Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 031
  • 192
  •   1
Отговори
# 165
Естествено че ДА!!!!Ако му нямам доверие тогава нямаше да ми е мъж

# 166
Е,добре,защо пък да не отиде?Какво толкова ще му стане ако отиде сам или на мен какво ще ми стане ако не го видя една седмица?А тези,които не си "пускат" мъжете,каква е причината?

# 167
А тези,които не си "пускат" мъжете,каква е причината?

Точно обратната на тези,които си ги пускат!

# 168
  • Германия
Нямам още мъж, но се надявам като заимам, да не проявява желание да ходи сам на море. за пускане няма какво да си говорим, пълнолетни хора сме все пак, но отределено няма да съм във възторг и ще ми стане болно. Tired

# 169
Ако аз съм ангажирана и не мога да отида с него, не виждам причина да го спра, стига да вземе и децата със себе си.

# 170
Края на седмицата мъжа ми отива с братовчедка си на море, а аз с приятели на планина..
Живот. Mr. Green

# 171
Да, защо не.

# 172

...а жена ми пък би казала "Не, защо да."  Mr. Green

# 173
  • София
Ако пожелае да отиде сам на море аз най-вероятно няма да го заключа вкъщи и да не го пусна Tired.Нямам и това право.Просто ако това се случи в нашето семейство значи доста неща не са наред и това много би ме притеснило,не точно факта,че отива сам на море,а причините за него.

# 174
  • близо до Кресненското дефиле
Миналата седмица мъжо беше на Велинград, а аз на Банско.Наред със самостоятелните почивки , ходим и заедно. Grinning

# 175
  • Там където е семейството ми
Аз бих го пуснала,винаги и по всяко време.Обаче,децата не биха го пуснали. Mr. Green
Твърде много и двамата са привързани към баща си,и ако разберат,че тати ще ходи на море сам,ще вдигнат олелия до бога. Mr. Green

П.П.За 10 години семеен живот,досега винаги сме ходили на почивка заедно.

# 176
Поне да ви разкажа продължението:милото замина,аз стоях и работих като за двама,върна се,донесе ми грип(освен подаръците за мен и детето)доволен е,психически изглежда по-отпочинал,горд е пред другите че има такава жена......................
Само че нещо в отношенията ни куца-на мен ми е по-добре като го няма,защото не се караме-обичам си го много,но незнам защо така се получава!Мислех си че като замине,след това ще се разбираме повече.

# 177
Не знам дали съм писала в тази тема, а е дългичка за четене. Пускам мъжа ми винаги и навсякъде сам, с приятели или както си реши. Той мен също. Е, ако някое от децата е болно примерно, ясно е че никой от нас няма да тръгне където и да е.

# 178
Доверие за море имам само на себе си, ама и това не е много сигурно Mr. Green

# 179
  • на брега на морето
Поне да ви разкажа продължението:милото замина,аз стоях и работих като за двама,върна се,донесе ми грип(освен подаръците за мен и детето)доволен е,психически изглежда по-отпочинал,горд е пред другите че има такава жена......................
Само че нещо в отношенията ни куца-на мен ми е по-добре като го няма,защото не се караме-обичам си го много,но незнам защо така се получава!Мислех си че като замине,след това ще се разбираме повече.

Нищо не куца. Всеки човек изпитва необходимост
да остане сам. Това е напълно нормално.

Общи условия

Активация на акаунт