Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 20

• 13 208
  • 372
  •   1
Отговори

Мили дами и  уважаеми господине!
Добре дошли в новата 20 тема!!!
Нека я изпълним с много и хубави новини и приятни емоции!!!

Вече си имаме и първите бебчета!!!
Да растат здрави и щастливи и да радват мама и тате!!!

мама Lennyh си има бебе ВЛАДИ-роди се на 24.07.2009г- 3400гр и 52 см-София
мама Ифче има бебе Габриела-роди се на 26.07.2009г-2950 гр-Варна

Очакваме още бебчета на :

мама Vanhorne ๏̯͡๏)
мама Fior
мама _re_ge
мама papolino
мама Илче

Ден преди раждането си дете попитало Бог:
Незнам защо ще се появя на този свят?Какво трябва да правя?Бог отговорил:
Ще ти подаря ангел,който винаги ще е с теб.Той всичко ще ти обясни.
Но как ще го разбирам,аз не знам езика на ангелите?
Ангелът ще те научи на своя език.Той ще те пази.
А как е името натози мой ангел?
Не е важно как се казва той има много имена.Ти ще го наричаш МАМО!!!

Старите теми:

И четирилистни детелини за късмет!!!

# 1
Пу, първа newsm68!

Фиорче, чудесна си  Hug Дано тази темичка да е пълна с още бомбички и много хубави поводи за "Наздраве!" Praynig
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 2
Олелеееееее, колко съм гордаааа! Моите детелинки вземат учстие в артистичното оформление на темата!  newsm44

И понеже скоро ще имам близнаци  newsm47, затова се записвам втора в темичката!

Е, да, бе - луда съм  smile3521, ама нали затова ме обичате толкова много?!

# 3
  • Манчестер
Пу си трета  Mr. Green

Whistling сега мога да си пиша на воля  Heart Eyes

Ленка, Милето заминава на почивка, когато ще съм в БГ...ама ще видим  Thinking може да измислим нещо Naughty Много искам да го видя Влади  Crazy ... Ох да го щипна  Mr. Green Само да ми падне Crazy немож ме отлепиш от него  Mr. Green

Прасковке, не ми е записала час  ooooh! , ще я утрепа  Mr. Green... - За къде съм бързала...? Имало време... Crossing Arms ....Щяла да се обади.... Whistling

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 19:35 от milly vanilly

# 4

Как трета, бе, аз не съм кандидатствала за тризнаци?!  #Crazy Преотстъпвам ти ги на тебе!  smile3534

# 5
Добре де, не се карайте- аз ги искам тризнаците  yes  supermama  babyuu passifier smile3504
Макар че тъй като гледам как е тръгнало при нас Sad , дано поне като зодия се случи да е близнаци  Praynig (не че имам против другите зодии де, ама защото е време за зачеване на близначета fingerscrossed).

# 6
...не че имам против другите зодии де, ама защото е време за зачеване на близначета fingerscrossed).
Чакай бе Щурче  newsm78 къде ни прескочи нас Телците  Sad Не знаеш какви сме кадри  Crazy Особено както си пожела цяло стадо  hahaha

# 7
Здравейте душички Hug Hug Hug.
Досега ривах за романтичните жестове.Бая народ от вас е случила на мъже Peace Peace Peace.
Регенце нямам хашимото аз.Само възел на щитовидната който следя.Зази по този повод стискам ти палци и се моля за теб  Praynig.
Какво става с изследванията Praynig
Регенце дали са момичетата линк към пицата.Същият е  Peace
Какво ме направихте вие с това ТРУДНА  hahaha hahaha hahaha.Не ми се вярва хора...ама така ми се иска чак ми се реве и все ми става сълзиво Sad
И ако пък взело че станало хайдеееее морето за друг път ще остане май newsm78
Та докато не знам какви сме я свършили огледах цялото БГ черноморие.Прасковче засякохте с темите за бял списък на БГ хотели Hug
Та накратко търсим апартамент в хотел  ooooh! ooooh! ooooh! има такива колкото и да не е за вярване с кухня защото ще сме с деца ooooh!.
Или ако няма кухня две двойки стаи с включена закуска и вечеря.
Няма север няма юг вече на всичко съм съгласна от към посока ooooh!.
Засега умуваме мужду Музите - Созопол
хотел БМВ - Златни пясъци с включена закуска и вечеря
Созопол дрийм - Созопол
Бюджета е за апартамент до 100 лева на вечер.От един прехвален хотел  ooooh! ooooh! ooooh! съм тотално разочарована.Една оферта не можаха да ми изпратят като хората.Три пъти пращаха и три пъти объркана.За различната ценова политика да не говорим ooooh! ooooh! ooooh!.Както мине номера така предлагат ooooh!
Фиорче поздравления за темата Hug Hug Hug.Много ми харесва и пак поревах от умиление

# 8
  • Бургас
Мили дами и господин  Квазимодо ,благодаря ви за посрещането ! Не съм се представила . Аз съм попрехвърлила вашата крехка възраст. На 41 съм и имам дъщеря на 16 години . Искахме да имаме второ дете , но аз от дълги години съм с хипертония . Преди година и половина имах една неуспешна бременност .Докато го преодолея започнах да надничам в темичката . И така започна шпионирането ми тук EmbarassedИ да си знаете ,че ще продължа да ви чета.  newsm10

# 9
  • На планетата Земя
Еххх, каква страхотна тема! Колко красива, измайсторена със стил, с чувство, с финес! Удоволствие ми прави да отворя и да погледна началото!

Хаяско, ще съм щастлива не само да четеш, но и да пописваш. Плътно заставаме зад теб в сбъдването на мечтата и докато не те изтикаме до болницата да раждаш, на мира няма да те оставим.  Peace

Бънка, дано скоро намериш желаната дестинация. Аз съм забелязала, че колкото повече търся, толкова по-зле става. Така че давай едно "ринги-ринги-рае" и което се падне накрая на броенето, то да е!  Hug

# 10
 Hug Hug Hug
Фиорче  невероятна темичка - всеки път си мисля, че не може да бъде по-красива и ти всеки път ме опровергаваш   bouquet  bouquet  bouquet

Хаяско   bouquet  bouquet  bouquet добре дошла мила. Само да вметна, че съм на 42  Wink така че  Peace Heart Eyes
За всички   Hug Hug Hug

# 11
"Господин Квазимодо"  newsm47
Видяхте ли сега, какво се казва добро и правилно отношение  Mr. Green А вие  Crossing Arms "Бубалази", "Мечка-гази" и какви ли не още измишльотини ми вкарвате  Crossing Arms

Джудженце  Hug Нашата Lennyh вече си разкри годинките  Heart Eyes А ей го на, какво приятелче ни спретна  Heart Eyes
Какво има да му мислиш и да се плашиш Hug Няма път назад  Naughty При нас ли си, все трябва да измислим нещо  Mr. Green Ти само не се предавай  Praynig

Fior-че  Heart Eyes , ще прощаваш мъжката ми "досетливост"  Blush Май все забравям да ти благодаря (а и на всички останали) за труда, който полагаш за темичката и за вкуса, който проявяваш  Hug

Хъни-Бъни, двустайна палатка с газов котлон, ако ви върши работа, аз съм насреща  Mr. Green

# 12
Здравейте девойчета ненагледни!
Фиорче златна си - мерси че ни глезиш с нова темичка   bouquet

Честита ни нова тема, дано е пак бомбастична, щото забелязвам че в нашата тема девойките- бомбички са по двойки ( пък дай боже може и по тройки ). Така че хайде търси се двойка на Маргито за близнаците. Wink

Ленка миличка ще се справиш с кърменето. От собствен опит смея да твърдя че децата са различни. При нас дъщеря ни отказа да суче има няма на 20 дена. Диагнозата беше злоядо и мързеливо бебе. Имах два варианта, да храня с АМ ли да цедя и така да давам. Избрах второто защото имах много кърма. Знам какъв гърч е цеденето и бутилките. Аз издържах една година -то на онези години повече не се смяташе и за необходимо. Синът ми обаче беше здраво пристрастен към цокито. С голямото цокане си осигури голям приток на кърма. Кърмехме се изключително 7 пълни месеца, а със самото кърмене продължихме до година и седем месеца. Точно си мисли че ще отглеждам Крали Марко що бозал 25 години и той сам се отказа. Влади ми изглежда спокойно бебе не е и малък на размер - вярвам че ще успеете.

Бънка , като си помисля за 100 лева в хотел с закуска и вечеря няма да намерите предложение. Ако пък намерите такова ще има нещо гнило - нали и ние сме с такова търсене.
Съветът ми е да избягвате Златни пясъци , както и Созопол и двете са скъпи дестинации, много пренаселени, презастроени и шумни за през лятото. Ориентирайте се към по малки градчета- Ахтопол, Приморско, Китен - такива.

Хаяско аз съм съм ти наборка, не се лъжи че сме малко такива в темата, смея да твърдя че възрастта ни е все още крехка, децата на много от нас верно са големи но мечтите за майчинство са ни еднакви.

Мерси на всички за рецептата на пицата, като свърша дружбата с тоалетната чиния ще се пусна да я изпробвам.

Целувки на всички

# 13
Регенце това за апартамента за 100 лева без храна.Те апартаментите си имат кухня.За по тихите дестинации търсих ама нищо не открих като хотелче с добри отзиви newsm78
Ще потърсим още малко и както милето каза Ринги ринги рае и каквото това.
А вие още търсите ли newsm78 ти така като повръшташ как ще ходиш на море.Имам предвид ще издържиш ли пътуване и т.н newsm78.
Дано скоро да мине този период при теб Hug Hug Hug
Хаяско добре дошла  bouquet.
Още едно ново момиченце си имаме ама забравих името Embarassed Embarassed Embarassed.
Дано скоро пише та да я поздравя и нея  bouquet

# 14
Още едно ново момиченце си имаме ама забравих името Embarassed Embarassed Embarassed.
Дано скоро пише та да я поздравя и нея  bouquet

Хахахаааааа  Joy, абе обичам си я тази Бънка, бееее!
Другото ново момиченце се казва Марсела или Марчела - не знам на кой език трябва да четем именцето й, но и в двата случая е красиво!
Хайде, Бънка, включвай се с духовата музика и поздравленията!  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт