''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 760
  • 428
  •   1
Отговори
# 180
Този L много траен се оказа....кога го пръснахме още ми седи на ръката Simple Smile
Доста е траен, да Grinning

# 181
  • Варна
Ще ми разкажете ли за   Diesel Diesel Fuel for Life Unlimited и този   Diesel Fuel For Life Femme В БЗ и двата ми харесаха, не мога да избера кой да иде в уиш -листата

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 21:07 от stenly

# 182
Аз лично харесвам повече 2-рия. Този Unlimited ми е много лимонен

# 183
  • София
Имам само втория. Харесвам го, сладичък, мисля че е лесен за харесване... А ти щом си ги пробвала и двата - не изпъква ли единия, или и двата харесваш еднакво...?

# 184
  • Варна
Имам само втория. Харесвам го, сладичък, мисля че е лесен за харесване... А ти щом си ги пробвала и двата - не изпъква ли единия, или и двата харесваш еднакво...?
Единия беше на блотер, другия на ръка. А тогава толкова пробвах, че май ги омесих. Embarassed Но щом черния има лимонена нотка  Sad , пък и погледнах има анасон, което ми е достатъчно в Лолитата.
Мерси, Ноар и Жаки. Аз още си избирам подаръка за РД и гледах Дизела е на добра цена в бг. сайтове.

p.p Нещо съм се объркала, не е чак толкова  евтин. Хайде да ви помоля за описание на Либерте и Инсайд тогава. И дали са трайни.

# 185
  • София
Либерте и Инсайд ги има Клеми  Peace

# 186
Аз чакам
Какво да очаквам? Rolling Eyes

# 187
Нещо много хубаво...но определено за зимни дни Simple Smile В началото може да ти е доста ретро, но се развива уникално хубаво.
Аз лично този парфюм го нося само зимата и съм винаги облечена в черно като съм с него Grinning

# 188
  • Бургас
Аз чакам
Какво да очаквам? Rolling Eyes
трудничък ми е да го преглътна този шипър,все още не съм дорасла за него  Rolling Eyes

# 189
Не знаех, че е шипър....уж пише, че е oriental flower
To не, че под шипър си представям нещо конкретно Grinning

# 190
  • Бургас
Не знаех, че е шипър....уж пише, че е oriental flower
To не, че под шипър си представям нещо конкретно Grinning
вярно, че така пише, но аз го усещам като шипър  Rolling Eyes

# 191
Жаки,честито мила!Толкова се радвам,все едно аз го притежавам.Би ли споделила на каква цена си го взе и съответно L срещу  Fantasy кой би победил  Laughing?
Мажи Ноар с нова опаковка ли е?Иначе можеш да очакваш един невероятен аромат! Peace
На мен пък повече ми харесва тъмният Diesel и странно...не усещам лимони,по-скоро бих го определила като тежкарска миризма/това е лично мнение обаче,по памет от преди месец/

# 192
И аз усещам Мажи Ноар повече, като шипър, въпреки цветно ориенталското си направление Laughing, много е остра в началото, направо си е ''шипреста'', голяма любов Heart Eyes Heart Eyes   ura нито една от моите приятелки не я харесва  4uu

Жаки много се радвам, че с Ламб сте от една порода - пожелавам ви дълъг и щастлив съвместен живот Grinning Grinning

# 193
Благoдаря, благодаря Grinning
Mиши, целият сет беше 23,95 долара...демек 34лв.
Но нямат нищо общо с Фентъзи....абсолютно различни парфюми. Може да се каже, че Фентъзи е по-уникален и труден за носене. L е много елегантен и женствен парфюм. Фентъзи е по-младежки и закачлив. Обаче и двата са резачка откъм трайност. Мазнах си малко от лосиона на китката.....е няма измирисване с часове. Даже си мих ръцете и още се усеща супер силно

# 194
  • София
Отдавна не бях разглеждала сайтовете за парфюми и сега видях нещо - точно по темата.
Има страхотни неща, на цени под 30 кинта!
Нещо ще си взема!
А "скъпите" ми мечти за Алюр, Код и Ангел ще оставя за по-нататък.

Леле, колко е скъп тоя Ангел! Shocked

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 23:43 от Дилянка

Общи условия

Активация на акаунт