Бихте ли пуснали мъжа си сам на море?

• 10 051
  • 192
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Забрани и позволения раздавам само в качеството си на майка.
На мъжа ми и през ум не би му минало да ходи сам на море.
Peace
Преди 10-тина дни се върнахме от морето,семейно както винаги!Имаше един мъж,който беше абсолютно сам навсякъде-на плажа,по баровете в хотела....много му се чудихме как се е решил да тръгне на море без каквато и да е компания....явно след няколко дни му писна и се заговори с една полякиня,която беше сама с детето си.....

# 61
Сори, че пак теб цитирам, но ... голяма глупост за 2 ри път  ooooh!
Какво му е грозно? не е ли по грозно да се опиташ да го пратиш някъде да си почине , пък той да ти се залепи за полите , като че си му майка и да не ще без компания. той какво ? Към дечурлигата ти ли се числи?

Грозно е, да. Отпуската не освобождава от отговорностите като съпруг/а и родител. Е, ако няма такива - да ходи  Peace

Ако единият е на работа, а другият в отпуск - получават се много приятни неща, които в друго време през годината няма как да станат, затова не виждам смисъл да й трупне всичко и да иде да си клати краката. Ми така де, тя е на работа, какво й пречи  Laughing
Ако и тя е в отпуск, все едно й казва "Отивам да си почина с хора, с които ми е приятно, ти не си м/у тях"

Двойката си е двойка, децата - деца. За децата е задавословно отделянето от родителите.

# 62
  • у дома
Когато малкия ми син се роди ,големия беше на 3,5г и много боледуваше през зимния период и аз накарах мъжа ми да иде с него и едно пирятелско семейство на море,ние с бебето си останахме...перфектно се бяха гледали,само където мъжа ми изобщо не си беше починал,ама за сметка на това пък аз бях  Grinning

# 63
Аз командировка не го пускам, та какво остава за море Wink От две години шефът му изобщо се отказа да му говори за командировки - последно само го беше информирал, че праща друг, защото знае, че моя жена му не го пуска  Mr. Green

Виж, да заведе детето, а аз да остана с бебето (някой ден, сега бебе няма) може - тя е по-ревнива и от мен, когато става въпрос за тати, та добре ще го пази Wink

# 64
Аз командировка не го пускам, та какво остава за море Wink От две години шефът му изобщо се отказа да му говори за командировки - последно само го беше информирал, че праща друг, защото знае, че моя жена му не го пуска  Mr. Green

Виж, да заведе детето, а аз да остана с бебето (някой ден, сега бебе няма) може - тя е по-ревнива и от мен, когато става въпрос за тати, та добре ще го пази Wink
И това те прави горда и щастлива съпруга?!

# 65
Мога да "пусна" детето. Мъжът ми е голям човек и няма нужда да го пускам където и да било. Има глава на раменете и сам решава.

# 66
  • София
последно само го беше информирал, че праща друг, защото знае, че моя жена му не го пуска  Mr. Green

Ужас  Shocked
И тоя мъж търпи?  Rolling Eyes

# 67
Винаги съм била либерална за тези неща.Като иска да ходи,казва и отива.Но не го е правил.Сега се кани да ходи с негов колега за 5 дни.ДА ходи.Хич не ме притеснява.Както имаше мнение,че ако е решил да ми изневери няма нужда да ходи толкова далече,може и тук.

# 68

ooooh! ooooh! ooooh!

# 69
  • Плевен

Това сериозно ли го написа  Shocked ?  Като си представя как му се подиграват колегите и ми става мъка за човека  ooooh!

# 70
Сори, че пак теб цитирам, но ... голяма глупост за 2 ри път  ooooh!
Какво му е грозно? не е ли по грозно да се опиташ да го пратиш някъде да си почине , пък той да ти се залепи за полите , като че си му майка и да не ще без компания. той какво ? Към дечурлигата ти ли се числи?

Грозно е, да. Отпуската не освобождава от отговорностите като съпруг/а и родител. Е, ако няма такива - да ходи  Peace

Ако единият е на работа, а другият в отпуск - получават се много приятни неща, които в друго време през годината няма как да станат, затова не виждам смисъл да й трупне всичко и да иде да си клати краката. Ми така де, тя е на работа, какво й пречи  Laughing
Ако и тя е в отпуск, все едно й казва "Отивам да си почина с хора, с които ми е приятно, ти не си м/у тях"

Двойката си е двойка, децата - деца. За децата е задавословно отделянето от родителите.

трупне , клати ... бре, бре  Rolling Eyes хм.явно доста ви е нанагорно  newsm78

# 71
С удоволствие ще го пусна .Даже го пращам сама.Имам му доверие .И за мен ще са почивка тия дни. Peace

# 72

Това сериозно ли го написа  Shocked ?  Като си представя как му се подиграват колегите и ми става мъка за човека  ooooh!

На това му се вика "мъж под чехъл".  Joy  Joy  Joy

Абе като са щастливи хората... кои сме ние да им казваме кое е добре и кое - не?

# 73
Абе я си вържете мъжете на по един синджир и ще сте най-спокойни...))))
Така като гледам повечето коментари....
Какво като сте двойка и семейство....всеки понякога и от време на време има нужда да остане малко сам и да се откъсне от всички тези семейни истории и задължения.
Ако моят съпруг ми заяви, че няма да ме "пусне" еди къде си....защото сме били семейство и видиш ли на аз съм длъжна да стоя само с него и да ходя на почивки само с него.....определено ще последва сериозен разговор.

# 74
ако иска да ходи, да ходи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт