Да се присъединя и аз към пожеланията на момичетата за много здраве и късмет на теб и цялото ти семейство!!!
Да знаеш само как те разбирам....и ние сме най-малки в групата и по възраст и по размери, но вече спрях да обръщам внимание.
Сега да ви се оплача,защото знам,че ще ме разберете.....Доста пъти се каня да споделя с вас,но се въздържах.
Анна Мария е болна вече втора седмица. Миналата седмица пи Зинат без да има нужда според мен. Докторката и го изписа,за да се застрахова , защото в групата имат скарлатина от юни и не спират вирусоносителите. В началото на октомври правиха гърлен секрет на всички и нашият беше отрицателен. Но като вдигна малко Т веднага и изписа АБ, който пихме до петък миналата седмица. Сега от вторник е с Т 39,7 и след антипиретиците спада до 38. Вторник след обяд докторката каза да пие Изопринозин и ,ако да два-три дни не се оправи ще пие пак АБ. Вече втора нщ реве по цяла нощ.....Нощес я заведох в клиниката, в която работя и педиатърката и назначи Сумамед. За сега се въздържам да и го дам, защото личната и лекарка е втора смяна и искам и тя да я види, пък и знам без антибиограма как се тестват така АБ до бекрай....В същото време умирам от страх като слушам новините за грипа...
Така-оплаках ви се и сега отивам да гушкам пак болничката си принцеса....

Ама как за вирус изписват АБ, той нали помага само бактериални инфекции и само ако се усложни го изписват превантивно, защото организма е слаб и съответно податлив и на бактериални инфекции. Поправете ме ако греша, не съм лекар нито медицинско лице. Всъщност и да ""чепкам вълна" няма полза. Дано бързо да се оправи детенцето. 

Ще се побъркам вече с тези упойки
Много ми е притеснено , ще ви кажа като насрочим датата , та да стискате палци.