берта то и при нас така се получи. ако не го хванеш в момента на излизане да видиш че е на пяна няма да познаеш, защото после като си попие е добре

# 223

Нека всеки път,който си избираш води до това,което е истинско,добро и красиво.Честит празник Мийка.
Всички бебоци на снимките са хубави,нали са си нашите..Simple Smile
Лек и усмихнат ден от нас.

# 224

Мийка, Честит рожден ден!Животът нека не те плаши,мечтите да са ти другар,а щастието с теб да крачи,като твой приятел стар.
Еха, хем сме набори, хем лъвици Laughing

Общи условия

Активация на акаунт