Малко МАЙче тука гука, няма и минута скука! Тема №11

• 10 794
  • 279
  •   1
Отговори
# 270
Поздравления Минолтичка! Те твоите снимки са страхотни - благородно ти завиждам за хубавия фотоапарат.
 Моята Ева вече от три дена се опитва да мине на 4 часа да яде и прави по 5 или 6 ядене на ден, което пък допринася за повече стоене навън и събиране на витамин Д.  Heart Eyes Опитва се вече и да се обръща по корем, но още и тежи дупето и стига някъде само до странично легнала  Grinning

# 271

Ето една студена почерпка от мен по случай 2-та месечинка на бебчо Теди. Тъкмо е време за биричка след горещ ден като днешния  Wink Изберете си която марка бира обичате и Наздраве!

# 272
  • Стара Загора
Незнам от къде да започна newsm12 Първо докато ви изчета ми отне безсрамно много време ooooh! два дни......Честито първо място на МИНОЛТИЧКА  Hug HugМадленка страхотно се представи по БТВ  newsm10 и аз тук в Стара Загора всеки ден си кърмя на воля навън.....без срам.....Честит рожден ден на Мийка на патерички ,съжалявам,че е чак сега  Blush  baloni bdbaloni baloniНие с Митко сме добре бяхме за няколко дни на село и добре ни се отрази цял предиобед си спеше навън под асмичката но като напече и влезем в къщи елате ни вижте неиска и неиска да спи...и ние сме все на ръце,ама то от тези колики и непрестанно гушкане до тук се стига.....Сега се мъча да отказвам нощната манджа от една седмица вече не давам вечер цица,като се нахраним след баня в 21.00 после се буди към 1 часа давам цица и после чак в 6 сутринта ,а през ноща само водичка,биба носим се пея песни абе чудо дано успеем  Tired Другата седмица сме на втория пентаксим и ще говоря с педито по този въпрос,а иначе сме изцяло на кърма.Вашите бебчета как си спинкат вечер моето мило нощна птица ,а мама  #CrazyРоси недей така бе мила и вие много ми липсвате с Еви ,ама то все виж как се случва,а и вие вече си поспивате повечко,а следобед Митко пък мрънка веднъж да минат вече тези колики  newsm20Като бяхме на село майка ми вика АМА ТОЙ МНОГО РЕВЯЛ ,РЕВЛИВО БЕБЕ И ВЕЧЕР НЕ СПИ  Shockedаз и викам ВИДЯ ЛИ КАТО МЕ ПИТАШ СУТРИН НАСПАХТЕ ЛИ СЕ,КАКВО ДА КАЖА.... Joy Joy Joyта поне се убеди и не пита вече.Много  дълго стана  lovekiss lovekiss lovekiss целувам ви всички  Hug Hug Hug

# 273
  • София
Здравейте и от мен с днешна дата!
Мадленка, като ви гледах снимките от изписването, и аз се пренесох назад...  Heart Eyes Много сте готини!
Ние днес - малка (надявам се) драма. Както разнасях малкия да се оригне, и какво си кандилна главата - и туп в моята, ударихме се. Рев!! Задави се от рев, съответно още по-неудържимо. Видях се в чудо как да го успокоя, бутам цица в устата, лапне - плювне и пак рев. Хеле ми потече баш тогава млякото, та той се зае за работа и се поукроти. После пък звънна телефонът и той като се подплаши - пак рев. И още е един такъв превъзбуден, посмее се, посмее се, пък се разреве. Горкото детенце, и аз ревах по едно време, как става от нищо нещо...
Мигле, как мина при вас?
Ех, браво на Глъм, ние бяхме на нещо като меден месец (разбирай уикенд) на яз. Доспат, страхотно беше...  Simple Smile
Ау, навън какво време се завихри...  newsm43

# 274
Добър вечер от нас с бебе Сиана.
Днес ставаме на 3 месеца и по случая оскубахме една кокошка  smile3521 smile3521 На една от висящите играчки има едни пиле и днес като го хвана момата, докато не го отлепи не го пусна. Настана голям смях newsm47
Минолта, честита победа. Напълно заслужена newsm10
Относно носенето на ръце - и ние сме така. Много обича, но пък аз и не искам да я отучвам. Като качи още някое килце и да искам няма да мога да я гушкам, така че сега му е времето.
Момичета, като хванете бебчетата за ръце опитват ли се да се изправят. Доки каза, че вече трябва да го прави, но сме своенравни и вдигаме единствено краката Laughing Не знам да се притеснявам ли или.....
Лека и мека нощ. Тъкмо разхлади за по-добър сън [

# 275
  • гр.Стара Загора
malachika искренно се смях на поста ти за оскубаната кокошка  newsm62.Честита ви 3-месечинка да е жива и здрава малката принцеса Сиaна и много да ви радва  Hug
лято! и ние много често си сблъскваме главите с Еви някой път така си е забивала нослето в брадата ми че мен ме заболява но тя и гък не издава  Joy hahaha Joy курава глава  Mr. Green
Galia1982 Честита и на вас 2-ра месечинка много да те слушка малкия Теди и да ви радва  Hug
deliana мила вече ще си помисля че компанията ни ти е неприятна  smile3518,както и да е ти си знаеш дано Митко като се успокои от коликите да звъннеш за една разходка аз повече няма да те притеснявам  smile3505
А сега да се отчета за днешния следобед нали бях в голяма чуденка дали да излизам накрая се вкиснах сама на себе си  Banghead и викам ще си стоим вкъщи ще зяпам тв-то а като се събуди Еви ще си играем ,но докато зяпах съм се отпуснала и заспала и по едно време телефона ми звъни - братовчедка ми ме вика на разходка набързо се разсънних нахраних Евелин и бегом към срещата седнахме на по биричка с картофки и хапки и като се отплеснахме в сладко бърборене та чак до преди малко закъсняхме и с банята и яденето на Евка  ooooh! ,но тя милата беше спокойна и не протестира както по принцип като й наближи вечерния тоалет  smile3514 newsm45 smile3507.Беше само за   love001smile3501Но пък утре съм на коктейл  newsm24 и вечеря  newsm22 с приятелки а Евелин ще я гледа първо малко баба докато баща й се прибере,т.е. утре съм мома англичанка  tooth newsm44 newsm81
Хайде че се поонесох лека вечер  smile3524

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 23:56 от rosita__

# 276
Извинете че пиша тук но пощата на vpd е запълнена.

Не намирам снимката за която ми писа. Изпрати ми я моля те, направо на мейла /minolta999@gmail.com/.

а сега ще чета какво сте писали , че днес се запилях.

# 277
Loranholl, KayRenn, Bebzz - Много ще се радвам да се запознаем и на живо!
Siska79 - какво стана с теб, няколко пъти пробвах да ти звънна, но мрежата ме изхвърляше  newsm78
madlena_bg80 - Много сте хубави на снимчиците. Пожелавам ви да сте все така щастливи!
Ваня1975 - Аз храня моя младеж вече само в легнало положение или на възглавница , така , че да не се опира в мен.
Crazy Deina - ти ми завиждаш за апарата, аз за момата. От както се помня  Mr. Green "знам" че ще имам момиченце и ще се казва Ева. А то какво стана Двама младежи.  Heart Eyes
Galia1982 и Malachika - честити ви месечинки. Да са ви живи и здрави!
РОСИТА мила важното е, че детето е било спокойно, не се кахари за такива неща. Един път нищо няма да и стане. И ти си човек все пак. нацелувай я и от мен  Mr. Green
За изправянето, моя се хваща за пръстите ми, набира се и сяда /снимка/. Гледам да не го държа обаче защото знам, че не е добре да седи седнал все още. Много се нерви когато го пусна наобратно в легнало положение. Затова вдигам облегалката на количката до положение по ниско от столчето за кола и поне мога да вървя от точка А до точка Б. Освен това се кара гукайки и нарежда нещо кършейки ръце, хили се на глас, и си пипа играчките и ги пъха в устата. Голяма е скица милия, на мама гарджето  Joy Бях го забравила всичко това. Много е забавно.

лека нощ мами и бебовци

П.П. Essivesela, за днес /05.08/ какво ще се разберем. Още ли си на линия за "мероприятието" в 19 часа?

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 00:07 от MINOLTICHKA

# 278
  • Бургас
здравейте, май-чета!

аз тия дни съм почти по цял ден навън, а вечерите си правя профила във фейсбук (хем знаех, че е краста и да не се захващам, ама на! намерих се с сума ти хора, с които от години не сме се чували/виждали, тк аз живях в чужбина).  бебе Ани е страхотна - днес издържа стоически педикюра и маникюра във фризьорския салон - само се събуди да папка, после издържа шопинг в двата мола и придвижване из различни точки на града - с многократни слагания в столчето за кола, и после една разходка в Морската от 8 до 10 вечерта. изкъпахме се, и въпреки, че бяхме гладни, не плакахме, а правихме масажи и така. сега спи изтощена Simple Smile
честит рожден ден на Мийка!!! да си много щастлива!
Минолтичка, не съм се и съмнявала - тази снимка въобще е номер едно! а и тази, дето Бо се изправя. УбАвец!!!
Кайренн, Лоранхол, Бебзз -  чакаме ви!  Hug Сиска, аз ти писах смс Hug на 1 август. жалко, че не успяхме да се видим. ама аз ще ви издебна в старопрестолния град в Щастливеца, надявам се!!! септември пътуваме към София, а имам да те черпя бира Naughty
за носенето на ръце - когато детето го иска, значи има причина, не вярвам, че са "хитри" и "коварни" на толкова крехка възраст. а като се изнервяме и искаме да ги оставим, усещат и още повече се вкопчват. гушкайте ги или ги носете в слинг, друга оправия няма. като стане в центъра с количката, аз просто спирам, давам вода, проверявам памперса, гушвам я и я изчаквам да се успокои. ако трябва се и носим, но е кратко, обикновено. те вече сънуват, преживяват, стряскат се...
Минолтичка, аз утре съм на детски рожден ден във ФК от 17 часа, но в 19 без 10 ще излезна при дядото с пуканките и ще се ориентирам къде да седна, за да имам видимост и ще действам. Дано да й съвпадне с папането Simple Smile
хубава и спокойна нощ на всички!

# 279
Добро утро

Нова тема нов късмет , само хубави неща да пишете в нея.

Общи условия

Активация на акаунт