MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 446
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Да е жив и здрав юнака   bouquet
Мимито - ти си страхотна с тези изпити! Браво за чудесните резултати  Hug

# 541
Веси ти си страхотна приятелка макар и така от далеч Heart Eyes....целувки мила и пожелавам на всеки му отново да изпита щастието да стане мама Heart Eyes
благодаря и на другите мамчета,вие сте страхотни,макар да не пиша в темата ни аз ви чета постоянно Peace
целувки на всички пораснали деца от нас Heart Eyes

# 542
Добро,слънчево и усмихнато утро на всички! Hug

Моето момченце днес отново тръгна на ДГ след 2 седмици престой у дома заради кашлица,но вече е добре,даже отиде с голямо желание,защото му било мъчно за приятелчетата. Grinning

Аз днес съм на фризьор,а след това щеизползваме хубавото време за малка разходка. Flutter
 Спорен ден на всички!  bouquet

# 543
Честит Имен Ден на Имениците!
Да са здрави и да им носи късмет името   bouquet

Аз пак съм болничен за пореден път този месец.... и няма край , и няма край на шир и длъж.....

# 544
  • Варна, морето и сините вълни!
Првденце, да озравявате!

А аз да почерпя. Днес моето Кате има имен ден! Да ми е жово и здраво! Да са живи и здрави всички празнуващи днес!

# 545
Аууу, честит имен ден на Катенцето!
Точно таква торта искаме и ние за нашия предстоящ рожден ден Simple Smile Peace Собствено производство ли е и как мога да си я поръчам?  bouquet
Честит празник  

# 546
  • Варна
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА * Mimi_T *   Hug Hug Hug

Честит имен ден на Катенцето   bouquet

При нас нищо ново - на градина, на работа и вкъщи. На хлапетата хич не им се ходи на градина и с нетърпение чакат коледната ваканция  начело с мама Mr. Green За следващата събота решихме, че ще украсяваме елхата и цялата къща. Вече ни е обхванало Коледно настроение. Чакаме с нетърпение РД на Мони  и всеки ден отбелязваме в календара изтеклите дни и броим оставащите  Laughing А днес аз приключих с покупките за РД и за Коледа. Всичко е купено, опаковано и прибрано  Mr. Green
Целувки на всички малки и големи - пращам и на вас коледното си настроение
http://www.vbox7.com/play:32705419

# 547
Честит Имен Ден на Катето! Heart Eyes  bouquet

# 548
  • Варна, морето и сините вълни!
Аууу, честит имен ден на Катенцето!
Точно таква торта искаме и ние за нашия предстоящ рожден ден Simple Smile Peace Собствено производство ли е и как мога да си я поръчам?  bouquet
Честит празник  

Meрси за пожеланията. Тортата е лично творение Wink Ако си във Варна на драго сърце ще ти направя Wink Но предполагам и сама ще се справиш. Ще ти пиша на лични но в четвъртък!    bouquet

# 549
  • Пловдив
Мими ,да ви е жива и здрава Катето!Желая и щастливо детство!
Нямам думи за умението ти да правиш торти!Как я сътвори тази картинка newsm78Трябва да направиш сладкарница.

Мими Т,честито да ви е синчето!Да е жив и здрав ,много да ви радва , а каката да слушка и помага!

# 550
Честит имен ден на Катето (на патеричка  Embarassed) Нека расте жива, здрава и много обичана  Hug
Мими тортата е невероятна!   bouquet

# 551
Честито на малката именничка Кате!
 (на патерички)
Щастливо и усмихнато детство и много игри!

# 552
Честит имен ден на патерици на Катето и от мен! Св. Екатерина да й носи много живот, здраве и мъдрост!

Мими, що се мъчиш в държавната администрация, а не отвориш сладкарница? Сериозно! Или не искаш да намразиш хобито като го направиш професия?!

# 553
МММ Мимито, жалко, че не си в София...
Момичета никой нищо не казва как смята да празнува рожденните дни на нашите декемврийчета- аз съм в голяма дилема дали да ходим в клуб или вкъщи, защото цените от мин. година са станали бомбастични, управителите са захитряли много и не винаги услугата, за която ще платиш едно 300-400лв. си струва за 2 ч.....то докато се начудя, ще свършат свободните часове по клубовете де...май ще се отдам на творчество вкъщи, но пък трябва да си пестя и силите вече...

# 554
Мими, да ти е жива и здрава Принцесата! Много късмет да и носи името!  Hug Heart Eyes

МММ Мимито, жалко, че не си в София...
Момичета никой нищо не казва как смята да празнува рожденните дни на нашите декемврийчета- аз съм в голяма дилема дали да ходим в клуб или вкъщи, защото цените от мин година са станали бомбастични, управителите са захитряли много и не винаги услугата, за която ще платиш едно 300-400лв. си струва за 2 ч.....то докато се начудя, ще свършат свободните часове по клубовете де...

Марина, добър въпрос!
Ние тази година сме избрали маааалко по- различен вариант. Калина иска принцеско - рицарско парти и наехме една зала тук в Люлин и ще организираме сами партито. Ще е поне 3 часа, а не редовните 2. Кетъринга ще си е наш. Игрите ще бъдат измислени от нас и играни заедно с нас. Нещо концепцията на детските клубове ми допада все по- малко!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт