Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 023
  • 192
  •   1
Отговори
# 150
Принципно бих пуснала мъжа ми,защото му имам голямо доверие и знам,че не би направил нещо,за което и двамата да съжаляваме някой ден,обаче ще ми е кофти,че е отишъл без мен! Confused

# 151
  • Boston, MA
... ако се установи, че при всяка възможност да си го извади и го вкарва някъде другаде, по добре да се отървам докато е време. Същото важи и за мен разбира се. Ако при първата лесна възможност за кръшкане го направя, значи ясно е кой и до каква степен ме привлича.

Нали? И аз така мисля. Все едно всичко е въпрос не на желание, а на възможност. Егати и брака.

# 152
  • Пазарджик
Да бих го пуснало но той е такъв типаж че сам без мен и детето няма да отиде никога нито на море нито на планина Hug

# 153
Бих го пуснала, имам му доверие. Пък и знам, че никога няма да тръгне без мен и кучето.

# 154
Да, вече беше два пъти на море по за една седмица сам, без мен и детето. Вярно, че е служебно, но си беше почивка, едната в Турция, другата на Албена. Не мога да си представя, че ако съм мъж, жена ми ще ме спре и ще ме "пуска" някъде.

# 155
Ако ме пита дали го пускам - няма да го пусна! И ще го накажа без бонбони и телевизия!  ooooh!

А ако реши да ходи на море (почивка) без нас с децата, ще организирам и за себе си такава възможност(и)  Grinning

# 156
Имам му доверие но ако зависи от мен не бих го пуснала и то може би от егоизъм.В смисъл..да бе да той ще си вее гъза,а аз ще си седя тук...та по всяка вероятност бих се лепнала и аз Mr. Green

# 157
  • Пловдив
Да. С най-голямо удоволтвие ... и двете деца.  Sunglasses

# 158
  • в моя гьол
Какво означава "да го пусна"? Shocked
Той да не е кученце на каишка и аз да му определям час и място на разходка, за да потичка на воля?
Ходили сме по сами и продължаваме да ходим, когато отпуските не съвпадат и имаме възможност. Къде с детето, къде без.
Той обича да "палаткува", а аз съм привърженик на удобните легла, седящите тоалетни и душ с топла вода.
Тази година ще сме заедно само 4 дни пак поради несъвпъдък в отпуските. А детето отдавна е на възраст, в която не ще да се влачи с мама и тати. От понеделник е организирал бойната група и заминават на къмпинг. В петък пристигам аз, а в неделя той си събира такъмите и си заминава. Аз оставам.
Трябва да го питам дали ще ми разреши оставането Rolling Eyes

# 159
Не,не бих го пуснала!!!

# 160
Да, всяко лято ходи с прители на море /на всичкото отгоре и изглеждащи добре, защото са спортисти/, но не се притеснявам. Аз също ходя с прителки. Ако ви е страх, че ще ви изневери, то трябва да ви е страх всеки божи ден, защото за тази цел не е нужно да се ходи чак до морето.

# 161
  • Варна
Ми зависи каква е причината. Ако нямам възможност да отидем заедно, да бих - защо не, особено ако си имаме доверие. По късно пък аз ще отида сама и ще се реванширам  Wink . Но ако предложението е изцяло негово, сори обаче аз не съм домашната помощница, а съпругата. Как така ще ме отсвирва и каква е причината.

# 162
Цитат
Под "сам" да се разбира без половинката си, нали? Може би да. Но при положение, че вземе и детето. И то когато проговори   Mr. Green
И аз така бих постъпила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 163
Моят вчера замина на море с малката. За да си починел от мен, защото много съм го критикувала и мърморела. Не ме е питал дали съм съгласна или не, просто ми обяви решението си. Аз в момента съм безработна и той използва финансовата ми зависимост, за да покаже кой командва парада.   Naughty
Самата аз страдам по-скоро от факта, че ще остана без тен, отколкото, че няма да бъдем заедно  Sick  В последните 2 месеца така яко го е тряснала кризата на средната възраст - въобще не е приятен за съжителство. То не бяха драми, оплаквания, претенции...аман. Да си изплаче и другаде мъката, писна ми да съм кошче за душевни отпадъци.

# 164
Думата пуснала не ми харесва  Grinning, не бих му създавала негативни емоции, където и да реши да отиде с приятели... На почивка не знам дали би отишъл сам, освен ако някаква работа не го налага. щом идеята да отида сама с приятелки някъде ми се струва напълно реална , не виждам защо да не важи и за него  Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт