Малко МАЙче тука гука, няма и минута скука! Тема №11

• 10 796
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
  • София
MINOLTICHKA, не съм се и съмнявала, тази снимка е наистина чудесна!! Честито!  Grinning
Честит рожден ден на miika! Много здраве, късмет и хубави моменти!!
И на мен ми беше много приятно днес на срещата, въпреки че бяхме в намален състав  Hug
Оф, а малкият направи някаква серия акане тази вечер, чак се притесних, доста начесто. Засега акото му си изглежда както обичайно, дано и спре засега, че изпадам в тревоги.

# 241
Фелина от къде си купи шишето да взема и аз да пробвам да излъжа мойто пиле, да видим дали ще стане номера, че май в този сайт не се поръчва.

Минолтичка снимката е страхотна и аз бих я избрала за първо място.

# 242
Браво Минолтичка, снимката наистина е готина, какти и всички останали Laughing

# 243
ЧЕСТИТО МИНОЛТИЧКА, СИГУРНА БЯХ ЧЕ ТВОЙТА СНИМКА ЩЕ Е СРЕД ПЪРВИТЕ newsm10(що има 3 1ви места  newsm78 и къде са публикувани останалите спечелили да ги видим )
Боби шишенцата са от Биберон , но ги има и в Премаман

# 244
Не са побликувани, изпращани са директно до и-мейла за конкурса. Дамата ми каза, че следващата седмица ще ги качат снимките. Имали проблем с качването.

# 245
Мийка Честит Рожден Ден! Да сте живи и здрави цялото семейство и много щастливи мигове с малкия наследник.
Кай Рен много благодаря за статията.....страшно ми беше полезна. Първо се поуспокоих, че явно наистина си прехранвам детето, защото сега храня само от едната гърда и не повръща и издържа 3 ч. Също смених и позата (с една от картинките) и о чудо за 24 часа само едно леко повръщане.  Hug МНОГО  Simple Smile
Минолтичка, и аз съм фен на снимките ви. Много ми харесват черно-белите сесии! Къде ще ги качат снимките да видим кои са ти били конкуренция?

# 246
  • София/Варна
Честит рожден ден, Мийка!!!

Как може да сте толкова безсрамно млади повечето тук Wink

loranholl, радвам се, че имате успех! Понякога е необходимо да се направи много малка корекция и всичко да се подреди Simple Smile.
MINOLTICHKA, поздравления! Завиждам ти, че има кой да ти прави красиви снимки докато кърмиш. Аз за толкова голям стаж нямам ни една читава, ама то е заради задкамерното устройство Wink, няма око на художник Simple Smile.

# 247
  • гр.Стара Загора
MINOLTICHKA поздравления  smile3501 smile3501 smile3501 newsm20 снимката си заслужава 1-во място  Hug Hug Hug
Лека нощ и сладки сънища както казва мечо   love001

# 248
Здравейте мили мамита и бебета, благодаря за поздравленията.  Hug

Да ви е сладка закуската  Wink

Аз отивам да топна дупе в морето Grinning

# 249
Добро утро  Hug
MINOLTICHKA   страхотна закуска.Благодаря!Поздравления за спечеленото 1-во място,а снимката наистина е невероятна.
А ето и едно кафенце от мен
Аз се приготвям за разходката.
Лек,спокоен и усмихнат ден на всички  Heart Eyes

# 250
Добро утро! Надявам се, че нощта е била лека и сте си отпочинали.

Минолтичка, поздравления! Много сте сладки , наистина си заслужихте победата в конкурса.

Честит празник и на Мийка! Само хубави неща да те спохождат!

Софиянки, пак гледах снимките от срещичката и ви се чудих! Как може да сте толкова кльощави? Как го постигнахте? Аз първия месец свалих 15 кг, но от тогава нищо. Изглежда организмът ми привикна с хард-режима, който ми прави малкото и не мърдам. Направо ми вменявате комплекси. На мен освен 2-3 поли с ластик нищо друго не ми става, а вие - дънчици, панталонки. Завиждам, да знаете!

А днес става точно една година от последния ми цикъл.  Simple Smile Как си лети времето. С носталгия се сещам за бебеправенето и лудото броене на дни, засичането на овуто......

# 251
  • София
Цитат
А днес става точно една година от последния ми цикъл.   Как си лети времето. С носталгия се сещам за бебеправенето и лудото броене на дни, засичането на овуто......
 Joy
Трябва да отбележиш подобаващо годишнината Joy
П.П. За протокола и аз съм като теб,явно сме били и с едни и същи термини 11.05
Да се отчета и аз,в момента прилагам спартанските си методи за възпитание,защото моят младеж  много се е изхитрил и все реве да го нося на ръце.По тази причина избягявам и разходките с количка.Вчера близо 2 часа в квартала разхождах количката с едната ръка ,а с другата се носехме на ръце CryВ момента в който го оставя в количката и се дере като змей,чак се дави от сълзи,а някои бабички така осъдително ме изгледаха  Mr. Green,че им нарушавам душевният мир.
Тази сутрин го оставих да се дере от рев,ама ми писна все на ръце,боли ме всичко рамената,кръста.Рева цели 20мин!!!беше целият червен и потен от рев,и сега спи блаженно след 30 минутно дундуркане на ръце.
  С радост приемам всякакви предложения за "отучване от ръце" Wink

# 252
  • София/Варна
Аз ще те разочаровам - малкият определено има нужда да бъде гушкан и разнасян, поне първите 5-6 месеца от живота си. Това, което мога да ти предложа е слинг - няма да те болят ръцете и ще са свободни да се занимаваш с други неща.

Аз пък страдам, защото дребната, за разлика от батко си, не е особено гушлива и не иска да се носим. Не и харесва да лежи по корем на моя корем, не ще да стои и в слинг.

# 253
Добро утро дами newsm53
Първо да кажа на MINOLTICHKA ,напълно заслужено 1-во място smile3501
Ама то с такъв 4овек зад кадър....няма как да е инъ4е.Поздравления!
Снощи имах гости и сега съм с малко главоболие,но не от пиене,а по-скоро от алармата...бях отвикнала.Много се притеснявах за бебока,как ще се представи,но той беше просто великолепен-спа през цялото време,въпреки шума и виковете на по-големите деца.
Като му доиде времето се събуди,направи няколко "обиколки"на масата ,баня,АМ и пак заспа.Много съм доволна smile3521
lianka,при мен е същата работа.В на4алото свалих 10-на кг.,заковах на 70кг.и сега няма мърдане...а къде са заветните 56кг....Но пък и не искам да ги свалям много бързо,4е да не вземе да ми увисне кожи4ката,4е няма оправия тогава.Бавно и славно... Crazy
Сега отивам да пия едно кафенце,4е и без това хи4 не ми е до разходки....тази сутрин...

# 254
  • София
Аз ще те разочаровам - малкият определено има нужда да бъде гушкан и разнасян, поне първите 5-6 месеца от живота си. Това, което мога да ти предложа е слинг - няма да те болят ръцете и ще са свободни да се занимаваш с други неща.

Аз пък страдам, защото дребната, за разлика от батко си, не е особено гушлива и не иска да се носим. Не и харесва да лежи по корем на моя корем, не ще да стои и в слинг.

Не знам дали ще мирува в него,имаме кенкуру и му се радва точно два пъти,и сега крещи като го сложа в него.Даже и сега пиша с една ръка,а с другата го държа.
 KayRenn   до колко кг е слинга или няма ограничение за теглото?Но си права,като го гушна и веднага млъква и се радва

Общи условия

Активация на акаунт