Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 021
  • 192
  •   1
Отговори
# 180
  • Благоевград
Как пък не!!?? Но виж аз мога сама да отида

# 181

Peace

Или може да отиде само ако допринесе сериозно за семейния бюджет  Laughing

# 182

Peace

Или може да отиде само ако допринесе сериозно за семейния бюджет  Laughing

Уау, не се бях сетила да го пратя на море да изкара малко пари  Laughing  Търсят ли се млади левенти гларуси още  Laughing

# 183
Бих го пуснала където и с когото пожелае, ларж съм.
Обаче в замяна той трябва да ме пуска сама в асансьора, до магазина и с децата в МОЛ-а.
Апропо, от самолета за морето трябва сам да си слезе, че ако го пусна аз, условието за единичност се проваля.

# 184
Ами пуснах го в началото сам за малко. После се присъединих. На море е силно казано, понеже той е от Варна и отиде на гости на семейството си там, но пак си има море Simple Smile
Не се пренапрягай излишно. Мъжът ти ще оцени, че си го "пуснала" и ще ти се отблагодари подобаващо. Така мисля аз Simple Smile
 Peace

# 185
Доверие за море имам само на себе си, ама и това не е много сигурно Mr. Green

подкрепям мнението  Mr. Green Mr. Green

# 186
Не мога да го спра да отиде където и да е щом иска Laughing
 Засега не е проявявал самоинициатива , морето все пак е запазена марка там ходим задно с децата Joy Joy Joy

# 187
Разбира се, че бих го пуснала, ако аз не мога да отида с него. Иначе, ако ме помоли да отиде сам, без мен, при положение, че аз има възможност ще ми стане много тъпо и 100% ще се скараме Simple Smile С второто не съм съгласна  Peace

# 188
Случвало се е да отиде сам,на семинар,служено,провеждаше се на море WinkБез жена и деца.Но на почивка не би отишъл сам,дори и да го моля Laughing

# 189
Аз да той не .Не отива сам и не иска аз да отивам сама а защо не знам питам но нищо конкретно казва заедно и туй то.

# 190
  • София

След коментарите по тази тема, разбирам и анонимките - Той ми изневерява какво да правя!?  doh
Него не го пускам, ама аз може ; Не го пускам ПЪК  #Crazy
Ами вържете им и по едно звънче, че да си ги познавате и да не бягат. По един GPS, че да не лъжат
къде се намират гадините. А ако пият бира с приятели, задължително след това поне месец сърдене..
ако се напият с приятели без вас, поне година  Mr. Green

# 191
Е не би ми било приятно да ходи без мен на море, НО пък ако иска да изневери не е нужно да ходи чак до морето... така че според мен си постъпила правилно. Ако иска да отиде някъде сам, а жената не го "пусне" - е по-лошия вариант.

# 192
Бих и съм го пускала, беше с негови приятели. Аз бях бременна и решихме да пропусна морето. Цялата работа беше за 6 дни, но той си дойде един ден по-рано, не можал да изтърпи повече без мен  Blush

Общи условия

Активация на акаунт