MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 700
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна, морето и сините вълни!
Може ли да се оплаквам....
Очаква ме Париж а от 2 дни съм бясна #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Градината е в ремот - по план до януари...Но сега като сепочне - вали,студенео е , парите св...познайте до кога ще е ремонта!!!
На всичко отгоре има богопомазан списък с деца за сборни групи. Идея нямам да ходя да гледам ние от кои сме, щото тез групи са до края на септември....От октомври - децата са си наша грижа! Е да ама , аз ако декември не съм на работа няма да ми подновят договора. А декември - няма да имам татко у дома....А да и свеки каза - аааааааааа не знам оправяйте се  #2gunfire
Иначе - децата са у дома,аз също - до края на септември нма да съм на работа за сега...За после ще видим. Може да си остана и октомври и ноември....
Днес ходихме за униформите на Борко - оназ вика "Ааааааааа сега не може. Ще дойдете след 13.00" #2gunfire #2gunfireАз пък казах че няма да ида след 13, имам поръчани униформи, те са ги ушили и имат пари да вземат от мен. Кат искат да ме намерят. И обясних на Борко, че ще ходи на училище без униформа.И не могат да му забранят да ходи на училище, щото е задължиелно да ходиш на школо до 8ми клас  Joy И си фръцнах задника пред падналото чене на оназ кокошка.
Изрусих си косата и вече не съм червенокоса  Mr. Green Имам интересен цвят, който много ми допада, ма снимки ще видите другата седмица!
Отивам да беснея някъде другаде!
А забрах Яне, много ти готини челедчетата Blush

# 151
Хехе, елси - бравос за разпита!
Виждам и Марина чете, и МТВ наглежда следотчетно кой какво е писал  Hug Heart Eyes

# 152
Леле, темичката ни е в колапс!
Айде сега, бързо всички на отчет (това "отчетни" ли е или лукова глава?)!

Бременните - основен въпрос "Как сте?", с подточки - 1. преборихте ли гаденето; 2. как е бебчо; 3. как са килограмите. Приема се и снимков материал.

За всички останали, вкл. и бременните - 1. кой кога ще тръгва на градина; 2. похвали и оплаквания от отрочетата; 3. похвали и оплаквания от половинките; 4. оплаквания от работата; 5. оплаквания от роднините; 6. оплаквания от всичко останало; 7. скоро регистрирани бременности; 8. разни.

Нека отчитането започне.... СЕГА!
Отчет от една бременна  Simple Smile
1. гаденето попремина, идва ред на яденето и готвенето като за световно   chef
2. бебчо не  съм го виждала отдавна, скоро трябва пак да ходя на ЖК, иначе го усещам и вярвам,че е добре.
3. килограмите не ги съм ги проверявала, защото не притежавам кантар, но съм понатрупала със сигурност, доста поли вече не ми стават  Embarassed

Останалият отчет:
Не съм се интересувала от градината още, чух че от 1  до 15 са сборни групи и после пак всички по места. Асинка много ме радва и съм щастлива от това, че можем да прекарваме повече вреем заедно. Доволна е от новото си двуетажно легло, скоро ще закупим и детска секция, още няма завършен облик новата й детска стая. Жоро сглоби всички и помага доста за ремонта, почти сам се справи с всичко, не сме плащали за труд, но иначе си ме ядосва с други свои изпълнения с разни непознати жени....без коментар. Майка ми дойде и много ми помогна да разчистя и подредя, а свекърва ми въпреки, че беше обещала,че ще дойде в София да помогне, и един телефон не ми е звъннала досега, нищо ново...
Започнах да си пускам болнични вече и ми е мнгоо добре да не ходя на работа- малко ми е гузно от една страна, но от друга най-накрая откакто сме се нанесли в този апартамент имам време да подредя, изчистя и измия всичко затлачено с годините...ужас. От работа разбира се, продължават да ме търсят по работа...Шефката и един отчет не може да разпише без да й го поднеса разпечатам под носа...такъв стрес ми причинява тази жена, че се радвам, че съм по-далеч от нея.
Мисля да не ходя на концерта на Мадона и ще си продавам билета от 135 лв.

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 16:29 от Mis-Demeanor

# 153
  • Варна
Браво Елси, раздвижи ни темичката  smile3501
Айде и аз да последвам примера и да се отчета Simple Smile
Градината - нашата НЕ почива. Децата ги спрях само 2 седмици докато бях в отпуска. Не им се ходи особено, но нямат избор Sad
Отрочетата - нищо ново  - бият се, карат се, обичат се.....Симона ме влюдява с претенциите си за дрехи и ми иде да изхвърля целият и гардероб и да оставя само 1 блуза и 1 панталони, та да няма избор  Confused Дарин пуска дълга коса и в момента е като разплетена дамаджана в главата. Тази сутрин разбра и за какво служи гребенът и никак не остана доволен  newsm62 - скубело било...ами да си беше седял с къса коса  Whistling Това че падна от пързалката и куца 2 дена изобщо не го спира да се катери по най-високите дървета и да ми изправя косата
Половинката - в момента ми е черен и даже не ща и да си мисля за него  smile3515
Работата - грижи там нямам, е ма на от там пиша в момента  Mr. Green
Роднините - свеки от как ми разболя Мони не съм я чувала, а и не горя от желание. Следващата ни среща ще е по Коледа, а още по-добре ако въобще няма следваща. А моите родители - еми бих искала да помагат от време на време с повечко ентусиазъм...ама каквото...такова
Преуморена...изнервена на не знам коя степен..зла....е това съм в момента....Толкова съм се схахала, че тази сутрин вместо в 8 без 10, съм станала в 7 без 10 - и то при положение, че гледах 3 часовника...изкъпах се, събудих децата...заведох ги на градина...гледам стаята на Мони празна  newsm78...викам на едната лелка "Ами къде са децата?" ....и та  Shocked "МММ още не са дошли"... Аз  Shocked "Колко е чосът"....."7:31 Г-жо" .....щях да припадна  Embarassed ...Мони седи на вратата и я виждам как очите и се насълзяват...обаче дойде Дари, хвана я за ръка и влезе с нея-да и правел компания докато дойдат другите деца..очите на Мони светнаха и се усмихна....Сега за компенсация, лудата им майка ще отиде да ги прибере по-рано 

# 154
Ееее, браво! Много сте изпълнителни и послушни! Обичам ви такива!  Sunglasses Mr. Green

Айде първо и аз да се поотчета, пък после и да питам....

Отрочета са добре. Дивеят и щуреят, растат и хубавеят  Blush.
Стени го пратихме за няколко дни с баба му и дядо му на море, всичките се върнаха с Т и повръщане.
Тони пълзи като за световно, а се придвижва с крачки само ако е хваната за нещо твърдо като диван, шкаф и т.н., но не и подадени й ръце. Вече откри, че кухненските шкафове се отварят и вътре е интересно, откри контактите и сама си вика "на, наа" (демек "не, не"), още щом тръгне натам.
Половинката работи предимно и се старае да прекарва максимално свободните часове с децата (научи си вече някои уроци).
Откъм роднини нищо хубаво не идва.... ама каквото - такова.
От работата си на майка не се оплаквам, а друга поемам, само когато си искам  Mr. Green
Бременности нямам предвидени, надявам се да нямам и непредвидени  Wink

И по т. оплаквания от от всичко останало и разни, моля, по-долу -
Стени, както казах се върна с Т и повръщане от морето. Ужас някакъв, ви казвам. Вчера се наложи да му включваме система, защото не можеше да се вдигне от леглото. Слава богу, това моментално даде отражение и днес вече си прилича на моя Стени.
За момента успяваме да опазваме Тони, дано и така да е.
Обаче ми се сбъдна друг кошмар като за преди концерта на Мадона - и аз вдигнах Т. Днес уж вече нямам, не съм се сдобила и с други екстри, та се моля това да е било само и да е свършило. А, да, трябва и майка ми да се оправи напълно (нали всички болни си дойдоха от това море), защото на нея ще оставям децата. Че не ми стига, че и сестра ми ми върти едни номера с тоя концерт, да му се не види #Cussing out.... по тия поводи, Пачи, Правде, и идея нямам кога ще пристигна в София, за колко време ще бъда и т.н.

Зечи, всички сливици ли ще вадите? Къде? Ние ще вадим третата на Стени, ама нека сега хубаво се оправи, пък тогава ще го планираме твърдо.

# 155
Елси, и при теб не спират изненадите.... Дано успеем да се видим все пак  Hug Heart Eyes

# 156
  • Бг-мама
Да Елс , трите ще ги вадим .В Каспела ще бъде събитието когато оздравее Георги.

# 157
  • София
Мими, такова прекрасно изживяване те чака, че няма място за лошо настроение Wink.
Марина, радвам се, че всичко е наред с бебока Grinning.

Преуморена...изнервена на не знам коя степен..зла....е това съм в момента....Толкова съм се схахала, че тази сутрин вместо в 8 без 10, съм станала в 7 без 10 - и то при положение, че гледах 3 часовника...изкъпах се, събудих децата...заведох ги на градина...гледам стаята на Мони празна  newsm78...викам на едната лелка "Ами къде са децата?" ....и та  Shocked "МММ още не са дошли"... Аз  Shocked "Колко е чосът"....."7:31 Г-жо" .....щях да припадна  Embarassed ...Мони седи на вратата и я виждам как очите и се насълзяват...обаче дойде Дари, хвана я за ръка и влезе с нея-да и правел компания докато дойдат другите деца..очите на Мони светнаха и се усмихна....Сега за компенсация, лудата им майка ще отиде да ги прибере по-рано  

Мише, представям си как сте се чувствали и тримата като сте разбрали, че сте отишли с 1 час по - рано. Аз имам подобна случка. Като ходех на работа се будех с един часовник - радио. Една нощ Ники, през зимата (още не бяхме женени) остана да спи при мен, аз съм заспала, на него не му се е спало и си пуснал радиото. Събуждам се аз, чувам, че радиото работи, скачам, отивам в банята мия се, обличам се и тръгвам да излизам. Ники от шума се буди и ме пита какво правя, а аз му казвам, "отивам на работа". Той започна да се смее и ми вика: "погледна ли часовника?"  Казвам, му "не, защо", а той: "ами то сега е 00.45 часа" Joy. Голям смях падна и до ден днеше се сещаме за тази случка  hahaha.
Елс, дано Стени бързо се оправи, както и майка ти и ти спокойно да дойдеш на концерта Praynig.
Зечи, стискам палци и на Гошко Praynig.
Яни, много са сладки хлапетата Heart Eyes.

Ако пропускам някого, да ме извини, но Ани се събуди с рев, събуди и Дани и сега и двамата мрънкат за нещо. Отивам да се занимава с тях, докато стане време за излизане.

Приятен ви ден   bouquet.

# 158
  • Варна, морето и сините вълни!
Мише.....  bouquet  bouquetМного ми  епознато как се чувстваш!

Зечка, дано всичко със сливиците мине лесно и безпроблемно.

Елс, на теб все пак ти желая да идеш на концерт на Мадона и да се забавляваш!

Ние днес бяхме до Кранево и Дълбока, но се разминахме с Веси. Пускам ви малко снимки от нас. Има малко от Акваполис и от днес!

# 159
Зеч, леко и безаварийно вадене на сливици на Жоро  Praynig
Мимито, лек път и мноооого весело изкарване  Crazy
Елс, я ела тук за повече време да те вкарам в правия път  Hug
Мише, дупките са мой специалитет, ако обичаш стягай се и остави депресиите на професионалистите  Mr. Green
Поля, пиши нещо повече, де, тук се отчитаме на коя кога й идва, кога е правила секс, кога й е крив целия свят, кога - само мъжа, кога - децата, кой какво ял, пил и пушил  Joy

# 160
Елс, я ела тук за повече време да те вкарам в правия път  Hug

Що пък правия? Аз такива усилия полагам да изляза от него.... по секрет, едва се удържам да не пропуша отново, на моменти ми се пуши, та две не виждам, ама за сега успявам (това последното го казвам, за да подкрепя Пачи и за да разбире Поли наистина за какво иде в темата  Wink).

По последни данни майка ми се оправя вече. И аз днес успях да не вдигна Т. Така че, ще се идва ....  Laughing

Зечи, лека операция! И ние ще сме в Каспела. Явно вие ще сте първи, да кажеш после как е минало. А и предварително кажи, де, да знаем кога е денят за палци!

Мими, лек път! Останалото няма как да не е хубаво!

# 161
1. кой кога ще тръгва на градина; 2. похвали и оплаквания от отрочетата; 3. похвали и оплаквания от половинките; 4. оплаквания от работата; 5. оплаквания от роднините; 6. оплаквания от всичко останало; 7. скоро регистрирани бременности; 8. разни.

Емииииииии, скок-подскок и аз...

1. Никола от 15ти, цяло лято си е с мен. 2. Николаус е супер нежна душа, направо с таз ранима душица какъв мъж ще бъде - не знам. Това го пиша в графа похвали, иначе ще се оплача със стандартното дебелоглавие. Ти му думаш, оно си рупа ли рупа. Дай му надомни и настолни занимания, в частност пъзели, не ще да излиза навън, активността му граничи с нула, НО има напредък в комуникацията със себеподобните. Дете N2 т.е. Матеус - като за бебе, бебешки номера. На 5,5 месеца - 2 зъба, на 7,5 - 5 зъба, до годинката 20, а до 2 - поне 40. Явно ще е съблезъб, освен, че е вампир и от как се е родил е много зле със съня. Трудно и бавно заспива, като компенсира с лек и краткотраен сън. М, да има дни дето съм точно ей така  #Crazy, като днес. По 3. в момента ми е мил и драг, така че пас. 4. Малко плащат и за да докараш що годе доход трябва да се бачка 7 от 7 по 8 часа, което няма как да се получи и ще трябва да търся друго, пък нали съм тежка и неуверена гемия... 5. Доре, че е майка ми, щото иначе бил лудвала по-често, останалите са като извадени от черна комедия. 6. Всички са луди или почти всички. Като цяло, не само от близкото и далечно обкръжение, принципно и окончателно. Аз, т.е със съпружеството се превръщаме все по-окончателно в социопати, старомодни, с чувство за хумор по мое мнение, но според него в обикновени социопати. 7. Не и няма скоро. Минимум след 3 години.

Много здраве и леко бременеене!

# 162
  • до реката
Здравейте аз и в старата тема съм писала, е малко беше но от сърце.Държах да прочета изпуснатото и тогава да пиша.Много сте сърдечни, милички, истински и искрени. За мен да ви кажа бременност не се очаква.За половинката не смея да кажа ни лошо ни добро/по принцип се разбираме добре/ .На 31 август имаме годишнина от запознанството ни а той е нощна а на следващия ден заминаваме при свеки на гости за 3.4 дена направо ще откача /с нея не се обичаме особено и въобще, разбиранията ни и гледните ни точки за каквото и да било са съвършено различни/ тя много обича  да се меси в  да ме дели от него  и така на татък и ......
За моите родители да кажа не ми помагат особено а и нямат тази възможност,някъде преди месец маи ками беше много зле здравословно, само мога да се надявам всичко да е наред и с двамата. Ние живеем с моите родители в малък двустаен апартамент, за мен пропуснах да кажа че почти от година не съм на работа, така се наложи заради малкото ми момиченце боледуваше много като тръгна на градина, накрая констатираха че от многото бронхити се е превърнало в бронхиална астма с алергичен компонент, така че рядко ходи на градина предимно за да си пази мястото /надявам се да израстем астмата/.Синът ми тази година е първолаче, в последната седмица ходихме да пазаруваме за училище/мен ме тресе голяма първолашка треска, него не въобще не може да си представи какво точно го очаква/
Днес ходихме да поръчаме двуетажно легло за децата че детските съвсем им ока сяха.За сега това е от мен надявам се да съм се отчела добре.Специални пожелания на бре мените за "лека бременност , малко качени килограми живи здрави дечица.

# 163
По никое време минавам само да се отчета-твърдо свекърва отново ще ставам smile3508

# 164
По никое време минавам само да се отчета-твърдо свекърва отново ще ставам smile3508

Ха, честито!  Hug Heart Eyes
Но това потриване на ръцете ме плаши, горките ни дъщери  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт