MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 332
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Първо, благодаря за честитките по повод именния ми ден! Честито и на всички, които са празнували на този голям празник!   bouquet

Честит рожден ден на Аничка! Да е жива, здрава, весела, щастлива, да радва всички около себе си!  Heart Eyes

Честит рожден ден, Правде! На патерички искам да ти пожелая здраве, щастие, късмет, изпълняване на желанията и сбъдване на мечтите!  Hug

mama llidd, ужасно съжалявам, че ти се налага да минаваш през такъв ад. Моля се да намериш най-добрия път!  Praynig

# 121
  • София
Лидия, за съжаление нищо не съм чувала за тази болест. Ще стискам палци и ще се моля Криско да оздравее Praynig. На теб ти пожелавам да си много силна. Ако ще ти олекне като споделяш тук прави го Hug.

# 122
Мама Лид, нямам думи за това което преживяваш... Кураж!  Praynig И моля те, не се чувствай неудобно да питаш, искаш и т.н. Никога не се знае от къде ще получиш подкрепа.
Мимита, честитка и за вас   bouquet
Правде,    bouquet Hug
Марти, да ти е здрава и много усмихната малката дама  bouquet

Дами, не е сега момента да ви разказвам за морето, но само ще споделя, че пих по едно-две за всички ви  Whistling

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 23:17 от pachikrak

# 123
За мен 2 нали пачи  Wink  ,браво ,ще чакаме репортажа!

Лид...ще разуча от тук нещо за това заболяване,нека 1во го преведа на англ. ,ако имам инфо ще ти пиша!Много съжалявам за всичко което се с е случило на семейството ти!Дръж се!

# 124
Много ви благодаря за подкрепата  bouquetНайстина се чувствам малко по-добре след като споделих тук.Сеге отиваме пак на изледвания Praynig,когато се върнем ще пиша Hug

# 125
Здравейте отново!
 Направихме изследванията,тромбоцитите на Криско са 25.Нормолно трябва да са между 130 и 250, но за момента аз и на 25 се радвам,защото когто му откриха заболяването бяха 2 Rolling Eyes и от тогава до днес варират между 10 и 30. Един път са се вдигнали на следващият са спаднали и така си зациклихме. Sad

# 126
  • Бг-мама
Лидия , много съжалявам за това което ти се случва.Търсих в нета и излизат хора с подобни проблеми по форумите дали да не пробваш да се свържеш с някои от тях те биха могли да ти разяснят някои неща.За друго не се сещам , уф.............

# 127
  • Бг-мама
Лидия другото което ми хрумна е да пуснеш тема тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=25.0 , мисля че все някой ще ти помогне.
И най спрягането име е професор Бобев направете една консултация с него  Hug Praynig Praynig

# 128
И аз попрочетох..попаднах на тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208868.msg5038165
Та тук става дума и за  "ръчно броене на тромбоцитите"..пак след лечение и уж безрезултатно лечение-а се оказало че не е така..
Ох дано го израсте Praynig

# 129
Благодаря ви момичета за усилията,който полагате за да ми помотнете Heart Eyes Аз през изминалите три месеца прочетох всички форуми из нета,писах на няколко майчета на лични.Такива, който са имали такъв проблем, но за съжаление неполучих отговор Sad
Ние сме при професор Бобев и всички казват,че той е най-добрият не само в България, но стигнахме до тук и това е. Е, днес беше малко по-разговорлив доктора.Каза,че след 6 месеца може и да се оправи детето Praynig, но ако не се оправи ще пробваме с това лекарсто,което намерих в Мюнхен и ако пак нестане - остава варианта с ваденето на далака Sad
Благодаря ви още веднъж  bouquet
Искам да споделя още нещо с вас,което много ме притесни Rolling Eyes
Когато ни приеха в отделението - Детска онкохематология там беше пълно с майки с дечица и всичките с много сериозни онколотични проблими.Всички бяха на терапия и .....да не ви обяснявам какви състояния /на мен всички тези състояния ми бяха страшно познти/ и направо ми се свиваше сърцето като ги гледах.Това, което ми направи впечатление е че майките на тези деца, 90% от тях незнаят за какво става въпрос, незнаят какво означава тумор Shockedдори една майка казваше "какво като детето ми  има тумор?Нали не е болно от рак,значи  не е страшно.Сега ще изтекът тези банки и си тръгваме"Друга пък токущо приета обясняваше на мъжа си по телефона с усмивка на уста,че детето им има най-лошата левкимия и ще му правят няколко болезнени процедури и ще се оправи/а момиченцето беше на 1г. и 3 м./Аз от момента в които влязох до днес като се сетя за това и не спирам да рева.Незнам колко е нормално това,но ми е страшно мъчно за тези дечица и майки.Вече ги познавам всички,защото  когато ходиме на изледвания ги виждам всеки път, защото те все още са там,а дечицата на системи с подути ръце и крака от иглите Cry
Пак се извинявам,ако ви натоворвам, но аз лично много трудно изживявам всяка среща с тези майки и деца особенно след случилото ми се Sad

# 130
  • Варна, морето и сините вълни!
Лидия, това което моах да направя е да пусна мението ти на няколко познати. Те от своя страна са го препратили на други, които са пък лекари., Ако има отговор ще ти пиша   bouquet

Ние вече се всичи заедно и сме мноооооооого доволни Mr. Green
А да и да ви кажа къде ще ходим на почивка  Mr. Green Mr. GreenОтиваме в Париж - Дисниленд. Нямам търпение вече Mr. Green

# 131
  • София
Отиваме в Париж - Дисниленд.

newsm09 newsm10  smile3521

smile3509 smile3509 smile3509 smile3509

Hug

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 14:12 от mimiska

# 132
  • Варна
Здравейте момичета, малко се позагубих, ама имах други грижи - нищо сериозно де  Grinning
Изпуснала съм доста празнуващи, затова ЧЕСТИТО на всички рожденници и именници   bouquet  bouquet  bouquet

Mimito - направо ви завидих  Embarassed Да снимате много, моите деца само на снимки май ще го гледат тоя Дисниленд  Wink

mama llidd стискам палци всичко да се оправи с Крис, а на теб  Hug Hug Hug

# 133
Мими, страхотна новина, много се радвам  Hug Не знам децата, но вие ще се спукате от кеф  Joy

# 134
  • Варна, морето и сините вълни!
Мими, страхотна новина, много се радвам  Hug Не знам децата, но вие ще се спукате от кеф  Joy
Ох ако знаеш от кога ме сърбят краката.....Платила съм почивката от май месец....вие знете ли кво е туй от май до септември да чакаш не е истина просто. Но не остана! Имаме ново фото, ъака че снимки ще има мнооооооого

Общи условия

Активация на акаунт