MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 724
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря и аз за пожеланията Hug
Аз отново ще ставам свекърва, колкото и да ми се искаше да връзвам пандели...
Вики не знае още пола-чакаме с нетърпение Party
И си имаме още една бременееща мама-и тя  януари чака син-Mis-Demeanor.

# 226
MTV,благодаря за инфото,пожелавам на всички бременееши мами всичко да е наред,явно и това бебе ще е зимно,както и моите двете,но и това си е с предимство,защото като дойде пролетта и вече излизате,ще сте си поотгледанки.http://media.snimka.bg/3823/013901019.jpg     а това е моя Мишо/преди месец време/

# 227
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит Рожден Ден на Марти! Жива, здрава и много обичана! Прости ми патерицата, но имам извинителна бележка  Mr. Green

Браво и на героите с извадени сливици и на майките им още по - голямо браво, че и тоз път им издържаха нервите   bouquet

Ние се завърнахме. Не съм в час изобщо какво се случва около мен, ама хич. Детето вторник тръгва на школо, а на мен ми е все тая!
Бяхме 5 дни в еднса приказка! Беше невероятно готино! Имам много за разказване, много снимки и много емоции, които не мога да опиша.
Не знам дали ще е интерсно на някой че да разправям, щото е много  Mr. Green
Снимките в момента гисвалям от фотото на компа и ще ви ги покажа!
Невероятно е! Париж е красив, особено нощем, а Дисни....ми то е един отделен свят, който трябва да видиш, за да разбереш емоцията! Там заедно с децата ставаш дете! Забравяш грижи, неприятности и се потапяш в една магия! Една магия, която ако имах повече пари щеше да е още по- красива...Но и това беше красиво и си заслужаваше!

# 228
  • София
Не знам дали ще е интерсно на някой че да разправям, щото е много  Mr. Green

Аз съм любопитна.  Peace

Звучиш прекрасно. Радвам се, че сте се докоснали до тази магия! Добре дошли и лека адаптация с ежедневието желая!   bouquet

# 229
Мимито страхотни снимки разгледах ги с удоволствие  Hug

Моите деца от днес са ученички едната е в училище (тук училището започва от 3 годинки) а другата в детска градина ,с баща им осъзнахме че децата ни са пораснали ,гледа ме ги отстрани и неможем да повярваме кога се родиха кога станаха ученички  Heart Eyes

# 230
  • София
Момичета, благодаря ви за пожеланията  bouquet.
Добре дошла mi6oran  Hug. Много са ти хубави децата Heart Eyes.
Елс, Зечи, бързо възстановяване на децата Praynig.
Краси, да са ти живи и здрави ученичките.

Утре няма да мога да вляза в темата и по тази причина искам да пожелая на децата, които тръгват на градина - бързо адаптиране, по - малко сълзи и болести и повече усмивки, а на децата, които тръгват на училище успешна година и много късмет.

# 231
Честит първи учебен ден на всички малки, големи и още по- големи момичета и момчета!   bouquet

Да са здрави и щастливи и ние покрай тях!  Peace
Моята сатурнова дупка се задълбочава, не пиша, за да не ви тормозя...нещата отиват към все по-големи и дълбоки л**** (извинявам се за френските думи Wink)

# 232
Здравейте момичета ! Марти,благодаря за топлите думи.На всички ученици да пожелая здраве,повече щестици,много нови приятели и успешна учебна година!

# 233
Правде не мисля че ще ни притесниш  Hug Heart Eyes

Честит първи учебен ден и аз си имам ученички Галина е на училище а Мая е на градина ,Майчето много плаче след малко отивам да си я прибера дано днес не е плакала

# 234
  • Варна
ЗДравейте девойки   bouquet

Малко със закъснение, но искам да пожелая успех на всички ученици! Лека адаптация на първолаците (и майките им де Mr. Green), много успехи и само положителни емоции!
(Кари що толкоз рано почвате у-ще и как протичат заниманията им - че ми е интересно)

Бързо да оздравяват всички болни дечица  Hug

Мими - добре дошли на родна земя  Mr. Green Чакам с нетърпение снимковият материал  и разказ естествено Hug

mi6oran - добре дошла при нас!

MTV кво като ще си пак свекърва, третия път може пък да е мома  Wink

Правденце, недей така бе мила  Sad Какво те тормози. Не че аз съм по-цвете де, ама.....

При нас нищо ново - ходим си на градина, къде с мрънкане, къде с удоволствие. Дари е предучилищтна и започваме с психическата и теоретична подготовка за школото. От сега съм почнала да мисля за училища и учители, но ще се наложи да поизчакам до януари-февруари, за да хукна на оглед.

# 235
  • София
Мами, с желание ли тръгнаха вашите хлапета на градина?
Дани и вчера и днес с голяма мъка отиваше. Не ревеше, обаче през цялото време повтаряше, че не иска да ходи, а там като е отишъл не е искал да влезе и се тръшкал и дърпал... ooooh! Ники и учителката с хиляди убеждения и приказки са успели да го накарат да влезе в стаята.

# 236
  • Варна
И двамата имат от време на време такива "лоши" дни, в които им е много тъжно и въобще не им се ходи. Случвало се е да им се насълзят очите, но никога не са се тръшкали и ревали. Просто като им е тъжно се гушкаме повече, понякога ги успокоява само това примерно че съм обещала аз да ги взема, друг път обещанието за някакво подаръче или пък желана от тях разходка.
Надявам се на Дани бързо да му мине тоя период, че и за него и за вас ще си е тормоз  Hug А той колко време не е ходил на градина, че така го изживява? Предполагам, че като почнат сега да учат разни нови нещица и да ги занимават повече в градината, ще му стане интересно и ще започне да ходи с желание  Peace Моите с нетърпение очакват да започнат часовете по рисуване-Той и танци-Тя - това им е голям стимул за ходене на градината  Mr. Green

# 237
Идвам да се поФаля че пак ще си имаме принцеска  Mr. Green .Много сме щастливи щото на това се надявахме,не че и на другият вариант нямаше да се радваме  но аз лично винаги съм искала 2 девойки и ето ми мечтата. Heart Eyes
Всичко и е наред на бебка ,вчера я гледаха на подробен ултрасаунд и доктора каза че всичко и е повече от перфектно ...какво по-хубаво от това Heart Eyes
Радвам се че пазя на Елла всички дрехи,много ми е кеф че пак ще си "играя" с тях хахаха.

Нашата ваканция  беше страхотна,мястото беше приказка,времето трепач,делфини скачаха и по бреговата ивица ..толкова бяха много и свободни и щастливи.
Елла си намери приятелки и все едно нямах дете с мен. Пускам ви една моя снимка от залеза,правих я от едно корабче!

# 238
Идвам да се поФаля че пак ще си имаме принцеска  Mr. Green .Много сме щастливи щото на това се надявахме,не че и на другият вариант нямаше да се радваме  но аз лично винаги съм искала 2 девойки и ето ми мечтата. Heart Eyes
Всичко и е наред на бебка ,вчера я гледаха на подробен ултрасаунд и доктора каза че всичко и е повече от перфектно ...какво по-хубаво от това Heart Eyes
Здравейте,майчета !victoria,честито мила,радвам се за теб и най-вече за това,че си сбъдваш мечтата,дано всичко да е наред и да родиш още една принцеса-красива и здрава!  newsm10

# 239
  • София
Искам да почерпя за именния ден на Надето

Честито на всички именници и именнички! Здраве и късмет!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт