Малко МАЙче тука гука, няма и минута скука! Тема №11

• 10 800
  • 279
  •   1
Отговори
# 225

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Бъди винаги усмихната,желана и красива!!!
[/size][/color]

# 226
Честит рожден ден, Miika! Да си жива и здрава Simple Smile Бебко и мъжа ти мн да те слушат Simple Smile Винаги да си обичана и глезена Simple Smile   bouquet
Относно това как се слагат снимки :
Избираш си снимка в нета, цъкаш с десен бутон върху нея и избираш Properties и купираш URL адреса. след това го пействаш, като от двете му страни слагаш [img] /img отново в големи скоби, но ако ги сложа ми показва някаква картинка Simple Smile
ако пък искаш да споеделиш  някой линк [url] /url  и тук с големи скоби
Исках да ти го пратя на ЛС, но ти е пълна кутията.
Платина мн съжалявам за това, което ви се е случило с Яна, дано всичко вече е наред и да няма повече неприятни емоции.
Аз днес няма да дойда на срещата(очевидно Wink, но няма как да стигна -мъжа ми е на работа, баща ми също... нищо другата седмица. Ще чакам снимките Simple Smile
Идараз не бих започнала с кисело мляко, най-малкото защото не може да си сигурна, че кравето мляко е екологично чисто, а и е доста трудоемко да квасиш мляко, поне на мен така ми се струва. Иначе дано скоро ти оправят колата.
Минолтичка, това  с фотоапарата е мн кофти, аз лично съм счупила 2 и беше мн неприятно, от тогава винаги си го закачам преди да снимам Simple Smile
За акането на бебка да споделя,че вчера потече извън памперса...не искам да влизам в подробности, но само ще кажа, че бяхме в заведение и набързо се отправихме в колата където прекарахме към 15 мин в почистване, преобличане и справяне с "Щетите"Simple Smile
Бебка, вчера беше мн кисела хич не искаше да заспи, ядеше по малко и после направо плачеше от гърдата. Днес е друго нещо спи, яде, дано цял ден да е така. От онзи ден вече я слагаме на активната гимнастика, но не я оценява особен. Няма да се отказвам де Simple Smile
Кремче мн хубава среща Simple Smile

# 227
Здравейте Момичета, влизам набързо,

първо да честитя рождения ден на Мийка и да й пожелая щастие, има ли го значи и със здравето и семейството и парите ще е ок.
Благодаря ти Дебела Берта за инфото за пелените, аз почетох и тук в нета, аз ако не съм заета с нещо друго хващам дори всяко пиш на малкия, но го държа по голо дупе на такива еднократни чаршафчета за всеки случай.
Идар, големият ми син е на 11 год и аз след 4-5 мес. съм му квасила мляко. Но ако ще пробваш с кисело мляко, не му купувай от магазина. Не е голяма хамалогия да ис го заквасваш. Само хората от които купуваш млякото трябва да са читави.
Платина надявам се вече и следа да нямате от проблемното ако. Лежала съм в инфекциозно отделение с големия ми син, който тогава беше на 3,5м. малко са изживяванията от които пазя по-лош спомен.
Да висе оплача, от седмица яко ми се вие свят, утре ще си пускам изследвания, а малкия късния следобед и привечер е крив, крив, плаче, бута цицата, а му се спи - ма на не може да заспи и това е. Без кръст останах и все по-малко яде, да видим ...
На всички ви кротки и усмихнати дечица желая.

# 228
 baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Miika baloni

Благодаря за споделените мнения относно киселото мляко  bouquet  Да си призная точно за ради природосъобразното хранене на бебо, се замислих за киселото мляко. Понеже нямаше с какво да го кърмя и от 20тия ден е изцяло на АМ - което колкото и да е преработено и подобрено все пак си е химия (издържа две години Naughty), си мислех да започна на нещо натурално. Ще прочета още малко по въпроса и тогава ще реша окончателно какво да правя. Аз по принцип мисля да го захранвам със твърди храни около 5-6 месец та може да отложа и млякото за тогава newsm78 Паживюм, увидем Mr. Green (сори за разваленият руски)
Днес ходих до работата да подавам декларациите за майчинството ooooh! Голяма бумащина голямо чудо Thinking А и малкия се поизмори защото го носих в слинга и в тая жегаааааа Tired беше вир вода като стигнах там, там си починахме и хапна и после на обратно......направо неам думи. Сега спинка душинката и не помръдва даже Heart Eyes
Nevinna когато имахме силни колики и малкият постоянно искаше на ръце, само слинга ми помагаше yes Дано бързо да му мине този период thumbsup

# 229
Кога за последно съм ви казвала, че ви обичам?-Всичките! Разкошни хора сте, така да знаете.

# 230
здравейте мамита, благодаря за отговорите по моя проблем, но да ви се похваля днес няма пяна  Laughing и всичко си изглежда нормално.
идар с теб май сме съкварталки  Hug

# 231
 nbirthday мийка newsm67

# 232
Ето ме отново тук  Hug
На днешната среща в Борисовата ми беше изключително приятно да се запозная с Кай Рен и Оги и отново да се видя с Лято! и Мигла.Мигле,Лято! с нетърпение ще чакам да кажете че всичко е наред с Божи и Ванката.Ето и снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397039&pid=13963288
Аско , Идар вие не само сте си съкварталки ами и сте ни много близо за разходки на мен,Бубчето и Платина.Е хайде каним ви утре на разходка с нас в парка,ако ви се идва заповядайте  Heart Eyes Аско ти ми имаш тел. звънни ако искаш. Идар ето тел за връзка 0878 999 015 ако решиш звънкай,ние сме там след 9ч .Ще ми бъде много приятно да се видим  Peace
Е това за сега,лека и спокойна вечер с много послушни бебчета   Hug

# 233
Забравих да пиша, Платина, бяха ми препоръчали едни биберони http://www.piggyshouse.com/bg/Catalogue%20VTech/, които мисля и аз да пробвам тъй като имаме същия проблем-не признаваме никакви биберони. ще пиша, ако имаме напредък Simple Smile

# 234
благодаря за поканата Плами когато Дианка е склонна за разходка в парка ще звъннем. да не стане като миналия път  Blush

# 235
  • София
Ей, Плами и ние с Божко бяхме така щастливи да се порадваме на компанията ви с Влади! Айде скоро пак да се видим!Огромно благодаря за пожеланията! Hug
Наистина беше отново супер приятно да се съберем - Лято, КейРан, Плами!
Хубава вечер на всички!

# 236
Забравих да пиша, Платина, бяха ми препоръчали едни биберони http://www.piggyshouse.com/bg/Catalogue%20VTech/, които мисля и аз да пробвам тъй като имаме същия проблем-не признаваме никакви биберони. ще пиша, ако имаме напредък Simple Smile
Ние ползваме същите шишета и наистина много се доближават по форма до майчината гърда Simple Smile, дано с тях имате успех  Heart Eyes

# 237
Миика newsm59  ura  Gift  party023 много любов и щастие ти желая.

Bani и аз ползвам на Томи Типи и на мен много ми харесват и бебо пие чиста вода с тях а с НУКсамо чайче приемаше.
Дано да ти свършат работа.Термуса е много малък и удобен в сравнение с другите термуси на пазара  newsm10

# 238
ЧРД Мийка! Желая ти много щастие и да си много обичана жена и майка!
Много са сладки варналийчета и техните мами!  Simple Smile
Платина бързо оздравяване на бебка!

# 239
Ние бяхме на плаж, но няма снимки  Cry , а беше прекрасно... но пък, НЕ МОГА, ДА НЕ СЕ ПОХВАЛЯ, ЧЕ СПЕЧЕЛИХ ПЪРВО МЯСТО, НА КОНКУРСА ЗА ФОТОГРАФИЯ НА ТЕМА   ”КЪРМЕНЕТО – ЗАЩИТА И СВОБОДА”  - със снимката от дървото. newsm44 . Ама много сме активни ние като МАЙчета на  МАЙчета ..  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт