Хитринки за всякакъв случай - 4

• 106 992
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
За шпатулките попитай на почистващите препарати.С пласмасови няма да стане-върхът не е толкова остър,аз ти говоря за тези със сменящото се ножче тип бръснарско.

# 106
ДюДю-пробвай! Аз лично моите ги махнах точно с Меглио, но само малките парченца, за по-големите може би ще ти помогне съвета на Donna K..  Peace

# 107
  • София
Благодаря ви Hug. Ще пробвам и ще докладвам какво е свършило работа Peace

# 108
Ани, не съм пробвала на такива четки, но ако пробваш и става пиши. Би трябвало да се почисти по лесно, ама знам ли newsm78

# 109
  • София
Сигурно го има вече, но:

Чесънът се бели супер лесно, ако преди това се накисне във вода.

# 110
  • София
ДюДю, спомням си преди време в някоя от темите, че момичетата препоръчваха за премахване на лепенки (от дограма, от домакински съдове и др.) бебешко олио. Правиш нещо като тампонче, напоено с олиото и търкаш, то разтваряло лепилото.

# 111
  • София
Благодаря, Вени ще пробвам и това. Вчера купих Меглио, но нямах време да пробвам. Довечера ще опитвам отново с вашите предложения.

# 112
Ако се запуши цедката на кафе-машината се нагряват със запалка дупчиците на самата цедка и се отпушват Peace
Ако дограмата е цялата в латекс -забърсва се първо с влажен парцел за да омекне наслоеното и след това със стар компакт-диск започва да се стърже под наклон-НЕ СЕ ДРАСКА и е лесно Peace
Плочките в банята се намазват хубаво с Доместос и след 0,30 минути с четка с дълъг накрайник/като на стирка/ се започва-хръта-хръта без много да му се мисли и се изчиства,полива се с вода и банята лъсва Peace

# 113
Здравейте,
приемате ли новобранци??? Grinning
Бабина хитринка: емайлираните тенджери придобиват с времето един кафявичък отенък, баба ги кисне с белина и стават като нови.

Мамина хитринка: за да не се пресича застройката на супата я застройвам само с жълтъци. smile3521

# 114
ДюДю, спомням си преди време в някоя от темите, че момичетата препоръчваха за премахване на лепенки (от дограма, от домакински съдове и др.) бебешко олио. Правиш нещо като тампонче, напоено с олиото и търкаш, то разтваряло лепилото.

Това съм го пробвала, с олио за готвене. Така си изчистих една иноксова тава от етикетите.  Peace  Не остана никакво петно, за разлика от една друга, която и досега си стои на петна и драскотини от търкане с какви ли не гъби и прапарати.

Съветът с олиото е взаимстван от форума.

Бабина хитринка: емайлираните тенджери придобиват с времето един кафявичък отенък, баба ги кисне с белина и стават като нови.

С белина не съм пробвала, но от време на време ги изтърквам със сода за хляб - светват.

# 115
понякога е много полезно да ползвате функция /проверка правопис/

# 116
понякога е много полезно да ползвате функция /проверка правопис/

Мммдаааа. Също е много полезно да започвате изреченията си с главна буква  Twisted Evil

# 117
Нещо и от мен: когато в някоя бутилка вино остане малко, вместо да го изхвърля, го сипвам във форма за лед и после - във фризера. Когато готвя, добавям по някое кубче вино към соса, който става много вкусен    chef

# 118
Нещо и от мен: когато в някоя бутилка вино остане малко, вместо да го изхвърля, го сипвам във форма за лед и после - във фризера. Когато готвя, добавям по някое кубче вино към соса, който става много вкусен    chef
Ей за тва нещо не съм се сещала Heart Eyes...мерси за идеята

# 119
Чисти навреме и когато се изцапа,за да не ти се налага да чистиш с часове и със силни препарати после! Peace

Общи условия

Активация на акаунт