Ще ми е интересно как ще стане обратната адаптация. На Надето й трябваше доста време да свикне "обратно", че има 2 пълноценни ръце (след гипса на дясната ръка лятото).

Бързо да оздравява ръчичката и много гушки и целувки от нас 
Та така, надявам се да няма изненади за събота
, масово си падат по МакКуин Светкавицата. И ние такава торта сме планирали...

Вчера цял ден меся тесто, режа форми, пека... Остана ми на финала малко тесто и реших да се прбвам за къщата, ама без шаблон, на око. Стигнах до лепенето (тоя белтък със захар верно е голямо лепило
), правих, струвах, сглобих една крива къща, и тъкмо я украсих с бонбони и глазура, и взех че пийнах от чашата, която играеше ролята на опора докато ми изсъхне творението, и всичко се разпадна. Загубих безвъзвратно 2 часа от живота си 
,много вкусни изглеждат.Сподели рецептата,плииис!
, колкото и да го мисля и на мен не ми се иска да го правим на 12ти и май няма така като гледам.Елла ще е сигурно съкрушена обаче 

Луда станах ви казвам. 

Днеска щях да падна от смях. Доктора и съблече фанелата, да сравнява двете ръце и я пита "Хайде сега, покажи ми, моля те къде те боли" а моята магариня вика "Никъде! Мен вече никъде не ме боли и гипс не ми трябва"
и се объща към мен "Хайде вземай си болничния и да си ходим да ям, че ми се спи"