Очаква ме Париж а от 2 дни съм бясна

Градината е в ремот - по план до януари...Но сега като сепочне - вали,студенео е , парите св...познайте до кога ще е ремонта!!!
На всичко отгоре има богопомазан списък с деца за сборни групи. Идея нямам да ходя да гледам ние от кои сме, щото тез групи са до края на септември....От октомври - децата са си наша грижа! Е да ама , аз ако декември не съм на работа няма да ми подновят договора. А декември - няма да имам татко у дома....А да и свеки каза - аааааааааа не знам оправяйте се

Иначе - децата са у дома,аз също - до края на септември нма да съм на работа за сега...За после ще видим. Може да си остана и октомври и ноември....
Днес ходихме за униформите на Борко - оназ вика "Ааааааааа сега не може. Ще дойдете след 13.00"
Аз пък казах че няма да ида след 13, имам поръчани униформи, те са ги ушили и имат пари да вземат от мен. Кат искат да ме намерят. И обясних на Борко, че ще ходи на училище без униформа.И не могат да му забранят да ходи на училище, щото е задължиелно да ходиш на школо до 8ми клас
И си фръцнах задника пред падналото чене на оназ кокошка.Изрусих си косата и вече не съм червенокоса
Отивам да беснея някъде другаде!
А забрах Яне, много ти готини челедчетата

- скубело било...ами да си беше седял с къса коса
Това че падна от пързалката и куца 2 дена изобщо не го спира да се катери по най-високите дървета и да ми изправя косата
...викам на едната лелка "Ами къде са децата?" ....и та

.
.
.
. 
, като днес. По 3. в момента ми е мил и драг, така че пас. 4. Малко плащат и за да докараш що годе доход трябва да се бачка 7 от 7 по 8 часа, което няма как да се получи и ще трябва да търся друго, пък нали съм тежка и неуверена гемия... 5. Доре, че е майка ми, щото иначе бил лудвала по-често, останалите са като извадени от черна комедия. 6. Всички са луди или почти всички. Като цяло, не само от близкото и далечно обкръжение, принципно и окончателно. Аз, т.е със съпружеството се превръщаме все по-окончателно в социопати, старомодни, с чувство за хумор по мое мнение, но според него в обикновени социопати. 7. Не и няма скоро. Минимум след 3 години.