MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Цитат
По никое време минавам само да се отчета-твърдо свекърва отново ще ставам  smile3508

МТV - това потриване на ръчички ......ужас, горките снахи.... Mr. Green

Аз да се наоплаквам - мъжо ми скъса нервите от няколко дена и продължава да играе върху тях като жонгльор на въже (няма си идея обаче колко е високо въжето и как става все по-тънко  newsm61 ). Все аз съм му крива, все аз нещо не съм направила, а сега се оказа, че не можел да взима децата от градина. Ще трябва или да свикват да ги взимам послеееееееедни някъде към 18:30 или да търся жена да ходи и да ги прибира. Укъсня с поръчките, защото се бъзика с мотора си - съответно няма пари....Гледа само да ме разкара на някъде с децата, та да може той да си седи в гаража и да си се занимава необезпокояван, а аз ако има начин да свърша и неговата работа. Вчера вече ме извади леко от равновесие - бях на РД с децата, прибирам се и той опнат на дивана ми вика -Я иди да купиш бира....Ей изтрещях, ама само скръцнах със зъби и се врътнах, за да не ни слушат децата  Sad Днес го караме на общуване с СМС - май доста дълго ще си остане така....

# 166
  • София
МТВ, а честито. Дано да бъдеш от добрите свекърви... като мен Mr. Green Wink.

# 167
МТВ, честито! Обаче я вземи да кажеш как де се разбира емотикона, че нещо майките и на дъщери взехме да ни втриса.... Crazy

А Весито къде се загуби?

# 168
  • Варна, морето и сините вълни!
Мишеееееее мила, не знам какво да ти кажа.....Пак ще преглътнеш..няма де да ходим. С мъже лощо, но без тях 2 пъти по - зле!

МТВ, честито! Да е жив и здрав мъжа, да има голямо достойнство, да не  те идосва много и да те обича и уважава!

А аз пък имам нова прическа и сега да не хлъцнете  Mr. Green ЦЪК

# 169
МТВ, честито! Обаче я вземи да кажеш как де се разбира емотикона, че нещо майките и на дъщери взехме да ни втриса.... Crazy

Споко-аз само се каня Wink

Весито изчезна, а Галакси и Хот съвсем Rolling Eyes

# 170
  • Варна
малииии Мими не можах да та позная с тази руса коса - много ти отива   bouquet

# 171
  • Варна, морето и сините вълни!
малииии Мими не можах да та позная с тази руса коса - много ти отива   bouquet

Мерси!! И аз много се харесвам  Mr. Green
Вече съм реди за Париж, само дето не искат да ми разпишат отпуската  #Cussing out #Cussing out

# 172

Весито изчезна, а Галакси и Хот съвсем Rolling Eyes[/color]

И Къдрокоса също, ако трябва да сме подробни, ама от нея поне имам някакво инфо... А пък Галчето и Хот.... никви ги няма.... Rolling Eyes

Мими, ама с този нов имидж мъжът ти да не те загуби нейде из французко? Wink

# 173
И Къдрокоса също, ако трябва да сме подробни, ама от нея поне имам някакво инфо... А пък Галчето и Хот.... никви ги няма.... Rolling Eyes

И как са те? В БГ ли остават? Борис как е?

# 174

И как са те? В БГ ли остават? Борис как е?

Работят и двамата. Борис ходи на детска градина. Не знам дали в БГ ще остават. И все се надявам да се отбие и тук някой път...

# 175
Да взема да се отчета на бързо щото няма какво толкова да споделям.

Гаденето взе съвсем да ме отпуска ,вече взимам по половин хапче  Mr. Green .С килограмите съм ОК ,така или иначе апетит нямам никакъв и не се тъпча по цял ден,мисля че нищо не съм качила,най-много 1 килце.Не се радвам  защото ме е страх да не почна да качвам изведнъж и да наизскочат стрии....то е хубаво постепенно да се качва ,ама каквото такова,нищо не мога да направя.
Вчера се мъчихме да гледаме пола на бебето но не успях да завъртя откъм дупето и пак си останах със предположения (сама се пробвах със ултрасаунд защото имам достъп до такъв).Със сигурност чак на 15ти Септ ще се разбере,ако бебето позволи разбира се.
Мъжа ми не ме ядосва,напротив! Роднините и те не ме ядосват  и там напротив! (чукам на дърво)

толкоз от мен! Wink

# 176
  • Добрич
Ехх, големи сте сладурки, значи. Simple Smile
Хайде, да взема и аз да се запиша, че тъкмо има зададени въпроси.  Wink
Първо искам да поздравя всички бременни и да им пожелая всичко да е ОК до края!  Hug
На Елси, и другите, които ще ходят утре на концерта - много яко да си изкарате и много емоции да съхраните.  Hug
Мими, весело изкарване в Париж! Не се коси за нищо, всичко ще се нареди!  Hug Много ти отива новия имидж.  Peace
Мише, дай малко лабеж, че ще побелееш млада!  Hug
А, сега малко за нас:
Боби тръгна на градина от началото на юни. Доволен е като цяло, но ако има как - няма да ходи.  Mr. Green Лесно се адаптира, не е имало драми.  Simple Smile
Аз си намерих веднага работа и също съм доволна. Работя си по специалността и това много ми допада.  Peace Grinning
Наско и той започна работа и въобще всеки си хвана пътечката.
Нашите много ни помагат с Боби. Да са живи и здрави!  fingerscrossed
На този етап ще сме си в БГ, за по-натам не знам, ама ако ме питате - хич не ми се ходи вече.  Mr. Green
Това лято не успяхме да идем на почивка и много ми липсва планината, но живот и здраве догодина преди пролетта да е дошла може и да ни огрее.  Laughing
И аз съм с нова коса - черна обаче. Никога не съм била с този цвят и се изненадох от резултата. Харесвам се много. Пупупу.  Joy Много трудно се наемам на промени с косата, но никак не съжалявам.
За сега толкова от мен. Малко трудно намирам време вече за форума, но отвреме навреме ще наминавам.  Peace
Поздрави на всички и да сте здрави и радостни!  Hug

# 177
  • Пловдив
Къдрокоска ,много се радвам ,че писа!Наминавай по-честичко!Дай снимки да те видим Чернокоска-Къдрокоска!
Мими , харесваш ми като руса фурия , много си френска!Много ти е пораснала косата ,май...
На въпросите и аз ще отговоря , но обмислям отговорите още Laughing,не бе всъщност сега нямам време .
Да кажете много поздрави на Мадона от нас!

Лека нощ!

# 178
  • Добрич
Тане, като се замисля нямам още снимки с черна коса, та е време да поправя това.  Laughing Ще се снимам и ще ви се покажа и аз. В момента имам едни дето съм с черна права перука, т.е. основното ми вдъхновение и стимул да си променя цвета на косата. Ама за правата коса....няма как да ми се получи. Хахахха

# 179
Привет, лейдис!
Чета ви, но мнооого ме мързи да пиша...Снощи концертът беше уникален, страхотно представление изнесе Мадона, още съм в еуфория Party

За съжаление нито с Елси се видяхме, нито с Пачи, голяма лудница беше. Срещата се отлага за неопределен период във времето...Е, момичета, вие сте с отзивите Wink

Къдрокосче, много се радвам да те видя отново тук Hug Желая успехи и на трима ви в новите начинания!

Мими, много си хубава с новата визия  bouquet

Да кажете много поздрави на Мадона от нас!

Тане, пратих й, изглеждаше ми доволна  Wink

По отношение на въпросите:
1. кой кога ще тръгва на градина - от 07.09.2009, надявам се с повече ентусиазъм и по-малко уговорки...Моите прогнози не са обещаващи, обаче;
2. похвали и оплаквания от отрочетата - похвала - яде с голям апетит, яде плодове, тежи 20кг и е висок 107см, не спира да бърбори и да задава въпроси докато не подлуди човек; оплаквания - ще се наложат някои корекции в изказа след дългия престой на село (не е голяма драма, може и да не мине към оплакванията);
3. похвали и оплаквания от половинките - само похвали, другото са дреболии, които не си заслужават ядовете и оплакванията;
4. оплаквания от работата - няма, но има нови отговорности;
5. оплаквания от роднините - отличници са те, да са ми живи и здрави;
6. оплаквания от всичко останало - официално се оплаквам, че не мога да забавя хода на времето...Мразя понеделниците.
7. скоро регистрирани бременности - не, и не очаквам в близко бъдеще;

Толкова от мен. Успешна нова седмица Peace

Общи условия

Активация на акаунт