Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 039
  • 192
  •   1
Отговори
# 15
  • област Софийска
Не, не мисля.

# 16
Аз бих го пуснала..навсякъде го пускам,ама той все си седи в нас. Аз съм тази,която все има работа навън:по магазините,с приятелка,където поискам. Моят е такъв домосед...И аз бих отишла сама на море,е..с някоя приятелка,да си имам компания. Не ме е страх да не би да ми изневери..ами той ако иска и тук ще ми изневери,за какво да бие път до морето,нали? Може и от годините да е,не знам..но един съвет от мен: семейната прегръдка трябва да е хлабава...почнеш ли някой да го ограничаваш,по скоро ще го амбицираш..

# 17
съдя по самата себе си - аз бих отишла сама на почивка, следователно и той има право на същото. това не означава, че ще ми е приятно.

# 18
Да. И тази година исках да отиде без мене, но не знам защо, все иска да почиваме заедно. Но....Това не значи, че не е със слаби ангели. Всичко си е до човека. Мъжът ти може да иска да поразпусне по мъжки в мъжка компания, но не по ергенски. Аз намирам за хубаво такава почивка. Така че не се впускай в размисли. Положителното мислене е най-доброто.

# 19
  • София
Какво има да го пускам! Ако иска да заминава. И аз съм ходила сама на почивка.

# 20
пускам го ,както иска той време за себе си,така искам и аз.често даже взема и някое от децата.все пак не съм го вързала за фустата си я. Laughing

# 21
Ами ...ходил е веднъж сам.И веднъж с големия син.Не потрети.Казва,че не му било комфортно без мен.
Но като цяло не подкрепям много такива самопочивки.

# 22
Според мен думата "пуснали" е неуместна... Той не е малко дете, големи хора сме. Естествено, че ако му се ходи, ще отиде, ще го обсъдим и дотам.
Нито той, нито аз сме "вързани", че да се "пускаме" Thinking

Виж думата е подходяща за детето  Laughing, нея на този етап не бих я "пуснала"  Mr. Green

# 23
Да , бих.  Ако може да вземе и детето  ...

# 24
Бих. Ако съм възпрепятствана да го придружа, не виждам защо трябва да го лишавам от почивка. Може би ще ми е леко некомфортно, но няма да направя проблем.

и

Според мен думата "пуснали" е неуместна... Той не е малко дете, големи хора сме. Естествено, че ако му се ходи, ще отиде, ще го обсъдим и дотам.
Нито той, нито аз сме "вързани", че да се "пускаме" Thinking

Виж думата е подходяща за детето  Laughing, нея на този етап не бих я "пуснала"  Mr. Green

Това са моите мнения - не бих го спряла, ама с приятели не е засилил да ходи. Планира да ходи в средата на август с децата, сестрите му и с племенниците - как да го спра, като така и аз ще си почина. Mr. Green

# 25
Може сам, НО с детето/ иначе сам с приятели- категорично НЕ!

# 26
Не! Не бих го пуснала сам на море, както и аз не бих отишла сама.

# 27
  • София
Не ходим на почивки поотделно.Иначе никой не може да спре,ако другия реши да тръгне сам.Но това би се случило само при други обстоятелства.Ако ме попита за мнение,ще ми е по-скоро отрицателно.

# 28
Ами не мога да му забранявам и да го спра, но не одобрявам такива самопочивки по мъжки. Той го знае и не е настоявал. На почивка ходим винаги заедно.

# 29
ами преди съм го пускала сам да ходи ... но сега ще ми е малко неприятно. Последните 2 години така се стекоха обстоятелствата, че аз бях без него на морето и това изобщо не го притесняваше... даже се радваше за мен, че си почивам и разнообразявам. Виж аз съм друго нещо...като ходеше сам нещо ме човъркаше...ама аз съм си такава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт