Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 041
  • 192
  •   1
Отговори
# 45
Защо пък винаги мислите за изневяра?
По-скоро е грозен самият жест към вас и към семейството ви като цяло.

# 46
В нашето семейство никой никого не пуска. Да не сме си родители. Сами вземаме решенията. Аз съм ходила с приятелки по за един уикенд и на планина и на море. Той е ходил с приятели да катери баири, ходил е на гости на свой близък приятел на морето  за два дни, но да отиде някой от нас за седмица да почива без другия, едва ли би ни хрумнала подобна идея.

# 47
Освен "пускането", и друг бисер много се набива в очи-"по мъжки", ами "пуснете ги "по женски "тогава.

# 48
  • гр.София
Бих го пуснала, но само с децата.И то защото той ме пуска на море , но само с децата.

# 49
  • София
Сам мъжа ми на море? Със семейни пари?
А аз да се пържа у София?
Нема как да стане.
С детето - не може да се оправи.
Така че си ходим заедно.

# 50
  • На ръба..
Няма да имам нищо против. Както аз се забавляваам с приятелки, така и на него му е приятно с приятели - защо да го лишавам от това..

# 51
Аз съм го пускала на море с дъщеря ни, когато тя беше на 4,5г. Преди това той ни пуска 2 пъти да ходим двете сами.

# 52
  • Бургас
Ако след това и той ме пусне...няма грижи.

# 53
От много пускане сега няма кой да пускам  hahaha Joy

# 54
"Пусна" нещо не ми звучи на място. Ако иска да ходи, няма как да го спра. Друг е въпросът дали той има желание затова. Моят съпруг няма такива мераци, е ходи на тиймбилдинг с колеги за уикенда, но това е друго. А на море сам?!?! странничко... Особено в нашата ситуация, както сме с малко дете. Тя и без това отпуската ни е толкова малко остава и почиваме отделно.... Почивките в нашето семейство винаги си ги прекарваме зедно, това е време да се забавляваме тримата и да си обърнем повече внимание един на друг.

# 55
От много пускане сега няма кой да пускам  hahaha Joy
Така че,дами,мислете първо!    Peace 

# 56
Досега не се е налагало да мисля по този въпрос.Той дискотеки и кръчми не обича,ама обича да се пече на плажа, цици обича и дини също Mr. Green ....

# 57
Защо пък винаги мислите за изневяра?
По-скоро е грозен самият жест към вас и към семейството ви като цяло.

Сори, че пак теб цитирам, но ... голяма глупост за 2 ри път  ooooh!
Какво му е грозно? не е ли по грозно да се опиташ да го пратиш някъде да си почине , пък той да ти се залепи за полите , като че си му майка и да не ще без компания. той какво ? Към дечурлигата ти ли се числи?

# 58
Към авторката - Не ми се налага да мисля по този въпрос. Отпуските и почивките си караме заедно, нали затова сме се оженили и създали деца - почивката ни е времето, в което сме заедно и си обръщаме внимание един на друг и на децата.
Странно ми изглежда това "по мъжки" и "по женски". Защо тогава сме семейство или само ти си семейство с детето си/децат си. Извинявай, не видях колко дечица имаш.

# 59
Не ми се е налагало да мисля по този въпрос.
Ние и без това не можем да се видим като хората от работа. Остава и отпуските да си прекарване разделени, то тогава вече няма смисъл да живеем заедно. Не се водим семейство само по документи все пак.

Общи условия

Активация на акаунт