''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 676
  • 428
  •   1
Отговори
# 45
  • Враца
"vmarinska , хареса ми отговорът ти с цитати"

Tess, питай мързеливия - веднага ще ти даде акъл за леснията. Wink

# 46
# 47
Здравейтеееее Party
Кога изписахте вече 4 страници Blush докато аз се мотам.
Тес, като видях това Кендимен направо подскочих.... Mr. Green вчера гледах филма и направо ме втриса Laughing Laughing
ЧРД на Stenly

# 48
Здрасти Жаки Grinning, (не го знам тоз филм, втриса те от ужас, или от удоволствие Sunglasses Laughing)

# 49
Candyman е ужас :)http://www.imdb.com/title/tt0103919/
 Ама само 1-вата част е готина. Аз вчера гледах 3-тата.

# 50
  • виртуално
Жаки, каква е според теб разликата между EDP/EDT на Lolita?

# 51
Ами има доста голяма разлика според мен....Едп е много по-сладък и тежък. Едт е някакси по-воднист и тръпчив. Аз не го усещам грам сладък. Но пък ми харесва повече шишето на едт Grinning

# 52
Олеле Жаки - ужас newsm43, ако гледам такова нещо, после не мога да заспя 1countingsheep

# 53
Aз даже ги гледам сама в къщи на свещи Grinning Mного обичам. Да се похваляяяяяяя. Ще се виждаме пак с Ноар, защото ми е пристигнал сета на L на Gwen Stefaniiiii. Mолете се да ми хареса парфюма  Praynig

# 54
  • виртуално
Ами има доста голяма разлика според мен....Едп е много по-сладък и тежък. Едт е някакси по-воднист и тръпчив. Аз не го усещам грам сладък. Но пък ми харесва повече шишето на едт Grinning
благодаря  Hug, никак не обичам сладки - явно ще е EDT

# 55
Рапунцел, няма ли как да ги пробваш? Но пък наистина щом не обичаш сладки по-скоро ще ти хареса едт. Малко са като при Angel и eau de Star. О де Стар си е като измит Ейнджъл...и при Лолитите е горе долу така

# 56
  • виртуално
Уж ги пробвах, ама се бях напръскала с още няколко други и вече нямам никакъв спомен  Rolling Eyes

# 57
  • София
Stenly,честит рожден ден!
Желая ти много хубави емоции Hug

# 58
  • София
Тес ,темата е невероятна!   bouquet
Само се записвам и бягам...   car003 family

# 59
  • някъде под слънцето...
А какво разбирате под "скъп парфюм"?

Общи условия