Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

• 92 836
  • 665
  •   1
Отговори
# 270
но най-важно е да е вкусно  Peace

# 271
Много вкусотии видях,но най-вече хлябовете и питките ви ме омагьосаха(аз нали си нямам все още фурна и за сега не мога да творя вкусотийки като вас).Но затова пък си имам котлон(в тия жеги)и спретнах тези дни кюфтенца от царевица и от тиквички.

# 272
  • Brussels
Здравейте, кулинарни феи. Кога успяхте да сътворите толкава много чудеса?  bouquet

Вчера имах гости за вечеря, ето ястията които им предложих:

Пияно-замръзнало грозде

Сирене в сусам и свежа салца

Сладолед от синьо сирене

Пълнен заек  на Кеми-Esybouquet

# 273
  • София
Наде, невероятна си!  chef  Това твоето е произведение на изкуството, висша кулинария!  smile3501

От мен за закуска канелено кексче, което приготвих снощи.

# 274
Момичетата, издирвам един сладкиш, рецептата звучеше долу горе така: Изпечен блат за торта се издълбава, трохите се смесват с един сварен пудинг на доктор Йоткер и се изливат в блата.... и т.н. Някои сеща ли се ?

# 275
# 276
  • На брега на реката
nadeto_sp, какво представлява пияно-замръзналото грозде?  newsm78

# 277
Здравйте на всички! Много вкусни неща сте сготвили.
От мен нещо простичко
  зеленчукова супичка

и едни картофки с кисело мляко, яйца и сиренце

# 278
  • София
Отчет и от мен .

Пилешка супа
Вариация на Руло "Стефани" с пълнеж кашкавал,варено яйце и топено сирене  и отгоре поръсено със кашкавал

пържоли със задушен ориз и  сметаново-гъбен сос
и  грозно парче от бисквитена торта  Laughing  с мнооого крем (по заявка на мъжо всички торти се правят с двойна доза крем )

Успешен ден от мен   bouquet !

# 279
Успях да намеря време и аз да домакинствам малко та ето резултата.

Бърканата пица по рецепта от тук-стана страхотна

Боб - ммм много ароматен

Гвиниотите на Мента

пак гвиниотите - страхотен аромат

# 280
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
   момичета здравейте, сбъркахте ме,  отсъствах две седмици, а вие такива красоти сте сътворили..., че  Crazy

искам да ви почерпя за рожденния ден на дъщеря ми с една тортичка

а тук парченце, дали ще има за всички  Rolling Eyes

а това е една измислица с бутер тесто, праскови и много ванилия  

а това е по рецепта на Labrex много шоколадови пастички    

и накрая един въпрос. Момичета търсих и не можах да намеря рецепта за гевреци, която беше на някоя от вас. Спомням си само снимката, на която имаше гевреци оплетени и поръсени /дали не беше сусам или захар.../. Тогава забравих да си я копна, а сега внучето преритва, а аз  много се срамувам  Embarassed и чудя  newsm78 Та помагайте кой с каквото може !!!

Предварително ви благодаря  Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 11:59 от tutulina

# 281
От мен за днес кафяв ориз със зеленуци и маслини- по идея на една приятелка го гарнирах с кисело млекце с чесън и копър. Бе невероятен вкус ви казвам. Обожавам кафявия ориз.

И  десерт по рецепта на друга приятелка - желирано кисело мляко с праскови /малко го допълних като сложих орехи и шоколад /

# 282
Момичетата, издирвам един сладкиш, рецептата звучеше долу горе така: Изпечен блат за торта се издълбава, трохите се смесват с един сварен пудинг на доктор Йоткер и се изливат в блата.... и т.н. Някои сеща ли се ?
http://www.receptite.com/recepta.php?r=10269
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.15 - това е от любимите рецепти на marulka_s. Дано няма нищо против, че ти го давам.

# 283
Мекички на фигурки

...и още от тях.

# 284
  • Brussels
Гелева,   bouquet
Kloi, заповядай рецептата: Пияно замръзнало грозде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт