MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 337
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Ако не е голяма тайна колко пари излезе това удоволствие и каква е програмата? (да започвам да събирам, тъкмо малките ще пораснат докато забогатея  Joy)

# 136
  • Варна, морето и сините вълни!
Не е тайна. До тук сме 4400 лв. Това ни е полета, трансфера от летището до хотела и нощувка с закуска за 4 човека за периода 3-9.09
Ще спим в хотел 4 звезди, да видим според французите какво е 4 звезди..Ей го хотела Та така да видим как ще е. Дано да е всичко ОК. Лично мен малко ме е страх - всичкия тоз път с децата..там бъкел нищо не знам кое къде, как  и т.н Но трябва да е хубаво! Ще ви докладвам, кат първа кликарка  Mr. Green

# 137
  • София
Разбира се, че всичко ще е ОК!  Peace

Най-хубаво при ходене в чужбина обаче е, когато има някой местен/живущ там, който да те запознае по-отблизо със забележителностите, а също и да те "ескортира". Според мен, до 3ти има достатъчно време да се запознаеш онлайн и да си чукнеш лайв среща с някоя от БГ мамите, живущи в Париж...  newsm78 Аз бих!  Sunglasses

# 138
Мими,  Не знам децата, но вие ще се спукате от кеф  Joy
И ако е тук като в Америка и от ходене. Задължително много удобни обувки да имате на краката.
Браво Мими , и хотела изглежда трепач, като гледам сте баш във Дисни а не извън.Твоите деца са на точната възраст и всичко ще си спомнят след време ,от това по-хубаво  няма.
Браво и за фотото ,значи и хубави снимки ще гледаме. newsm10

# 139
Как съм изпуснала темата ...
Момичета, благодаря ви за поздравите!  Hug Heart Eyes

Лидия, потресена съм.....силно се надявам и се моля да се оправят нещата и детето да забрави този еепизод завинаги!  Hug Heart Eyes
Милия Криско.... ще се оправи, ще видиш  Hug

Мими, сподели най- накрая, да не завиждаме само аз и Яна  Simple Smile Радвам се, че Борко се е върнал.

Аз съм с бронхит... направо ум не ми го побира как се сдобивам все с екстри. Според хомеопата е от стреса в работата и преумора....

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 15:39 от правда_z

# 140
  • Варна
Еххххх как ти завидих Миме (съвсем благородно де) - ама после мнооого снимки искам да гледам за реванш  Hug

Правде, как успя бе мила - дано бързо ти мине   bouquet
Аз преди малко инфаркт щях да получа - на площадката Дарин играе сам, ама все пак съм му казала да не влиза във входове и да е на такива места, че като извикам да ме чуе. Е да, ама не - виках го сигурно около половин час и обърнах целия квартал. Впрегнах разни комшии да го търсят в различни посоки - в един момент просто щях да откача  #Crazy  И при поредния ми крясък, Дарин ухилен до уши ми вика - Ми тука съм бе! Ей направо се разревах - не го набих, но сега е наказан и никакво излизане и игра сам. Като бебетата ще седи вързан за полата ми. За няколко минути имах чувството, че живота ми свърши - и със сигурно се сдобих със солидно количество бяра коса  Confused
Наоплаквах ви се, за което се извинявам, ама направо не знам къде се намирам все още  Sad

# 141
Лидия, моите съболезнования за случилото се, вярвам, че с детенце всичко ще се оправи и това ще остане само ужасен спомен.  Praynig

Правде,  Flowers Bouquet Kissing Heart (това цели да ти прати здраве) Simple Smile

Мими, жестока е идеята, нямам търпение за снимки, пък за теб не знам как си устискала, докато му дойде времето.

# 142
  • до реката
Записвам се да следя .

# 143
Леле, темичката ни е в колапс!
Айде сега, бързо всички на отчет (това "отчетни" ли е или лукова глава?)!

Бременните - основен въпрос "Как сте?", с подточки - 1. преборихте ли гаденето; 2. как е бебчо; 3. как са килограмите. Приема се и снимков материал.

За всички останали, вкл. и бременните - 1. кой кога ще тръгва на градина; 2. похвали и оплаквания от отрочетата; 3. похвали и оплаквания от половинките; 4. оплаквания от работата; 5. оплаквания от роднините; 6. оплаквания от всичко останало; 7. скоро регистрирани бременности; 8. разни.

Нека отчитането започне.... СЕГА!

# 144
Айде да се направя на мн изпълнителна и да се отчета Mr. Green

Гадене има чат-пат, но сега надделя Дзверския апетит-вече съм +5кила Crazy Утре съм на ФМ и ще видим ще потвърдят ли версията "младеж" Rolling Eyes /аз още се надявам на кротка девойка де Praynig/
Тити е на градина, оплаквания от половинката нямам съществени, от работата също-просто щото съм в болнични Mr. Green, родата ме ядосва, най-вече мама ми, ама си и реквам каквото имам и ми минава Wink
Друго се не сещам..ако има ще пиша Wink

# 145
Хайде и аз да намина:
Бременност - не  Mr. Green
Ако някой в градината реши да ме уважи и да ми вдигне тел - ще знам със сигурност, но засего на принципа на ЕЖК - от 1-ви отваря тържествено градината - какви изследвания ще трябват - нямам идея...
Похвалата ми е, че Калина вече казва всички букви отчетливо, ако си спомняте бях споменала, че ще ходим на логопед, е, ходихме 3 пъти и започна ваканцията. И сега вече вкъщи - всичко си се появи Simple Smile
От половинката - грях ми на душата ако се оплача, затова няма да го правя. А и ПМС отмина, като наближи - тогава ще споделям.
В болнични съм все още, но от утре съм на работа - ще се оплача, ако има от какво - утре вечер Simple Smile
Разните са, че Калина заминава отново на море в петък сутрин с майка ми и двете са много щастливи от предстоящото събитие Simple Smile

Елси, а ти нищо не каза за децата. Проблеми беше споменала и после .... тишина!
Кога пристигаш за концерта и коя вечер да си освободя Simple Smile

# 146
Леле, темичката ни е в колапс!
Айде сега, бързо всички на отчет (това "отчетни" ли е или лукова глава?)!
Бравос на Елси за опита да събуди заспалата ни темичка:) Я и аз да дам своя дан, започвам с това, че съм щастлива мама с две отрочета вкъщи от 1 седмица. Още си борим характерите, дето са ги придобили при бабите де Simple Smile
1. кой кога ще тръгва на градина- на Жоро градината от вчера е в ремонт за 3 месеца, веселба направо, добре, че с настоящата работа ще мога да го гледам.(надявам се и заплата да върви де) Simple Smile
2. похвали и оплаквания от отрочетата - Жоро е станал телеманиак и компютърен също, което хиииииииич не ми харесва, ама ще се борим Simple Smile Габуна реве за щяло и нещяло.... Иначе са прекрасни  Mr. Green снимков материал от миналата седмица
3. похвали и оплаквания от половинките - мога само да го поФаля, че ме търпи, щото ме побъркаха с преводи последния месец и не мога да обърна Фнимание нито на него, нито на къщата.
4. оплаквания от работата - немам, новата работа ми харесва (тоест липсата на работа Mr. Green), щото мога да изкарарвам допълнително, а и шефа далеч, работя от вкъщи предимно. Остава заплатата да върви и през зимата.
5. оплаквания от роднините -далеч са, това е похвала Simple Smile
 6. оплаквания от всичко останало - освен от мен , други оплаквания немам:)
7. скоро регистрирани бременности - ТЦ. а и не са предвидени:) Чакаме близнаци от последната кумичка обаче през септември Simple Smile
 8. разни- в четвъртък заминаваме на кратка екскурзия из Търновско с децата за 4 дни, това ще е за таз година, щото на Стеф работата доста намаля.....
РАПОРТ ДАДЕН!!!

# 147
За всички останали, вкл. и бременните - 1. кой кога ще тръгва на градина; 2. похвали и оплаквания от отрочетата; 3. похвали и оплаквания от половинките; 4. оплаквания от работата; 5. оплаквания от роднините; 6. оплаквания от всичко останало; 7. скоро регистрирани бременности; 8. разни.

1. Не знам, в ремонт е градината
2. Лигава Маги, мързелив Боян; все по-разумна Маги, здрав Боян
3. Невероятно, но факт - нямам. Опс, имам - заради тъпата му работа ще ходим за 1 ден по-малко на море
4. така ме мързи да работя, че чак не мога да е оплача
5. ходят на море без внуците си, безобразие
6. мързи ме да спортувам, а останаха 2-3 кила, мамка им
7. сакън, не
8. освободила съм следобеда преди Мадона да се видим

# 148
  • Бг-мама
На , градина трябва от 15 , ако не ни мине котка път.Болен Гошо , а утре трябваше да му вадим сливиците.За половинката само похвали!!! От работата нищо , работа на корем!
Роднините , сиреч майка ми не ме слуша относно храненето си и ме нерви сериозно.Бременности не и не се очертават.
Отивам да свалям температура  ooooh!

# 149
  • София
'айде и аз на отчет Laughing.
1. Най - вероятно от 15.09., защото кухнята в ДГ е в ремонт, но дори и да стане до 1 - ви, нашия ремонт още не е приключил и Дани ще трябва по - дълго време да пътува от единия край на града до другия, а мен това не ме устройва Whistling.
2. Похвалите са по - малко от оплаклванията. А за оплакванията няма да пиша, защото преди бях писала, че понякога ме правят да си говоря сама и до момента това не се е променило.
На следващите три точки отговора е "нямам оплаквания". Мъжо и роднините ме слушат и изпълняват, а от работата не се оплаквам, защото нямам такава.
7. За щастие НЕ Peace.по никакъ
8. Обзело ме е адско еднообразие и не се сещам за нищо, което ще го променни поне малко Tired.

Общи условия

Активация на акаунт