Хитринки за всякакъв случай - 4

• 107 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
понякога е много полезно да ползвате функция /проверка правопис/

Е, недей така да започваш във форума.
A ти защо не я използваш тази функция?

много актуален съвет . все още е лято и сме по морето. ако някой прекали със слънчевите бани и допусне да изгори
- зачервената кожа се намазва с разбит на пяна белтък, като по засъхне повтаряте няколко пъти и на сутринта кожата е спокойна,намазвате силен фактор поне 30 и продължавате да се печете/ изпробвала съм го върху мен и синът ми , който е бял като скандинавец/.за мен съм го изпробвала когато пипнах горещ керамичен плот.
Да не те е подразнила някоя грешка в постовете или моето "прАпарати"? Не мисля даже да го редактирам. Това е грешка от бързане, а твоите са граматични и бодат очите. Не се заяждам, само отбелязвам. Без лоши чувства  Peace.
Извинявам се за спама.

# 121
  • София
Дано не се приеме за реклама, обаче мисля, че това е страшно ценен съвет за всяка домакиня: взех си Twister Sweeper на WS Teleshop и се родих! Просто няма грам боклук по пода през цялото време. За нормална къща всеки ден е идеална, у нас и без това не е мръсно. А така винаги ще е чисто, защото минавам цялата къща за 5 минути! Лека е като метла, обаче няма нужда да метеш. Simple Smile

# 122
На батерии ли е? Ако да, през какъв период се сменят? Каква и е цената?

# 123
  • София
С презареждаема голяма батерия е, има си и зарядно. Струва 70 лв. Наистина се родих, казвам ви. Изхвърлям прахосмукачката.

# 124
  • София
Нещо и от мен: когато в някоя бутилка вино остане малко, вместо да го изхвърля, го сипвам във форма за лед и после - във фризера. Когато готвя, добавям по някое кубче вино към соса, който става много вкусен    chef
Това наистина е мноооого добра идея Peace. Не бих се сетила.
Сетих се и аз нещо- гъби се измиват много по-лесно ако се сложи една лъжица брашно в пликчето, малко вода и се разклати добре.

# 125
  • София по рождение
Дано не се приеме за реклама, обаче мисля, че това е страшно ценен съвет за всяка домакиня: взех си Twister Sweeper на WS Teleshop и се родих! Просто няма грам боклук по пода през цялото време. За нормална къща всеки ден е идеална, у нас и без това не е мръсно. А така винаги ще е чисто, защото минавам цялата къща за 5 минути! Лека е като метла, обаче няма нужда да метеш. Simple Smile

колко е голяма къщата?

[/quote]
Това наистина е мноооого добра идея Peace. Не бих се сетила.
Сетих се и аз нещо- гъби се измиват много по-лесно ако се сложи една лъжица брашно в пликчето, малко вода и се разклати добре.
[/quote]

Peaceаз слагам+ сол

# 126
  • София
колко е голяма къщата?

Ами, тристаен апартамент е, но аз просто като видя боклук някъде просто за 2 секунди го минавам и винаги е чисто. Много съм щастлива. Grinning Иначе винаги беше мръсен подът, защото ме мързи да вадя прахосмукачката! Embarassed

# 127
  • София по рождение
Търся хитринка за сърбеж на нос. Ужасно е  !

# 128
  • София
Салицилов или ментолов спирт.

# 129
За да се сварят по-бързо боб,леща , грах или зелен фасул не се прибавя сол на ястието .Солта и доматеният сос се слагат най-накрая 10 мин преди да се свали от котлона ! Наистина боба увира за отрицателно време 30мин  Shocked ,това го чух от Бон Апети и наистина е така !

# 130
Петна от череши , вишни и грозде се премахван като се натъркат с лимонтозо , а след това се изперат първо със студена вода , а след това в пералнята !

# 131
За дъвките, падат (освен с директно замразяване в камера) и при натъркване с кубче лед. Технологията е същата, да замръзне, за да се отдели по-лесно.
Нацапали сте ръцете си с лепило (особено бързосъхнещо) и не можете да ги почистите (препарати на ацетонова и спиртна основа не действат), пробвайте с мазнина - олио или зехтин!

# 132
  • София
Петна от череши , вишни и грозде се премахван като се натъркат с лимонтозо , а след това се изперат първо със студена вода , а след това в пералнята !

И кръв се пере само със студена вода.

# 133

Да, и не само тези петна, но трябва да се провери дали няма да се разтвори цвета на дерхата (ако е цветна), понеже лимонтозто е вид киселина Wink

# 134
Дайте идея за отпушване на канал? Пробвах хл. сода и топъл оцет - не се получи

Общи условия

Активация на акаунт