Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 20

• 13 208
  • 372
  •   1
Отговори
# 255
Margaritka, искам да те помоля да си редактираш това мнение и да изтриеш частта, в която си ме цитирала, ако нямаш против. Благодаря!

Готово, бе! За тебе никога jamais и винаги toujour!  Grinning

# 256
Благодаря! Не беше необходимо да ме цитираш пак.  Wink

# 257
Цвети, мноого неприятна случка. Радвам се, че малкото слънце е добре и дано повече никога не ви се случва. И на никого да не се случва. Нагушкай дребосъчка от всички  Hug
Ама какъв спор само сте заформили... и то за какво?... за една-две бири  Mr. Green Аз също подкрепям Маргаритка  Peace но ще добавя "не повече от 1 на ден". Пих бира, а след това и вино още след пункцията си. Докато минавах през периода на нервно изчакване не съм се ограничавала от нищо - работа, работа и по бира вечер. Концентрати така или инъче пия в изключително редки случаи. Когато започнаха срещите с тоалетната чиния наистина бирата беше едно от нещата, които можех да поемам без да върна, а и вкуса й стана дори още по-приятен. Моя приятелка и до момента си пие по бира вечер, кърми, а малкия й е вече на 4 месеца - голям сладур. А, да не пропусна, да сте чували бебе да не харесва вкуса на бирата? Моя племеник като види чаша с бира и протяга ръчички и иска  Joy Joy Joy Няма да ви убеждавам, че бирата дори е полезна. Всъщност всичко е полезно когато е в нормални количества. Дори с витамини да злоупотребиш, пак има сериозни последици. Та, Марго, пийвай по бира когато ти се прииска  Peace
Квази, поздрави специално пилето   bouquet  bouquet  bouquet дано никога да не посяга към този отвратителен навик
Щеше да е добре и аз да не ги започвам /след 8 годишна пауза/, но след като загубихме бебето търсех нещо което да ме успокои. Е, не свърши работа. Сега планирам да приключа с пушенето в края на август... винаги така съм ги отказвала - казвам и го правя /не са много  Crazy само два пъти  Crazy / Дано успея  Mr. Green
Момичета и момче, като за последно в поста си ще ви дръпна една реч  bowuu Не се дразнете от мнението на другите. Научете се да приемате различните. Всеки е прав за себе си и избира сам начина по който да прекарва дните си на тази земя. А и в крайна сметки всеки носи отговорността и последствията от собствените си постъпки. Това беше  Crazy Crazy Crazy
Сега ви прегръщам и ви целувам за лека нощ, че деня ми беше тежък, а утрешния ще бъде още по-тежък.
Лека и спокойна да е нощта на всички  Hug Hug Hug

# 258
Повечето май не са разбрали спора. Аз лично не се подразних от това кой какво пие и яде, а от обобщените изводи, които бяха направени за една цяла нация.

# 259
Такаааа  Hug
Добро утро, ако изобщо може да бъде добро толкова рано и ако е прилично да се каже  Hug
Днес ще е хубав ден  Heart Eyes Малко дълъг и натоварен, но това е хубавото на Хубавите дни, че въпреки всички други странични фактори все пак си остават хубави  Heart Eyes

Маргаритке  Hug Heart Eyes Hug Успех, пиле  Praynig Всички сме с теб, дано и шансът избере правилната страна  Praynig
Усмихнат и малко по-спокоен и мъдър ден  от вчерашния  Hug

# 260
Добрютро на всички тревички!

Аз съм в нисък старт, с каска (не за друго, а защото от 4 ч такава буря беше и такъв дъжд се излива, че...!) и след около час тръгвам усмихната да си прибера детенцето!  Grinning
Маминото, сигурно през нощта го е било страх от бурята, но ей сега ще отида да си го взема и да го гушкам!  Joy
Естествено, че ще ви пиша по-късно!
И понеже тези дни все забравях, искам да кажа, че съм в дива възхита от снимките на Деми и Каритасчето от техните летни забежки! Браво, момичета  Hug! Две одухотворени и красиви жени, в съвсем различни ситуации, но и двете щастливи и толкова блажени!   bouquet
Щурче, внимавай само да не счупите антенките!  hahaha
Поли и Реге, мисля, че е време да смените тоалетните чинии - сигурна съм, че вече само от вида им ви прилошава. Пробвайте маистина този тарикатлък! Аз когато бях бременна и в периода на повръщане бях намразила не само някои миризми, а и предмети и дрехи.
Ленка и Ифче, мили мамчета, всеки път се радвам да прочета нещо от вас, защото знам какво ви струва и оценявам колко много трябва да държите на нас, за да го правите!  newsm20
Ванхорнче, честит ти нов дом! Надявам се, че успяваш да си почиваш и да му се наслаждаваш!

Бънка, Мишанче, Прасковче, Йоси, Дани, Марпенче, Кюбитче, Квази, Лорче, Николче, Цвети, Фиорче и всички останали, към които в момента пропускам да се обърна лично - хубав ден и много усмивки!

# 261
  • София
Мислех си, че може да съм първа сутринта, но.... имало и някои по-ранобудни. За Квази даже имам съмнения дали си ляга. Laughing
Марги, успех днес!  Praynig
Дуди, поздравления за теб, че си отказала цигарите! Квази, и за твойто пиле също! Апропо, с твоите опити в тази насока какво стана???
Регенце, прегръщам те, мила, и ти пращам от моята сила. Дано скоро се почувстваш здрава, изпълнена с енергия и да се усмихнеш от сърце. Поли, ти как си, миличка?

Аз съм все още в къщи. Днес ще идват да ни пломбират водомерите. Поне с водата да сме изрядни и всеки да си плаща каквото е изразходвал. Мрачното време навън ми действа подтискащо..... Бурята нощес ме събуди и после не можах да заспя. Няма да ви казвам какви мисли ме измъчваха......
На всички пожелавам хубав ден и чакам отчета на Маргатитка.

# 262
Еххх.... какъв е бил този спор.... така и не се разбира... - половината мнения изтрити  Tired Ами добре, явно е незначителен, та гледам днес- ни кафенце са забъркали ранобудните, ни закуската са сложили  Thinking

Е , хайде от мен да мине - и днес ще се завъртя в кухнята:

И хайде, чакаме Марги с добрите новини  Hug

# 263
Е, така вече с кафенце и закуска мога по-смело да кажа Добро утро  Hug

Поли  Hug виждам, че си на линия  Hug драсни два реда, че когато се чухме ми  прозвуча много мъчно  Confused Дано малко да се е успокоило положението  Praynig

Ако не се лъжа някъде сега поставят малкия  пингвин на сигурно и топло място  Heart Eyes Дано да му хареса и да се успокои след снощните бурни часове  Heart Eyes И следващите девет месеца да прекара кротко в Пъпеша  Heart Eyes и доволно да трупа пингвинска мас  Praynig

# 264
Здравейте!
Какви са тези спорове безмислени-аз не разбрах много. newsm78 Тръгнала работата от една биричка-къде стигнала ooooh!
Аз няма да коментирам -доста сте изписали вече.Само ще кажа, че за мен бременността не е болестно състояние,но за съжаление в днешно време с премногото информация се превръща в такава.Постоянно се повтаря-това е вредно,онова не,само,че като се натъкнеш някъде на обратното мнение-какво става???На кой да вярваш???Не,няма да се впускам в подробности,защото ще стане много дълго,в заключение да кажа-Марги,чакаме те днес с добри новини и много щастлива,а всичко останало само ще си дойде на мястото-повярвай ми!!!
rumix ,благодаря за кафенцето!!! Hug

Аз да кажа,че бебо е добре Praynig, има дни в които е много активен,но има и такива в които е по спокоен. Аз също се чувствам добре, работя и това е в общи линии.

Лек и хубав ден! Hug

# 265
Марги, успех мила fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 266
Повечето май не са разбрали спора. Аз лично не се подразних от това кой какво пие и яде, а от обобщените изводи, които бяха направени за една цяла нация.
Много добре те разбрах и затова написах, че ми е тъжно да чета това и дано да не стане като в тортената по едно време....и като в други мои любими теми.
Моля те Кюбитче не изчезвай Praynig Praynig Praynig, не се сърди.Знам, че имаш нужда от подкрепа.
Маргаритка сега е същата работа Rolling Eyes.То ни да му се сърдиш, ни нищо на лудия Пингвин.
Казала там каквото казала...ако можеш и ти и тя преглътнете и си подайте ръка в името на общата ни цел Praynig.Спирам само това исках да кажа.
И още...като дойде ред аз да се похваля тука искам всички да са усмихнати и добри Heart Eyes Hug Hug
Маргаритке Praynig Praynig Praynig с теб сме.
Цвети твоята Анабел е такава душичка.Разгледах снимките.Палаво милото детенце....ама такава сладурана.Само да и мачкаш бузките HugДано лошото да е зад гърба ви Hug
Фиорче радвам се да те чуя, че ти и бебо сте добре Hug
Зазинко аз от бурята не се събудих ама и на мен това време ми носи особенно настроение.Да онзи ден жега ми беше..сега дъжд.Няма угодия ooooh!.Дойдоф като морка кокошка проскубана на работа и то за няколко метра пеша hahaha
Румикс мерси за закуската.Ръфнах от едния геврек Crazy

# 267
  • София
Добро утро!  Hug

По спорната тема много искам да си кажа и аз мнението. Заставам твърдо в подкрепа на Кюбит.  Иска ми се ние, българите, да се осъзнаем и да изчистим клишетата от главите си. Вече нещата са толкова променени, че имаме възможност много да пътуваме и да гледаме много неща. Остава и да се научим да ги виждаме.

Относно американците - били тъпи... Да бе! Друг път! Преди около месец в "Капитал" излезе списъка на най-реномираните университети в света, по-точно на първите 100. Е, от тях поне 90 са американски. От друга страна преди десетина дни излезе класация на 16-годишните ученици и българските деца са на ПОСЛЕДНО място. Много съжалявам, че сме го докарали до тук, но фактите говорят сами по себе си. Време е да престанем да си повтаряме - ние сме бедна страна, но пък имаме прекрасна природа и хората ни са много умни... Вече хората ни не са умни, природата се опитваме да я унищожаваме (по официални данни сме на ПОСЛЕДНО място в СВЕТА по загриженост по отношение на природата..., браво, браво...  ooooh! ) и сме просто една супер бедна страна. Ами това е.

Хайде сега хубав ден на всички!   bouquet  

# 268
Фъррррр. Кац  Heart Eyes
Здравейте, милички Hug

Марги Hug fingerscrossed Praynig fingerscrossed Praynig fingerscrossedPraynig fingerscrossed
Руми Hug, страхотна закусчица си спретнала. Благодаря  Heart Eyes
Квази, Hug поздравления за постижението на твоето пиле. А ти докъде стигна с отказването им  Naughty Вярно, че дълга бяла брада без лула не върви, ама... newsm78 
Цвети Hug, браво и на теб за волята- 2 години без цигари са си сериозен резултат. Аз преди като им кажех "Стоп!" можех да не пуша с години, но последните 4-5 години съм ги "отказвала" поне 20 пъти и все посягам. Както казва чичо Марк (Твен) "Най-лесно е да се откажат цигарите. Правил съм го поне 100 пъти"  Whistling Сега обаче аз, уж покрай операцията, се удържам и  надявам да стигна  вашите резултати  ( а не тази на МТ) Wink
Вие как сте с бонбонка? Поуспокоихте ли се?
Лорче Hug, на теб пожелавам скоро да си имаш най-хубавия повод за отказване на цигарите babydust7
Зазинка Hug, изпращам ти топло гуш  Hugи слънчева усмивка Grinning, за да не ти е толкова гадно и криво в мрачното време. И нали знаеш, че мрачните мисли са забранени  Wink
Фиорче Hug, радвам се, че с бебко сте добре. Сигурно вече малко по малко започва да му става тесничко и протестира с ритничета Crazy
Ей, хора, някой знае ли нещо за Илче? Резултатите трябва май вече да са излезнали? Мисля го все това момиче. Дано всичко е наред с тях  Praynig
Милички, аз се захващам за работа, но ще хвърлям по едно оЧо  тук от време на време. Кога очакваме Марго да се появи?

Е-е-е, пак бавно съм писала- цели 3 отговора докато се намУдря Crazy
 Hug

# 269
if-ченценце  Hug как е земетресението, пиле  Thinking За варненки не питам, 'щото там е било по-слабо. В Балчик обаче доста разтресе, та си мисля, че идва от Румъния и при нашето if-че вероятно се е усетило още по-силно. Брррр... направо си беше преживяване. Добре, че съм на обект, а там винаги ходя с каска  Crazy

Това девойче Илчето и мен ме притеснява и много ми се иска да се появи ухилена и с усокояващи новини  Praynig

Хайде да ви оставям и да се окопавам за следващия трус  Mr. Green Добре, че разполагаме с техника - ей сега ще спретнем едно земетресоубежище  Crazy

Еййй, ама  сега като се замисля - може и от София да идва Grinning Сериозна работа е това създаването на пингвински живот, чак земята се тресе от радост Hug

Общи условия

Активация на акаунт