MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 290
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мимито, стискам палци! Ще чакаме да кажеш какво е казал поредният чичо доктор.  Peace

Учудващо бързо се адаптира към факта че има да ползва една ръка.

Ще ми е интересно как ще стане обратната адаптация. На Надето й трябваше доста време да свикне "обратно", че има 2 пълноценни ръце (след гипса на дясната ръка лятото).  Rolling Eyes И до момента понякога яде с лявата ръка.  Laughing

# 676
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички порастнали дечица, които съм изтървала  Hug  bouquet Hug
Много смях, игри и по-малко болести желая!

Мимка, голям съм заплес  - говорихме по телефона, ама аз съвсем изключих за РД на Катето(ще ми простиш надявам се  Embarassed)  А то и каква беля станала баш за този хубав ден  Sad Бързо да оздравява ръчичката и много гушки и целувки от нас  Hug

Симона пак беше болна - миналият вторник вдигна Т и до края на седмицата пак бях в болничен.  То нейната кашлица нямаше край, буха като магаре вече месец и половина  Confused Чай пием с литри, изсмукахме сума ти хомеопатия и няма спиране и това е. Доки вече ми познава гласа по телефона, толкова често се чуваме  ooooh! Та така, надявам се да няма изненади за събота  Praynig

# 677
Честит рожден ден на Дани! Здрав и силен да расте, да обича и закриля сестричката си!

Мими, дано попаднете на свестен лекар и да си гипсират или каквото там трябва и както трябва ръчичката на детето, та да оздравява по-бързо!

Мдааам, явно момченцата + Сиска на Дани Wink, масово си падат по МакКуин Светкавицата. И ние такава торта сме планирали...

Вики, аз не бих правила предварително рожден ден, имаме си тука едно суеверие по въпроса. А не може ли ден-два-три по-късно да го направите, за колко време заминава въпросната приятелка?

# 678
  • Бг-мама
Честит рожден ден Дани , да си живо и здраво детенце !Марти, весел празник!!!

# 679
Марти, да ти здрав и много усмихнат порасналия Дани    bouquet
Честито и на Николовците!    bouquet

Мими, чакаме, да знаеш...

Тортоправки, да ви кажа как се провалих с медената ми къщичка  Joy Вчера цял ден меся тесто, режа форми, пека... Остана ми на финала малко тесто и реших да се прбвам за къщата, ама без шаблон, на око. Стигнах до лепенето (тоя белтък със захар верно е голямо лепило  ooooh!), правих, струвах, сглобих една крива къща, и тъкмо я украсих с бонбони и глазура, и взех че пийнах от чашата, която играеше ролята на опора докато ми изсъхне творението, и всичко се разпадна. Загубих безвъзвратно 2 часа от живота си  hahaha
Видяло се, ще ядем патици, зайци, елхи, сърца, цветя и еврейски звезди (такива са ми формите). И ме подсете догодина да не се хващам с такава сръткава работа  Joy

# 680
Честит Рожден ден на Дани!
Да е жив и здрав и много щастлив!

Мими, как е Катеринката? Как мина днес с тортата в детската?
Пачи, не е ли много рано за меденки и къщи, бре?

# 681
Пачи много неприятно  Confused

Галина е рожденничка в събота но ще  почерпи в училище в понеделник рождения ден ще е минал но по добре по късно отколкот преди датата ,в училището е забранено да се черпи с торта затова направих бисквитки за почерпка

# 682
Ааааа карчита ,ти с тези вкусотии ме убиваш.От снимката направо ги усетих в устата  Crazy,много вкусни изглеждат.Сподели рецептата,плииис!

елс...ами това е проблема че заминават за 10 дена  Tired, колкото и да го мисля и на мен не ми се иска да го правим на 12ти и май няма така като гледам.Елла ще е сигурно съкрушена обаче  Confused  Еххх като се сетя че искаха да ми предизвикат раждането на 12ти и аз не отидох в болницата...сега щеше всичко да е на 6  Laughing
Кофти е че и в училище няма да може да празнува детето защото ги пускат във ваканциа  от 12 дек до 5ти януари...та и там удряме на камък.
Поне се радвам че не съм я родила баш на коледа че тогава никога няма да може и да празнува РД дори!  ooooh!

пачи...супер си с приготовленията  ,я каква си кръшна домакиня  Wink

мимито...пожелания за бързо възстановяване на Катето  Heart Eyes

# 683
# 684
  • Варна, морето и сините вълни!
Пачи, и си загубила 2 часа от живота си в кщичка...а аз...загубих не знам колко във висене пред нечий кабиет
Така - посетих трма дктори и имам три мнения. Контузия на предмишница,контузия на предлакътница,контузия на лакътя. И една на кинезитераевт - счупванте на предлакътницата. На кого да вярвам не знам иде ми да  smile3511 smile3511
Първия при когото отидохме, само като идя превръзката, тка с рабесня, фана една ножца и отряза бинта. Детето гледаше с недоумение. Всичко е на мнение че не е нужно обездвижване или гипс. Само да мажа с диклак и да чакам да и мине - около 2 седмици. А да и ако може 2 седмици да не е на градина ако се бият. АКо не се биели, можло да ходи  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyЛуда станах ви казвам.
Отивам да ям и да реанимирам...
А даето и тортата. Детео е имало невероятн празник. Поне това имаше днес!

# 685
Ех Мими, ела в София да ни правиш торти!
И помещение ще ти намерим и всичко! Само ела по-наблизо.
Тортата е страхотна както винаги!
За лекарите - не знам какво да те посъветвам-работя всеки ден с тях и нямам никакво мнение....просто без коментар.

# 686
  • София
Честит празник на студентите!  Party

Мимито, дано Катето не се стресира от толкова много лекари, прегледи, назначения и притеснения!  Confused Как е тя? Боли ли я? Стискам палци за скорошно възстановяване!   Praynig

# 687
  • Варна
Мимка, тортата ти е страхотна - да видим аз какво ще сътворя  Wink

# 688
Как ще е рано за меденки, в готварския пише, че траят по няколко месеца  Joy

# 689
  • Варна, морето и сините вълни!
Отчтам се ей ме на Wink
Днес получих 2 еднакви мнения на 2ма независимо доктора  hahaha hahaha
Та ще кандисам на това, че Катя има контузия на лакътя. Дори ми обясни човека за кво иде реч...Показа ми отока на ръчичката и ми показа на лакътчето къде му е проблема на детето. То дори си личи, ма аз от де да знам Crazy
Това сякаш ме устройва и ми харсва повече от счупено  Mr. Green
Та Катя е на домашен щадящ ръката режим. В петък сме на контролен прелед. Искат ръката да е свободна, за да я ползва и да не отслабва, щото и без друго ми била облечен в кожа скелет Crossing Arms
Катя меко казано е стрсирана. Само като чуе лекар и ръка почва да вика - мен вече не ме боли ръката Joy Днеска щях да падна от смях. Доктора и съблече фанелата, да сравнява двете ръце и я пита "Хайде сега, покажи ми, моля те къде те боли" а моята магариня вика "Никъде! Мен вече никъде не ме боли и гипс не ми трябва" Joy Joy Joy и се объща към мен "Хайде вземай си болничния и да си ходим да ям, че ми се спи"

Пачо, да имаш да ми даваш - меденките у дома повече от седмица не се задърат и то само при условие че спретна поне 3 дози  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт