MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 298
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит празник на всички именници! Честит празник на банерите и всички свъзани по някакъв начин с морето!

...според лекарите това е леко счупване.
Shocked
Това ми звучи като "малко бременна"...  ooooh!

Стискам палци! Лека!
  bouquet

П.С. Толкова много постинги и все забравям... Благодаря ви за милите пожелания и поздравления по случай празника ни!  Hug

Мими, оня от спешното точно така ми каза - детето има трвама,има и лек оток, но е малко счупена ръката....Позволи ми да и направя пълна екстензия, значи търпи на болка. Няма да я гипсираме сега. Ако обаче много я боли утре лате след 20.00 да я гипсраме. Ма вие давайте ибезболяващо, да не го боли много детето #2gunfire

# 661
Честит празник на всички именници! Ланг, да ти е жив и здрав Никола! Честит професионален празник на банкери и моряци!

Мими, как е Катенцето?

# 662
Честит празник!
Момичета, имате ли идея как да поръчам бутикова торта от снимка- намерих онлайн страхотни оферти за торти с фигурки на Стефани от Мързелград, но всички каталози, които разгледах досега предлагат торти само със снимка на Стефани и евентуално някаква фигурална със Спортакус, като че ли изборът по сладкарниците още не е толкова голям...подготвила съм се с диск с много снимки с различна резолюция, но нямам и много време... рожденният ден на малката е в сряда и дълго се колебахме каква торта да й изберем Embarassed Благодаря предварително   bouquet

# 663
  • София
Момичета, имате ли идея как да поръчам бутикова торта от снимка- намерих онлайн страхотни оферти за торти с фигурки на Стефани от Мързелград, но всички каталози, които разгледах досега предлагат торти само със снимка на Стефани и евентуално някаква фигурална със Спортакус, като че ли изборът по сладкарниците още не е толкова голям...подготвила съм се с диск с много снимки с различна резолюция, но нямам и много време... рожденният ден на малката е в сряда и дълго се колебахме каква торта да й изберем Embarassed Благодаря предварително   bouquet

Виж тук. Ето малка извадка от там: Единственото изискване на сладкарници “Маркрит”, при поръчка на детска торта, е да се свържете 3 дни предварително с нас, за да уточним подробностите около самата поръчка. Освен това, трябва да ни донесете на електронен носител (дискета, CD, DVD, флаш памет) снимка с любимия герой на детето Ви, който искате да присъства на тортата.

Дано не си изпуснала 3дневния срок! Успех!
 Peace

А ето и още полезна информация за майките на предстоящите рожденници.  Hug

Нашата торта, разбира се, беше с Ариел. Мноооого беше вкусна. Поръчах я тук и беше такава. Определено препоръчвам.    bouquet

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 20:12 от mimiska

# 664
  • Бг-мама
Марина , има една мама от София  тук във форума която прави невероятни торти могла да искаш да я направи .
виж една нейна торта да си прецениш за какво става дума.
http://van444eto.multiply.com/photos/album/28#photo=60
забравих да кажа ,че мамата приема поръчки за торти .

# 665
Марти, да ви е жив и здрав рожденника и мнооого да ви радва! Heart Eyes

# 666
ЧРД на всички момиченца и момченца които изпуснах ,да са много здрави и засмяни! newsm67

ЧРД на Дани,пожелавам му прекрасен рожден ден днес и много подаръци nbirthday ! Честит празник на мама Марти!   bouquet  bouquet  bouquet

А ние сме в такава чуденка за партито на Елла,нейната най-добра приятелка заминава 2 дена преди РД и няма да присъства ,а пък Елла само за нея приказва, толкова иска тя да присъства.Сега си мисля дали да не изместим празника с 1 седмица по рано за да може детето да дойде,знам че Елла ще е супер разочарована ако детето не присъства.Но пък нали знаете малко е тъпо да се празнува не баш на деня  Tired!Вие как бихте постъпили?

# 667
Честит рожден ден на Дани   bouquet

Мимито как е Катето  Heart Eyes

Мимис много хубава торта сте имали за празника  Heart Eyes

Ланг да ви е жив и здрав именника   bouquet

# 668
  • София
Честит Рожден Ден на Дани!!!
Да е здрав, силен и смел, щастлив и с късмет!!!
  bouquet

Мимис много хубава торта сте имали за празника  Heart Eyes

Благодаря, така е. А беше и не по-малко вкусна!  Sunglasses

# 669
  • София
Момичета, благодаря ви за пожеланията   bouquet.

Ето и почерпката, макар че картинката на тортата за ДГ е малко по - различна Laughing:

Снимки ще показвам едва следващата седмица, защото партито ще е в събота.

Мими, много съжалявам, че така са се стекли обстоятелствата при Катето. Дано бързо се възстанови Praynig.

# 670
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, КОИТО ИЗПУСНАХ ТЕЗИ ДНИ!
МНОГО ВЕСЕЛИ, ЩАСЛИВИ И УСМИХНАТИ!

Марти - Честит Рожден ден на малкия чаровник Дани!

Мимис - просто оставам без думи....дано бързо да се оправи малката госпожица! Hug

# 671
  • София
Мимис - просто оставам без думи....дано бързо да се оправи малката госпожица! Hug

Naughty Този път не сме ние... Катя на Мимито е пострадала.  Confused

Мимито, кажи как сте.  Hug Свикна ли Катя със шината? Боли ли я? Ходихте ли пак на лекар?

# 672
Да, Мимис - за нея пиша, но така е като бързам да пиша от работата. Wink

# 673
Честит имем ден на всички именици (на патерица )  bouquet
Честит рожден ден на Дани! Да е много здрав и усмихнат и много да радва всички у дома!

# 674
  • Варна, морето и сините вълни!
Марти да ти е живо и здраво детето! Много да ви радва с усмивките си и звънкото гласче!  bouquet

Мерси за вниманието и подкрепата на всички ви! Катето е по - добре. Учудващо бързо се адаптира към факта че има да ползва една ръка.Снощи спа сравнително спокойно. Сега в 13.30 ще ходим на детски ортопед. Да огледна снимката и шината и да прецени дали това е добър вариант. А утре мама ще се бори за болничен. Сиреч ще мина през ада - чакай при личната за направление, намери ортопед работещ по ЗК.....бля, бля, бля..
Сега Катето е на партито си в ДГ. Отоде с огромно настроение. Живко Драгостинов ще ги весели. Този човек е страхотен. Ухилен до ушите и носещ позитивна енергия и приятна емоция. Много ми хареса на мен. Да видим децата каквои ще кажат Laughing Тортата за ДГ стана чудна. И не падна на земята  Joy Ще ви я покажа като дам отчет за прегледа!
Спорна седмица на всички! И много усмивки и Коледно настроение...
Аз съм в недоумение като Баба Коледа какво ще правя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт