Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

• 92 676
  • 665
  •   1
Отговори
# 45
  • На брега
Селмаа  Hug липсваше ни! Сладките хрупанки, предполагам са твоя хрумка  Laughing

# 46
Селмаа  Hug липсваше ни! Сладките хрупанки, предполагам са твоя хрумка  Laughing
    Много съм трогната да го чуя! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
    И вие ми липсвахте!Наистина! Hug

Хрупанките е нашата семейна рецепта.Препоръчвам ви ги!Икономични,лесни,супер-вкусни и хрупкави! Crazy Party

# 47
  • DE
Змиорката се рови из тинята или всъшност по дъното и има вкус на шаран но не се усешта много като е изпаржена.
Бяло месо и само грабна4на кост.Много е вкусна но и махам кожата като пържа затото е мазна риба.

# 48
Селма, наистина интересно изглеждат  хрупанките  Peace

вечеря за нас Люти глазирани крилца

за тийновете - сирена асорти в бекон на грил тигана

# 49
Пепчо, много интересни ролцата с бекон. А на крила съм фен и твоите изглеждааааат... #Crazy

Източих и аз снимките.  Wink
Кекс с бяло вино и шоколадова глазура. Нямам спомен откъде ми е тази рецепта, но обрах овациите. bowuu

Салатки

# 50
  • София
Нова тема, че и четири страници изписани и то с вкусотии, коя от коя по-красива и по-вкусна! Hug Поздравления за всички ви!  bouquet
Аз да ви почерпя с едни мекички за закуска и кафенце, че отдавна не съм се отчитала. Simple Smile

# 51
Страхотни неща момичета  Hug Красота и вкусотии

matze
Как се готви тази змиорка?

Някой знае ли от къде може да се купи такова чудо Crazy

# 52
  • София
VIKI_I , не знам къде живееш, но в Пикадили съм виждала да продават от време на време змиорки. Аз съм консумирала само пушена и мога да кажа, че е много вкусна. Peace

# 53
zaika baika, страхотна салатка!
Обичам и сурова салата червеното цвекло и настърган с морков.
В рецептата ти пише, че цвеклото се вари 40 мин., а при такава дълга термична обработка не се ли губи червения цвят. Опитвала съм да си приготвям борш с цвекло, но уви  Sad , за този майсторлък явно се иска руска жилка и резултата беше избледняло цвекло Sick.
Как му запази рубинения цвят?
berina , сладки с мед и овесени ядки звучи доста добре. Какъв е твоя фитнес-вариант за приготвянето на това изкушение?
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨  , помня фото сесията ти от пикника в Родопи   bouquet
Пепика, страхотно свежо, салатено - фрешово  Laughing оформление на темата.

Ами варя цвеклото без да го беля и със много сол. Беля го чак като е готово. Така запазва цвета си.  Peace

# 54
Здравейте и от мен! Всички много вкусни неща сте приготвили  bouquet

nordina  може ли рецептата за шоколадовите бисквитки Praynig

Ето нещо простичко и от мен от тези дни

гръцка мусака

лещичка

салатка

и една баница от стар хляб

Лек ден и всичко хубаво от мен! Hug

# 55
VIKI_I , не знам къде живееш, но в Пикадили съм виждала да продават от време на време змиорки. Аз съм консумирала само пушена и мога да кажа, че е много вкусна. Peace

От София съм, благодаря ти  Hug Ще мина през Пикадили да видя.. Някой знае ли някакви рецепти за змиорка, искам ми се да е купя сурова и да я проготвя .

# 56
  • София
Здравейте  мацки -кулинарки  Flutter !

Пепика ,отново и за пореден път  - превъзходно оформление на темата   bouquet ! И  големи благодарности за труда ,който  влагаш ,за да  я  има тази тема и да ни носи радост  за  очите  и  приятни усещания   bouquet !

Пеп4о , пилето лютика  си го направила  превъзходдднннооо  Crazy ! Яла съм  няколко пъти - страхотна вкуснотия ! Даже студено е още по-вкусно ,и  ако  си топнеш  пък и с питка...ммм ...размечтах се нещо  Mr. Green

¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ ,отново ще кажа ,снимките ти са  изкуство ,храна за очите  и душата   bouquet !

Маме ,страхотна супичка ,радвам се ,че  вече  привършвате ремонта  и  ще се радваш на новата кухня  Hug ! Виждам,че вече знаеш пола,да ти е жив  и  здрав малкия  мъж ,ритка ли вече ?  Heart Eyes  
Илрай,голям  красавец  този заек,пък и с подходяща  компания от  печенките  чушчици  ,как да издържи човек  Crazy !
Лабрекс , с  толкова внимание си подредила  закуската ,че няма как да не ти се възхитя  Hug ! И също така  много  вкусно изглеждащи  млечни чушки ,може ли да дадеш  и на мен рецептата ,че ми се доядоха  Praynig !
Селма ,експериментираш  с всякакви различни пирожки  и  аз само си ги глеееедам и  им се наслаждавам  тайничко   bouquet

Заглеждам се всеки път  по всичките ти ястия ,Рени 55 ,но  особено внимание обръщам на салатката - точно ей  така я обичам- със тънък лучец и  много  магданозче...но...лук  много рядко си позволявам да слагам,че   мъжо с неговите претенций  Laughing ... после  три дена разправя ,че му  мирише къщата на  лук (той  като нищо  вкусно не обича ,а само месо и картофи и вафли  ooooh! ). Така. Оплаках се тук  ,да го порицаете  дружно  Laughing !
От мен разни  прости манджи
Картофена  салата (само в нея  яде лук )
таратор за мен
и нещо  измислено в последния момент ,че  от всичко имах по малко и не ставаше за цяла манджа ,та  има малко ориз,картофи,месо,и отгоре кашкавал .То пък взе ,че стана много вкусно !
и порция
Приятен ден на всички   bouquet !

# 57
Лабрекс , с  толкова внимание си подредила  закуската ,че няма как да не ти се възхитя  Hug ! И също така  много  вкусно изглеждащи  млечни чушки ,може ли да дадеш  и на мен рецептата ,че ми се доядоха  Praynig !
Селма ,експериментираш  с всякакви различни пирожки  и  аз само си ги глеееедам и  им се

Kafenceto, благодаря ти, прихвана ме да пържа яйца във формички, та затова. Пък и пържени филийки, натъркани със скилидка чесън и шпроти отгоре са ми любими, е тоя път беше само с яйце, без шпроти. А за чушките се поразрових и открих рецептата и авторката, ето тук. TheNMaster, 10х за простичката, но вкусна рецепта, непременно ще направя и яйцата.  bouquet

# 58
  • варненка от София
Привет, привет момичета, ето че реших да открадна време между ревовете и коликите и да ви представя какво към готвила преди да родя и след това  Mr. Green, стана като на Ивайло Петров книжлето - "Преди да се родя и след това". Искам да благодаря за темата с поздравленията на мама Цоцоланка, много мило ми стана като се завърнах от болницата и ви прочетох. Та сега започвам с представянето:
Започвам с пилешки сърчица с ориз в гювеч

парченце от цитрусовата торта на Селма

лесен сладкиш без яйца на Рени

супа от домашна кокошка

яхния от тиквички

постни пълнени чушки

пълнени тиквички

рулца от тиквички

# 59
labrex благодаря за рецептата за шоколадови пастички нямам снимка но гостите ми останаха очаровани  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт