MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 330
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на сладката Ани! Да е здравичка, безгрижна и щастлива и да ви слуша повечко Grinning Весел празник, Марти!

# 106
Ауууу бонбончето Ани е рожденичка денс  Heart Eyes
Марти да ти е много здрава и  много щастлива ,а на теб честит празник  bouquet  bouquet  bouquet

(Не повярвах като видях че навършва 2 години ,можех да се закълна че навършва 1,как лети времето само  ooooh!)

# 107
Марти да ви е жива и здрава рожденничката и много да ви слуша  Heart Eyes  bouquet

Мая днес я събориха от една катерушка бягахме на бързо до спешното ,слава богу всичко е наред, в спешното бяха толкова любезни с мен въпреки че едвам обясних какво се е случило последно ходих преди месец в спешното в Бг пак заради Мая впечатленията ми относно базата и отношението са съвсем други .Мая наскоро ми глатна висулката от синджирчето ми спяхме двете и как го е откопчала и извадила незная, дадох и малко дуфалак и го намерих в акото , все по белите да ми е жива и здрава  Heart Eyes

# 108
Олелеее това малкото мишле Мая много шавливо , да ти е жива и здрава то в повечето случи наблюдавам точно това,едно е много мирно а другото и за 2те действа.Ако и при мен върви тази теория дупе да ми е яко че Елла ми е толкова добричка значи това има да наваксва и за нея яко .Какво ли ме чака!
Иначе кари браво че е малкият дявол ,с тези катерушки мен винаги ме е страх!

Исках да ви кажа че на който му е интересно да каже да ви пратя линк на лични на къщата ни в която се нанесохме Януари ,че на американките я пуснах и вас не ви забравям  Heart Eyes.Там почнахме да си разменяме линкове кой къде живее или къща или околност та по този повод.

А мен от снощи ме удариха и такива безмилостни киселини че ме е страх да се храня днес ама пък ако не ям лошо ми става ,ужасна  кръгова верижна реакция.МТВ при теб как е с киселините!Че то както каза една от бременните американки  не е киселини а огън направо!

# 109
Исках да ви кажа че на който му е интересно да каже да ви пратя линк на лични на къщата ни в която се нанесохме Януари ,че на американките я пуснах и вас не ви забравям  Heart Eyes.

Аз още преди те бях питала ще я покажеш ли къщата, много добре звучеше по описанието, ще се радвам да я видя!

# 110
  bouquetЧестит рожден ден, Правде! Пожелавам ти много здраве за теб и всички от семейството и пълна къща с любов и усмивки!  bouquet

# 111
Правде ЧРД предимно много много здраве ти желая ,много любов и по възможност поне още едно бебче.  bouquet  bouquet  bouquet

Успях да се вредя с пожеланията преди да си легна  йееееей  Mr. Green

# 112
Благодаря ви, момичета!  Hug
Елс, не е честно с двойката момчета, моне по едно и от двете да има  Mr. Green
Да ви се връщат всички хубави пожелания!  Hug Heart Eyes
Прекрасна седмица ви желая!   bouquet

# 113
Правде, Честит Рожден Ден! Много здраве, любов и в най-скоро време да те добавим в заглавието на темата Heart Eyes

Краси, дано ѝ мине бързо на Мая Hug

Вики, за сега бивам с киселините-не са ме нападнали, но и това едва ли ще ми се размине Confused
Бях чела някъде, че помагали няколко ядки сурови бадеми-пробвай ако искаш, със сигурност и да не помогнат, поне няма да навредят Peace
Много се надявам да си права за хлапетата, че какъвто бандит е Тити, и второто ако е такова- ще съм за жълта книжка Crazy
И аз съм от любопитните как изглежда къщата ви Blush

# 114
Честит рожден ден, Правде!
Желая ти здраве, щастие, много успехи и поне още едно сладко човече в семейството!

# 115
  • София
Честит рожден ден, Правде!
Да си жива, здрава и много щастлива baloni!

Благодаря ви за пожеланията. Трогнахте ме  bouquet.
Ето и малко снимки от РД. Не са с хубаво качество, защото светкавицата на фотоапарата ни прави номера, но важното е, че успяхме да документираме събитието Laughing.

http://bebobebo.snimka.bg/children/rojden-den-na-ani-16-08-09.411723.14235989

Краси, добре, че е бил малкия дявол.
За палвите хлапета и при нас важи, че второто е по - палаво. Тя се катери навсякъде, няма страх от нищо, пада, става и отново продължава. Цялата е в синини, ожулени колена, лакти и други части на тялото ooooh! и по нищо не личи, че е девойка Mr. Green.

# 116
  • Бг-мама
Честит рожден де на малката голяма Анна!!!!Да е жива и здрава, и да не създава  грижи на мама!!
Правде честит  рожден ден!!!Да си жива и здрава!!!
Пачката сигурно се е размазала от пиене на морето и не мисли да си идва!!

# 117
Привет на всички!  bouquet
От много,много време не съм писала ,но..............ето, че дойде и този момент Simple SmileРадвам се,че всички сте тук и сте толкова задружни Hug
Честит рожден ден на всички рожденици!  bouquet
Може да ви прозвучи егоистично,но влязох, защото имам нужда от вашата помощ и подкрепа Rolling Eyes
И така........да ви разкажа на кратко:
Миналата година, ноември месец брат ми го забоя зъб, поду се и му изваниха зъба, два дни по-късно състоянието му стана трагично-отслабна с 18 кг., лецето му се изкриви , не можеше да ходи и имаше постоянна силна болка в главата.Приеха го в неврологията и започнаха да се чудят какво му е.След едномесечно чудене,разбраха ,че няма да се справят с проблема  и го изписаха.Изпратиха ни в ИСУЛ,там му направиха всички изледвания и откриха, че има тумор на белия дроб.Изписаха го и ни изпратиха в онкологията в Дървеница.И там му направиха изледвания и потвърдиха диагнозата.Отново го изписаха и казаха  да чака да му дойде реда за химиотерепия.За една седмица в къщи състоянието му много се влоши,незнаехме към кого да се обърнем .Където и да ходихме все ни казваха,че за момента няма какво да се направи.Даже в тръдна хирургия един лекар ни каза"За какво ми го водите?Аз какво да направя в неделя?Ако оживее до утре доведете го Sad"И така заведохме го в правителствена болница,там лежа три дни имаше някакви процудури , но резултат не - напротив със секунди се влошаваше.Тогава го заведохме в Токуда. Там му направиха биопсия и изрязаха малко от тумора,там разбраха,че е лимфон и ще може да се лекува с химиотерапия.Изписаха го в малко по-добро състояние, започнаха процудурите в онкологията.На първото вливане имаше подобрение ,на второто също.Нощта преди третото вливане се влоше страшно много,на сутринтта едвам го закарахме до болницата ,той направо истиваше Cryказаха, че в това състояние наможе да се продължи с терапията и да си ходиме.Отидохме отново в Исул.приеха го,но казаха ,че няма да изкара до сутринтта.Уговорихме се с един доктор от Токуда да го приеме, съгласи се/защото където и да петаме никой не искаше да го приеме/.Обаче от ИСУЛ неискаха да го изпишат. ShockedВзехме линейка под наем и го транспортирахме до Токуда.приеха го в реанимацията,където издържа два месеца и почина на 15.03.2009/това е датата на която се ожени преди 11 години/.
Разказах ви всичко това толково подробно ,за да може да ме разберете , за това кето сега ще ви разкажа........
Средата на май месец забелязах,че Криско има някакви синини,за който не си спомням,да се е удрял.Но понеже той,както повечето момченца е доста палав реших,че просто несъм забелязала. Rolling Eyes
Но със всеки изминал ден тези синки ставаха все повече и по-голями,докъто една сутрин го будя за детска градина и на ръката му нямаше синка,сложих го на дивана и вече имаше една голяма синина  Shockedведнага го заведох при личната,тя ни даде направление за ИСУЛ.Там ни направиха изследвания и ни приеха в детска онкохематология без никакви обяснения.Незнам дали ме разбирате , но небях на себеси в буквалния смисъл.Питах,разпитвах всеки ,който влезе/лекари, сестри/за какво става въпрос,но никой не ми отговори Sadвсе едно си говорех на стените ,дори и не ме поглеждаха,сякаш не ме чувахя - кошмар!
Едвам издържах две нощи така и направих скандал/неможех повече/.Тогава разбрах диагнозата на Кристиян - тромбоцитопения Rolling EyesКазаха,че до месец ще се оправи,изписаха ни с дехидрокортизон - не помогна,имал и инфекция затова не му е повлияло лекалството,започнахме зинат,изпихме го -няма подобрение.Пихме метилпреднизолон - нищо,миналата сезмица казаха, че имал гнойна ангина,изпихме и един клацид-няма промяна.
Питах има ли нещо ,което да повишава тези тромбоцити - няма! Най - накрая лекаря ми каза едно лекарство, което го имало някъде по света , но не и в БГ, ако го намеря евентуално може и да се излекува, но самият доктор незнае къде го има.И какво мислите направих ? Обърнах света и го намерих.В Мюнхен, има го, но не се продава по аптеките, защото е експериментално от 2009г. и го ползват само в болниците.Рецепта - нямам!Не го дават! Е, намерих начини да го взема  Peace Обаче това, че се използва само в болниците ме навежда на мисълта , че детето трябва да е под наблюдение.не го поръчах.Отивам при доктора и му казах докъде съм стигнала и какво ме притеснява. Той ми отговаря "Ами да ние само сме чули за него,ако искаш го вземи" Хубаво  ама едното струва 792евро, а на нас повечко ще ни трябват- немога да го взема и да не го ползвам и без това покрай лечението на брат ми съвсем го закъсахме.Незнам какво да правя,ако някой е наясно с тази болест ще съм му много благодарна, ако ми даде съвет Simple Smile Също искам да ви попитам как да издържа до край, усещам , че хич несъм добре Sad Между всико това имах и много дребни проблеми,които ако небяха тези съвсем нямаше да са дребни! Незнам и немога да си обясня от къде ме дойде всико това?
Благодаря на всички, които ме изчитоха, извинявам се , ако съм ви натоварила ,но просто трябваше да споделя.
Желая много здраве на всички ви и още веднъж БЛАГОДАРЯ! Hug

http://vbox7.com/play:5965de34

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 18:37 от mama llidd

# 118
Лидия, моите съболезнования за брат ти! За Кристиян за съжаление нищо не мога да ти кажа... плаче ми се като чета през какво минавате.... само стискам палци и се моля, горещо се надявам и вие, и лекарите да намерите скоро верния път и да оздравее милото! Не се притеснявай да споделяш, с мен ако искаш и на лични може, ние също от една година сме в подобен ад с брата на мъжа ми, непрекъснато между "има надежда" и "няма смисъл"... Само дано Криско се оправи бързо!

# 119
Леле ужас Cry
Лидия не знам как издържаш на това цялото напрежение Confused-говори с психолог, за да можеш поне да разтовариш малко от всички тези неприятности...споделяй и тук ако ти олеква-нали сме за това Hug
Не зная нищо за "тромбоцитопения", но се моля Криско скоро да забрави за това а и вие Praynig

Елси  Hug, не смея да питам..ти спомена няколко пъти, че имате проблеми, но предполагам не ти се говори..стискам палци "има надежда" да надделее Praynig

Общи условия

Активация на акаунт