Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 041
  • 192
  •   1
Отговори
# 75
поста на Таничка ме развесели Joy Joy

по темата--ние сме равноправни партньори-
Какво значи--пускам ли го? Joy Joy

# 76
трупне , клати ... бре, бре  Rolling Eyes хм.явно доста ви е нанагорно  newsm78

Не, не ни е, защото не се е случвало едниният да се гърби, а другият да го гледа.
Всеки казва мнението си, не виждам защо е нужно да се коментира, все едно при всеки пост "Да ходи, нека си почине", аз да седна да пускам "голяма глупост"  ooooh! щом изпитвате нужда да сте разделени и ви е приятно да почивате сами, правете го Peace

За Tani4ka_04 - няма мъж, който да се съобрази с подобно желание, ако той самият не го иска. Явно предпочита да е с жена си и бебето, вместо да обикаля насам натам. А пред шефа казва причината, която мисли, че ще е най-желязна, за да се отърве от нещо, което не му харесва.

# 77
има ,има Joy
Не се сърди човече
ние имаме такъв работник
жена му  прави зверски скандали и така не ходи на монтажи и по тоя начин пък взима по-малко пари

# 78
има ,има Joy
Не се сърди човече
ние имаме такъв работник
жена му  прави зверски скандали и така не ходи на монтажи и по тоя начин пък взима по-малко пари

И ние имаме такъв колега, за смях става , а е добро момче иначе.

# 79
В нашата двойка няма такова нещо като забрани и позволения. Да не сме в пионерската организация. Има моменти, в които единият е ангажиран, а другият свободен - и да тогава свободният организира кратко или по-дълго пътешествие сам или с компания.

Ходила съм на море, на гости, на вила, на сватба в чужбина все без мъжа ми. Едно на ръка, че когато имам уговорка с хора от моето обкръжение, за които мъжът ми не смята, че му допадат, не идва на тези срещи. Че и на 2 сватби съм ходила без него, след като очевидната организация още преди събитието се знаеше, че ще е това, което моят сладур слага в категорията "пуцай, куме" или "кебапчета, кюфтета"...., а аз исках да отида поради близостта ми с единия от новобрачната двойка, макар и свабата да ми беше супер чужда като събитие. Мъчно му беше, когато на сватбата на наши много близки приятели имаше тъжен семеен ангажимент от неговата страна, но и дума не можеше да става аз да не отида на сватба. Ето това не би "позволил"  Naughty

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 15:56 от Лампа

# 80
1. Мъжът ми не е куче, да го вържа на каишка/синджир. Работата му е 50 % командировки, той е сервизен инженер. има си хас "жена му да не го пуска". Mr. Green
2. На почивка разделени не сме ходили, не е и ставало реч, първата година, когато Станислав беше бебе, си мислех, че ще пропусна морето, но тогава бабите се обединиха и пак отидохме двамата.
3. Без мене е ходил за по 3-4 дена да кара ски.
4. Ако иска да ми изневери или да ме напусне-може да го направи дори ако е заврян в полата ми.

# 81
"Пускам" си е баш думата. Не го пускам. Никъде без мен. И до кафето пред блока не може.
Ще ми ходи той. Да му пълнят главата с глупости ония пияници  Crossing Arms

Командировката има различен статут от почивката.
Подкрепям изеята на Никол, че жестът е грозен.

Слава богу, никога не сме водили подобни разговори.

# 82
Всеки има нужда да разпусне и все пак сме големи хора и решаваме сами.
При нас, в момента, е обратната ситуация. 2 приятелки ще ходят за 4 дни и ми предложиха да замина с тях, но ме спира фактът че сме в ремонт и малката веднага ще мине само на сандвичи, сладолед и бонбони и вси4ки пари ще се изхарчат за играчки Mr. Green

# 83
  • out of space
хах да ми даде пари и аз ще ида на море, няма да му преча.

# 84
  • София
Абсолютно против съм всеки от нас да ходи сам на почивка.Съгласуваме си отпуските по едно и също време и заедно ходим на почивка, защото това е времето в което истински се виждаме без деца, родители, домашни и всякъкви задължения.Когато сме на почивка двамата, сякаш винаги се преоткриваме, като в първият ден в който се запознахме...и едно голямо "Не"по темата, няма да го пусна и още едно "Не"не е мъж под чехъл.

# 85
Аз командировка не го пускам, та какво остава за море Wink От две години шефът му изобщо се отказа да му говори за командировки - последно само го беше информирал, че праща друг, защото знае, че моя жена му не го пуска  Mr. Green

Виж, да заведе детето, а аз да остана с бебето (някой ден, сега бебе няма) може - тя е по-ревнива и от мен, когато става въпрос за тати, та добре ще го пази Wink
И аз така!!!

# 86
  • Плевен
Аз командировка не го пускам, та какво остава за море Wink От две години шефът му изобщо се отказа да му говори за командировки - последно само го беше информирал, че праща друг, защото знае, че моя жена му не го пуска  Mr. Green

Виж, да заведе детето, а аз да остана с бебето (някой ден, сега бебе няма) може - тя е по-ревнива и от мен, когато става въпрос за тати, та добре ще го пази Wink
И аз така!!!
Добре де, ама мъжете ви ги е страх от вас,че се съобразяват с такова нещо или? Ако отиде в командирока какво ще направиш? Ами ако го уволнят,защото отказва да си свърши работата?
Представям си, ако трябва да кажа ,че не мога да отида на обучение или в командировка , защото мъжа ми не ме пуска. Ще умра от срам, даже ще си търся работа, в която няма да ми се налага да се излагам,ако по някаква причина са принудена да живея с него и не мога да избягам.

# 87
Да, ще го пусна! Той ме пуска сама навсякъде  Mr. Green

# 88
да, ако вземе и детето със себе си  Peace

# 89
Нади Миши, смятам тази и подобни други теми да ги изкопирам и да ги покажа на моичкия, да си прави сметка какво Е МОЖЕЛО евентуално да го чака.
Че то аз съм жена-злато бе-на работа ходи, готви, парици вкарва яко, дете гледа, разбирателна е към хобитата му, и дори не мрънкам, когато ходи на лов.
Требе да си вдигна цената веке, крайно време е.

Общи условия

Активация на акаунт