Има ли мами над 35г, които бебеправят? Малко да си дадем кураж!-Тема 20

• 12 961
  • 372
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Бънка, що да са простотии бе, пиле?  Heart Eyes И ние ще ходим на северното черноморие. Но къде, още не знам. Има време....  newsm08
Vanhorne, хич не се притеснявай за килограмите. Вярвай му на съпруга ти, хапвай си каквото ти се яде, пък като се роди момъка, тогава ще отслабваш.  newsm03
Аз наистина тази вечер ще ида да напазарувам малко глезотийки за хапване....  smile3534 Тръгвам даже....
Приятна вечер от мен  Hug

# 346
Бъни, аз винаги съм доволна от морето, освен ако не е било наистина много страшно  Mr. Green В смисъл не съм много претенциозна. Така  че не знам дали мнението ми е меродавно Simple Smile Ние никога не правим резервации, защото никога не знаем кога ще можем да почиваме. Просто стягаме багажа и тръгваме веднага щом можем да се измъкнем. Първата вечер пристигнахме много късно, нямаше за кога да търсим хотел и бяхме на един много див плаж на палатка. Едвам се стига до него. Децата подивяха от радост. Небето беше обсипано със звезди и изглежда видяхме тази звезда Бетелгейз, която е избухнала някъде си далеч от нас, супер ярка и си правеше лунна пътечка по морето, също като Луната  Simple Smile Лежахме до късно и гледахме звездите, имаше много падащи звезди, мен такива неща старшно ме кефят.

На другия ден си взехме апартамент в Обзор Бийч Ризорт, това е м/у Обзор и Бяла едно затворено комплексче хотелчета, пълно беше с чужденци предимно, с много чист плаж, и стаята ни беше голяма и хубава. Нищо не мога да кажа за нощния живот, освен да ви предупредя да не ходите в Бяла, едната вечер се разходихме дотам и все едно беше паднала бомба по улиците, нямаше жива душа Mr. Green

# 347
Тес, дечицата са страхотни (майките според мен пак ще вадят тефтерите Wink), ама защо теб те има само на една снимка? Hug

А това, което разказваш за тръгването на море, ми е много познато - с родителите ми така ходехме и, макар че никога не сме прекарвали нощта на плажа, неведнъж сме били на косъм от това. Само че за разлика от твоите деца, аз се ужасявах от подобна перспектива - майка ми и баща ми винаги са били по-чергарски настроени, аз пък предпочитам леглото в стая. Laughing

Ама Бънка надали ще се навие така да тръгне на сляпо... или пък бъркам? Какво стана с турската кухня?

Мими, и на мен ми потекоха лигите от това еклерче, дето си го сложила, мммммммммм!

А то и тук тая вечер бомба паднала май.

Надявам се, че всички се забавлявате или си почивате, а не сте заети с разни досадни дела! Hug

# 348
Любими ненагледни, минах отгоре отгоре какво сте писали, радвам се че всички сте добре, гледам Паполинчето милото е по зле от мен аз поне мога да свъртя 15 минути на стола., на нея за сега й е по трудно- гушкам я.
Аз точно си помислих че имам облекчение от три дена, повръщането стана по повърхностно, сутрин проявявам малко бодрост, но днес отново съм зле, дори припаднах на два пъти, мерих си кръвното то че е ниско ниско ама в рамките на нормалното, дали не е от хемоглобина...Моля ви да ми стискате палци, утре съм нормалната ЖК за месеца , а в събота съм на първата Фм, сърчицето ми е едно свитичко като врабче...

Деминка много е готино кафенцето, кресленцето и изгледчето, ще му се понаслаждавам. Както и на еклерчето на Мимито.

Бънка принципно албена АД като фирма имат широка леглова база по цялото черноморие - не само на Албена, предлагат добра услуга често с възможност за изхранване че и на all inclusive на повече от добри цени с прекрасна кухня. Ние почивахме на два пъти в тяхна база на Приморско "Магнолиите" , много бяхме доволни . Знам че имат и на други места по черноморието - ровни в интернет и ще намериш. При тях рядко има причини за оплакване те са стара школа и с друг начин на управление. Примерно франзуците са им постоянни клинети а те както знаем за претенциозни.

Целувам ви и ви желая лека вечер
 Hug

# 349
Бънка, що да са простотии бе, пиле?  Heart Eyes И ние ще ходим на северното черноморие. Но къде, още не знам. Има време....  newsm08

Аууу  newsm45 newsm45 newsm45 не така право куме в очи де.Аз знам че съм  ooooh! ама това твоето направо newsm45.
Шегувам се Зазинко  Hug тежък случай съм.
Каритасче позна  Peace...така както описва Тес ами харесва ми ама само като чета.Радвам се на такива хора със свободен дух, широка душа ама аз  Embarassed не съм май такава порода.Тес виж за Обзор Бийч Ризорт вече мога да ти завидя Peace.Гледах го...ама на част от компанията им се видя скъпо ooooh!
Регенце пфууу много време това неразположение бе пиле.Ти на работа ходиш ли newsm78 щото то така лоша работа все да ти се повръща.
И що се занимаваш с моите глупости милата тя Hug.Ние харесахме един хотел на Златните......почти се навихме да резервираме - 40 лева закуска и вечера на блок маса на човек в двойна стая  и що ми трябваше да прочета за румънците във форума ooooh!.Да ви кажа многото четене не е на хубаво #Crazy
Зази ако се срешнем на северното черноморие да бягаш от мене Joy.Аз се шегувам да знаеш  Wink....самоиронизирам се Hug.Предупреждавам щото едно е написаното пък друго очи в очи и да не стане недоразумение  Hug Hug Hug.Амасъм тежък случай това не е шега hahaha
Кари турската кухня чудна стана Peace.Правих бюрек с кайма и къпани кори - ммммм разкош мляс, мляс Heart Eyes

# 350
Ама как взехме да се пилЬОсваме тук  Mr. Green мистър Квази е виновен  Heart Eyes

Регенце с теб сме. Всичко ще е наред. Вярвай!!!  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 351
Добър вечер преди да ви пожелая лека нощ! Чета, че Бъни се насочвате към северното черноморие и аз също бих ви го препоръчала. От малка всяко лято съм изкарвала там. Имаше само един период от около САМО 10 години когато не бях стъпвала из варненски район. По-миналата и миналата година си прекарахме супер с мъжа ми на Свети Константин и Елена ( бившата Дружба). Точно семеен курорт. Има къде да отидеш вечер, но в същото време и имаш спокойствие. Показвах на мъжа ми целият район и отидохме разбира се и до Златните. Много се разочаровах. Това е лично мнение, но беше такава лудница, пияни, дрогирани английски тинейджъри..........вървят нагоре - надолу, толкова са го застроили, че не е останало местенце да стъпиш..........Едно време Златните имаша някакъв аристократичен стил - сега е лудница. Да не говорим за цените дето си слагат по ресторантите. Помислете, по-добре къде точно искате да изкарате малкото си почивни дни. Лично аз ви препоръчвам - СВ. Константин и Елена или Албена.....

Ние се разходихме хубаво, снимки, видео. Красота! Бяхме на храма на Посейдон, който се намира на скалите в края на полуострова. Пихме по кафенце, попрепекохме се на слънчице  и се прибрахме.......Ако знаех по-рано за лунното затъмнение и че всички археологически обекти ще са отворени щях да настоя да останем до вечерта, ама го разбрах вече от ТВ като се прибрахме. Срещнахме и едни пловдивчани......много се радвам като срещна българи.....

Лека нощ от мен и хубаво утро!!!!!!

# 352
Добро утро банда!

Аз само да ви пожелая един прекрасен петъчен ден и много усмивки. Тук съм, чета ви всеки ден, преживявам всеки ден, но не ми се пише... newsm78. Нещо много се уморявам в работата, аман от мързелив народ по целия свят, то не че аз съм най-работната ама поне мисля преди да пиша и пращам мейлове...

Та така много емоции изхабихте тук, и аз се чудя как се стърпях да не се намеся в дискусии и подобни, но удържах. Mr. Green

Какво лунно затъмнение бе Уоскрек, тук така се е ококорила тази огромна, жълто-оранжева луна последните 2 нощи, то и защото си нямаме облачета и жеееега (е само 27 градуса, но ни размазва  Embarassed), та спя има няма по 4 часа само на нощ. Но днес е последен работен ден от седмицата  newsm68 newsm68 newsm68

Сега пак лек ден и ще стискам палци за Регенцето и Маргаритка. С вас сме момичета, не се предавайте на лошите мисли, изгонете ги!
 Hug Hug Hug

# 353
Ха добро да е утрото и от мен  Hug

И нали съм що-годе от ранните пилета ( дето май рано ги колят  Thinking ) , та да ви спретна закусчица

Тесс, тъкмо щях да питам дали не сте били на Обзор след като разгледах снимките ти и ти си писала  Laughing Много сте сладки, ей   bouquet

Kamache , я по-спокойно с тая работа- да не е пиле да избяга  Joy ... пък и както казваш петък е  newsm68

Браво Yoskrek, а снимчици не направи ли от това прекрасно местенеце? Много обичам снимки  book

Хайде Бъни, я не го мисли толкова- ми отивайте и вие така напосоки- все ще намерите някъде  Hug , около този хотел в който бяхме има много нови кооперации със сносни цени- дават квартири, и навсякъде имаше табели "свободни квартири". А и ние миналата година така го открихме хотелчето- обикаляйки  Simple Smile . И даже имаше хора, които идваха от съседна квартира на нашия басейн- собсвеника на хотела е много точен и нямаше проблем. Бе хубави хора живеят по морето  smile3503. Ей сега на варненци ще им се вдигнат акциите  newsm62

РегенцеHug голяма прегръдка за теб и споко за прегледите, всичко е наред   bouquet

Зази, а ти какво напазарува, давай отчет бързо  Naughty

Ох.... не мога ви изредя всички.... слаб ми е коловоза- огъва се  newsm78 , ама лек ден на всички  Hug

# 354
Добро утро и от мен !!!
Много ми е тъжно ,че нашите момичета Паполино и Регенцето така се мъчат...е тия дни поне захладя дано поне това помогне малко...даже при нас в момента вали леко! Praynig Praynig Praynig
Теси , мила страхотни дечица...и ми харесва вашият план за тръгване ...много ми напомня за нашите заминавания...Радвам се ,че сте си изкарали добре и децата са доволни... Hug
Ванхорнче, ма бива ли такава хубава жена да се самоопределя като грозна Naughty Ми ти по красива не си била бе жена... 4470
Руми, благодаря за закуската и кафенцето искам от всичко да си взема... Hug
Оставям и моите стиснати палчета за Маргито и Регето, а и за всички ,които имат нужда , защото ...много сме ,силни сме!!!
Хубав ден!

# 355
Румии, благодаря за закусчицата! Перфектна е! newsm10
Тес, страхотни сладурковци са двете дечица!
Ванхорне, и аз винаги съм се чудила на тези бременни дето са само с едно топчица отпред, въпреки че не съм качвала през целите бременности повече от 13кг, растях настрани и на дупе.  Sad Някои спец баби ми викаха, че причината е, че нося момичета.  Rolling Eyes
Маргиии, почивай, наслаждавай се на времето прекарано сама със себе си, че те очаква нашествието на малкия пингвин. Laughing
Бъни, стига избира толкова, че с тия дъждове току виж свършило лятото. Joy Догодина с бебо,  тогава ще имаш повече претенции и изисквания.  Praynig
Регенце, с теб сме, Слънце! Вярвам, че всичко е наред!  Hug
Камъче, с годините разбрах, че или си отговорен и работлив, или си от тези дето скатават. Колкото и да ми се иска да съм от вторите, не става, вървя срещу себе си.  ooooh! Но пък се научих да не се ядосвам и да не се възмущавам, просто няма полза, няма да оправя света! Whistling
Дани  Hug
Целувки за всички в този прохладен ден!  Heart Eyes

# 356
  • София
Добро утро на всички!
Руми, ей такава закуска най обичам, с различни плодове, кафенце и кроасан. Heart Eyes Питаш какво напазарувах.... В момента, в който шофирайки към Мола (към Пикадили се бях запътила) си правех наум списък какво да напазарувам, ми звънна колежка от другия офис. И.... се наложи да отида до там, за да свършим двете заедно работата. Иначе рискувах да я оставя тя да я свърши, но после аз 2 дни да й оправям грешките..... И така и нищо не купих, довечера ще свърша тази работа. А за утре съм планувала ходене и по други магазини....  smile3503
Регенце, дано лошите дни се поразредят... А за прегледите и ФМ ти стискам палци и вярвам, че всичко ще бъде наред.  Hug
Поли, как си мила?
Бъни, ти нещо не си ме разбрала. Казах, че в никакъв случай не са простотии. Толкова си забавна и духовита, много ти се радвам  yes Твоята рецепта за пицата съм дала на няколко приятелки и всички казаха, че е много хубава. Аз.... още не съм я пробвала  Embarassed А за избора на място за почивка, те разбирам, като сте повече хора всеки има различни предпочитания и е трудно да се угоди на всички. А пък приказки, че лятото свършвало не искам да чувам  Naughty Моля ви се, за мен морето и почивката са все още в перспектива, айде да не е далечна, но средносрочна....

Камъче, трудно ми е да си представя как температура от 27 градуса ще ви размазва.... Аз на топло издържам и почти никога не се оплаквам от жегата. Ама то при вас сигурно не са свикнали хората....  Tired
Йоси, радвам се, че добре сте прекарали вчера.  newsm08
Квазимодко явно толкова го е обсебила работата, че и два реда няма време да драсне. А те варненци нямаха ли вчера организирана сбирка? Ооооо, да не би днес да са махмурлии всички и затова да не пишат  newsm78

# 357
Добрютро, приятели!

За мен утрото вече наистина е добро, след като от 04 до 06ч изкарах 2 много трудни часа. Имах такива болки в яйчника, който беше хиперстимулиран, каквито съм имала два пъти в живота си - при раждането и при извънматочната. Интересно, че от пункцията в неделя досега (5 дни) нищо не ме беше заболяло, дори и съвсем малко! Взех 2 Но шпа, но не настъпи никаква промяна... Почувствах се по-добре, когато просто послушах инстинкта си - влязох в банята и поне 20 мин стоях под душа. Спомних си, че така правех като бях бременна с дъщеря ми, без да имам каквито и да е болки, просто така, за кеф, но водата наистина много ме отпускаше. Това правя и когато имам много силно болезнен цикъл. Така стана и този път - буквално 5 мин., след като бях влязла под душа почти не чувствах болка повече! Интересното е, че след като излязох от банята, докато се облека и легна минаха около 5 мин, в които отново започнах да усещам наличието на яйчника си, но се сгуших с едно пухкаво одеалце (преди да вляза в банята ме беше втресло от болката) и моето мило момче ме приспа, милвайки ме поне един час...

Сега всичко ми е наред. Разбира се, че се обадих в клиниката, за да разбера кога моята лекарка е на кабинет и следобед към 17 ч ще отида на преглед и консултация. Ще ви пиша каква е причината и какви мерки сме предприели.

Реге, спокойствие и само спокойствие!  newsm10  Не, всъщност може да включим и силната храна!  Simple Smile

Хубав ден   bouquet и  Hug!

# 358
Здравейте и от мен  Simple Smile При нас вали и е голяма прохлада. За палатката - и на мен ми беше за сефте, аз също не съм много любител на спането сред природата, но като за една вечер е направо супер  Peace Иначе мъжът ми е запален йога, и вегетарианец,  и планинар и въобще почитател на здравословния начин на живот, та благодарение на него си имаме и палатката със спални чували Simple Smile Налага се да изляза, после ще допиша.

# 359
Добро утро и от мен! Hug newsm47
Кафе няма да предлагам, виждам Руми ме е изпреварила Mr. Green. Благодаря за страхотната закусчица! Hug
Тесс, децата ти са прекрасни особено момиченцето е истинска принцеса. Ние миналата година бях ме цяло лято на палатки. Бях ме си направили лагер на Крапец, нощите са много приятни, точно така както се ги описала. Дори бях ме планували тази събота и неделя пак да ходим, но тези дъждове ни провалиха плановете Sad.
Зази, няма за теб почивка noдори и на магазина да на пазаруваш не те остават.
Бъни, мисля тези дни пак да я направя пицата, че е бърза и лесна, а малкия умира за пица. А за почивката не му мисли много качвайте се на колата и на където ви отведе вятъра Mr. Green ние така правим.
Марги, много се натъжих като прочетох за болките ти. И аз снощи бях на легло превивах се от болка в яйчниците. Пих но шпа, но не ми мина и продължават да ме болият ooooh!.
Реге с теб сме Hug.
Йоси, радвам се, че сте изкарали страхотно и аз чакам снимки! Когато живеех в Гърция и на мен ми беше много приятно когато срещах други българи и имах с кого да си поговоря Mr. Green.
Камъче, че 27 градуса жега ли е? Аз какви жеги съм претърпявала ooooh!, че до припадък съм стигала.
Квази, къде се скатаваш?
Лек и усмихнат ден ви желая! Hug Heart Eyes newsm44  smile3558

Общи условия

Активация на акаунт