Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 028
  • 192
  •   1
Отговори
# 135
Авторката нещо се загуби, не е влизала от снощи, подозирам, че след постовете на Seltakis си е стегнала куфарчето и е отпрашила към морето  Mr. Green

# 136
Ама и аз това не мога да проумея-в примерите на Не се сърди човече-някой не иска да ходи в командировки и не ходи. Ама питането на авторката е за мъж, който иска  да отиде някъде. Интересна ми е формулировката на забраната-кратко и категорично не и мъжът си "свива" опашката, или скандал , който да предвещае  последиците...Точно пък за ходене някъде разрешение да си искаме....
 В една единстена ситуация мога да си сменя мнението-ако тази отпуска е единствената наистина, и единият заявява на другия , че не иска да се разтоварва в негово присъствие. Аз лично бих се замислила, че тогава отпуската ни не е единствения ни проблем.

# 137
....аз лично си го представям като да се съберем старата тайфа от преди брака и да си припомним добрите стари времена - алкохол, дрога и секс нон-стоп.

Коя пък порядъчна жена би се омъжила за човек с такова минало....

# 138
  • София
....аз лично си го представям като да се съберем старата тайфа от преди брака и да си припомним добрите стари времена - алкохол, дрога и секс нон-стоп.

Е къде ще намери такъв без подобно минало  Laughing

# 139

Нарече жена ми "непорядъчна" ли?!  newsm78

# 140
Бих, бих... Angry

# 141
Нади Миши, смятам тази и подобни други теми да ги изкопирам и да ги покажа на моичкия, да си прави сметка какво Е МОЖЕЛО евентуално да го чака.
Че то аз съм жена-злато бе-на работа ходи, готви, парици вкарва яко, дете гледа, разбирателна е към хобитата му, и дори не мрънкам, когато ходи на лов.
Требе да си вдигна цената веке, крайно време е.

newsm10  Laughing и при нас е същото, само сменям "лов" с "мач"  Joy Joy Joy

Явно е време да преизчислим тарифата!

# 142
Нади Миши, смятам тази и подобни други теми да ги изкопирам и да ги покажа на моичкия, да си прави сметка какво Е МОЖЕЛО евентуално да го чака.
Че то аз съм жена-злато бе-на работа ходи, готви, парици вкарва яко, дете гледа, разбирателна е към хобитата му, и дори не мрънкам, когато ходи на лов.
Требе да си вдигна цената веке, крайно време е.

newsm10  Laughing и при нас е същото, само сменям "лов" с "мач"  Joy Joy Joy

Явно е време да преизчислим тарифата!

...и "за риба".

# 143
Не, не бих ! newsm78
Ако е с децата, да. Сам няма какво да прави там. Веднага ще го лапнат, дори и той да си седи мирно и кротко.
Аз сама на море без деца не бих отишла. Нали все пак съм семейна? Това не означава че съм вързана, но все пак......точно на море, не.

и аз така

# 144
Авторката нещо се загуби, не е влизала от снощи, подозирам, че след постовете на Seltakis си е стегнала куфарчето и е отпрашила към морето  Mr. Green
Благолажа  Joy
Тя си ги е мислила тия работи още като е пускала темата.

За командировките: не се ли установява още при наемане на персонала, за какво може да се ползва?
В нашата фирма само аз почивам в Събота. Ще почиват и всички които....... родят  Crazy

# 145
Ето ме,изчетох цялата тема на екс и ми стана тъжно,че някои я използват за да се забавляват,а други да разтягат локуми за разни командировки!
Останах доста объркана,а просто изках приятелски съвет........................................
Както и да е,вече реших-ще послушам сърцето си,защото обичам човека до себе си,а съм сигурна че и той мен също!Ще му спретна багажа,ще отидем заедно да му изберем нови чехли и плажна кърпа-дори ще му изгладя дрехите,и с целувка и усмивка ще му пожелая приятна почивка!

Детето ни е на 3г и не бих го пратила с него-все пак целта е да си почине добре и да ''зареди батерията''.Налага ми се да остана,защото сем.бизнес не позволява точно сега да отсъствам-след 20дни живот и здраве ще отидем заедно тримата на море.
Може за някой жестът му да се стори грозен,но тази година ни сполетяха толкова неприятности,
че ако остане още малко в София просто ще психяса........
Също да отбележа за протокола,че преди него и аз ще си почина няколко дни,но не казвам къде и с кого,че ще се изпишат още толкова безмислени страници!
Просто изках да разбера,дали постъпвам правилно и дали има много ''луди'' като мен!
Благодаря

# 146
Zaiche, немой се коси, аз лично ти разбирам напълно логиката и подбудите. Не че се е случвало да ходи на море, но пък аз, когато бях бременна, го оставих да ходи на ски на Банско за 2-3-4 дена напълно сам. Когато се върна втория пъхт, станах от леглото и....родих на следващия ден. Mr. Green
Пък къде кога с кого какво ще се случи-Божа работа.

# 147
zaiche_dafi, когато пускаш тема, трябва да си подготвена да чуеш всякакакви мнения, не е лично с/у теб  bouquet

Ми, Никол, кво да ти кажа, има работа и работа, има срокове, които не питат за свободното време със семейството ...

Но пък тези ангажименти не пречат на свободното време с любовницата  Grinning

Ами аз в момента съм любовница- от почти година.Той е женен ... когато той е командировка - аз съм с него ...

# 148
Какви цитати се вадят, пък после не било заради страха от изневяра това с командировките.  Laughing
Само туй ви е в главата , ако сте по уверени в собствената си значимост към мъжете си, ще сте малко по ларж. Пък и нека има възможност да се изпита и докаже , че ако се установи, че при всяка възможност да си го извади и го вкарва някъде другаде, по добре да се отървам докато е време. Същото важи и за мен разбира се. Ако при първата лесна възможност за кръшкане го направя, значи ясно е кой и до каква степен ме привлича.

# 149
Какви цитати се вадят, пък после не било заради страха от изневяра това с командировките.  Laughing
Само туй ви е в главата , ако сте по уверени в собствената си значимост към мъжете си, ще сте малко по ларж. Пък и нека има възможност да се изпита и докаже , че ако се установи, че при всяка възможност да си го извади и го вкарва някъде другаде, по добре да се отървам докато е време. Същото важи и за мен разбира се. Ако при първата лесна възможност за кръшкане го направя, значи ясно е кой и до каква степен ме привлича.

Неее, той не я е забързал по времена командировка  Simple Smile
Но явно има желание (и възможност) да води жена с него, важното е да не е собствената, да не му се смеят колегите, че й е все до полата, с любовница е престижно  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт