Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 019
  • 192
  •   1
Отговори
Пуснах мъжа ми да ходи с общи(по-скоро негови)приятели на моренце-имам му доверие,но нещо леко неприятна тръпка ме е обзела дали постъпих правилно!
Може да е от негативните реакции на околните..........................

# 1
не, не бих го пуснала ! Аз не пуснах оя да иде са в Гурция и то беше безплатно на пътешествие , та на море ше го пусна ! Никога !  Hug

# 2
Бих. Ако съм възпрепятствана да го придружа, не виждам защо трябва да го лишавам от почивка. Може би ще ми е леко некомфортно, но няма да направя проблем.

# 3
Да бих го пуснала .

# 4
  • София
Под "сам" да се разбира без половинката си, нали? Може би да. Но при положение, че вземе и детето. И то когато проговори  Mr. Green

# 5
Много зависи какви са ви отношенията Thinkingама пак ... как да кажа...ти си знаеш.
Аз моя съпруг не бих,не че трябва аз да го "пусна".Би ми било неприятно, все пак сме още младоженци така да се каже, ако става въпрос за някой пенсионери по бих го приела (хипотетично Laughing)

# 6
  • Пловдив
Аз съм ходила няколко пъти с детето, без него. Стечение на обстоятелствата. Ако се случи така, че аз не мога да бъда с тях, не виждам причина да не отидат сами или с приятели. Сам...съвсем сам...на море...просто ей така... newsm78...това да го видя със собсвените си очи, няма да го повярвам. Половинката ми мрази морето и жегата и шума и тълпите и морска храна и прочие, така че ще ми е странно ако изяви желание.

# 7
  • Boston, MA
Ходили сме поотделно на ваканции, да, всеки с приятели. Има нужда и от такива почивки, според нашите разбирания.

# 8
Не, не бих ! newsm78
Ако е с децата, да. Сам няма какво да прави там. Веднага ще го лапнат, дори и той да си седи мирно и кротко.
Аз сама на море без деца не бих отишла. Нали все пак съм семейна? Това не означава че съм вързана, но все пак......точно на море, не.

# 9
  • с/у ОколоМръсТното
пускам го навсякъде... не само на море.

# 10
По 3 месеца е сам (с изключения по няколко дена), аз също.... шанс. Искам не искам - това е, той е далеч по-несъгласен обаче със ситуацията  newsm78 Ревността си я навирам в някой джоб, иначе трябва да се разболея....

# 11
не,не бих,а и той не би пожелал.

# 12
Бих го пуснала, но той няма да отиде.

Ако отиде, значи и аз мога да ходя без него.

Той няма да го допусне.

# 13
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да.

# 14
не,защото имам лоши спомени

Общи условия

Активация на акаунт